Ocena wątku:
  • 2 głosów - średnia: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Życie Tamitchi i Jej Przyjaciół :-)
Tęcza 
Witam! Dołączam do zabawy!

Przyszło do mnie MS z Allegro, a ja jak idiotka nic nie umiem. Dobra do rzeczy, wykluł mi się chłopiec, nazwałam go Elemelek XD
Nie radzę sb z nim, więc mówię na niego Czyste Zło XD

20 maja

Jeśtiem Ejemejek, wjaśnie się ujodiliem. Jeście nje jumiem pisiać, aje Natalia mnie uci. Moją ziabawkią jeśt dinozaul, miam koliege Milusia, mieśka w tama Kornelii, siostly Natalii. Musie juś iść, bio pola śpać.
EDIT.Teraz jestem Kutchitamatchi.

Konkurs!

Kim chce zostać Elemelek? Podpowiem że jest podobny do swojej obecnej postaci. Do wygrania 5 gp, bo to łatwy konkurs.
Odpowiedz
Hehehe, ja nie wiem czy do 1 czerwca zrobisz 15 notek :q
Odpowiedz
Przecież do 1 czerwca jakieś 12-14 dni zostało, więc oczywiste, że nie da rady.
[Obrazek: TRjYe2a.png]
[Obrazek: e3i6psw.png]
[Obrazek: 2ExruxK.png]
[Obrazek: 1iKHfgA.png]
Odpowiedz
No szkoda... Zapowiadał się fajny pamiętnik!
Ale to nic - przecież i tak możesz go pisać! Nawet jak się nie zakwalifikujesz do konkursu Uśmiech
[Obrazek: 9iwzs7.png]
Odpowiedz
26 Maja 2011

Dziś Elemelek obudził mnie o 7.50!A ja mam szkołę od 11.40!Mocno się wściekłam, ale patrzę...On chciał mi dać kwiaty, no tak dziś Dzień Matki.BTW.To Elemelek jest już Tarakotchi.Ale wróćmy do dzisiejszego dnia, sędziowie nie przyjęli go i jego zespołu "Kutchi" którego tworzy z Danielem i Johnem. Tylko pierwszemu sędziowi się podobało... Mamy 20 gp, więc jesteśmy "Goli i Wesoli"
Za to że ciągle piszczy jest od kilku godzin zapauzowany.Niech ta swatka już przyłazi!-Mówi Elemelek-Ja chcę na Tama Planetę!Ponieważ Elemelek jest dorosły, szukam imion dla dzieci.Mi się podoba Tamitchi(Z dedykacją dla Tamitchi z naszego forum), a dla chłopca Kenji. Za pierwszy komplet imion-5 gp!
Co do tamtego konkursu, odpowiedzią było... Kutchipatchi!
Mój Elemelek wścieka się na moją siorkę i bajkę "Wejbalu" oraz postaci z niej: "Noktoka", "Dełi", Jodżodżo" i "Lałlał".
Pan Robótka w Minutka jest durnowaty, a Aneta Cbeebies jest idiotyczna i żalowa XD
Odpowiedz
Dziś rano dostałam od niego list... Jest na tama planecie. Teraz zajmuję się Tamitchi, zresztą za ok. Godzinę będzie jej notka.

Odpowiedz
27 Maja 2011

Tamitchi -Zwyczajna mała tamka rasy Tamatchi, grająca Classical Music.Gra na bębnach, jej zabawką jest Koń

Oto Tamitchi w trakcie picia mleka ♥♪♥

[Obrazek: pmpj663kgdvz_t.jpg]
Odpowiedz
28 Maja 2011

Cześć! Tu Tamitchi! Jestem teraz w Tama Town! Uwielbiam grę o Pontonie. Jest Wystrzałowa! Byłam z Nati w Pizzerii, wszyscy jak mnie zobaczyli mówili Łał! A Nati mówi -Co za sensacja?! To tylko tamagotchi! Ale cóż, dla nich to nie normalne!

30 Maja 2011

Tamitchi jest Ringotchi! Bardzo się cieszę, bo to moja ukochana postać nastoletnia :-)
Gdy konkurs się skończy założę pamiętnik w dziale o pamiętnikach, bo nie chcę go kończyć.
Odpowiedz
ŚWIETNIE pamiętnik rozpoczynasz! I dobrze, że chcesz go dalej pisać.
A ja jestem bardzo szczęśliwa - TaMcI urodziła się wczoraj dziewczynka! To znaczy, iż Messi będzie mógł się ożenić!!! Duży uśmiech
Co za szczęście Uśmiech Pozdrawiam.
[Obrazek: 9iwzs7.png]
Odpowiedz
Proszę moda lub admina żeby przeniósł temat do działu "Moje Tamagotchi"
Odpowiedz