![]() |
|
Życie Tamitchi i Jej Przyjaciół :-) - Wersja do druku +- Forum Tama-World (http://forum.tamaworld.pl) +-- Dział: Tamagotchi (http://forum.tamaworld.pl/forumdisplay.php?fid=4) +--- Dział: Moje Tamagotchi (http://forum.tamaworld.pl/forumdisplay.php?fid=18) +--- Wątek: Życie Tamitchi i Jej Przyjaciół :-) (/showthread.php?tid=1346) |
Życie Tamitchi i Jej Przyjaciół :-) - Sweetie - 20-05-2011 Witam! Dołączam do zabawy! Przyszło do mnie MS z Allegro, a ja jak idiotka nic nie umiem. Dobra do rzeczy, wykluł mi się chłopiec, nazwałam go Elemelek XD Nie radzę sb z nim, więc mówię na niego Czyste Zło XD 20 maja Jeśtiem Ejemejek, wjaśnie się ujodiliem. Jeście nje jumiem pisiać, aje Natalia mnie uci. Moją ziabawkią jeśt dinozaul, miam koliege Milusia, mieśka w tama Kornelii, siostly Natalii. Musie juś iść, bio pola śpać. EDIT.Teraz jestem Kutchitamatchi. Konkurs! Kim chce zostać Elemelek? Podpowiem że jest podobny do swojej obecnej postaci. Do wygrania 5 gp, bo to łatwy konkurs. RE: Życie Elemelka :-) - Katechi - 21-05-2011 Hehehe, ja nie wiem czy do 1 czerwca zrobisz 15 notek :q RE: Życie Elemelka :-) - Inka - 21-05-2011 Przecież do 1 czerwca jakieś 12-14 dni zostało, więc oczywiste, że nie da rady. RE: Życie Elemelka :-) - Kyane - 26-05-2011 No szkoda... Zapowiadał się fajny pamiętnik! Ale to nic - przecież i tak możesz go pisać! Nawet jak się nie zakwalifikujesz do konkursu
RE: Życie Elemelka :-) - Sweetie - 26-05-2011 26 Maja 2011 Dziś Elemelek obudził mnie o 7.50!A ja mam szkołę od 11.40!Mocno się wściekłam, ale patrzę...On chciał mi dać kwiaty, no tak dziś Dzień Matki.BTW.To Elemelek jest już Tarakotchi.Ale wróćmy do dzisiejszego dnia, sędziowie nie przyjęli go i jego zespołu "Kutchi" którego tworzy z Danielem i Johnem. Tylko pierwszemu sędziowi się podobało... Mamy 20 gp, więc jesteśmy "Goli i Wesoli" Za to że ciągle piszczy jest od kilku godzin zapauzowany.Niech ta swatka już przyłazi!-Mówi Elemelek-Ja chcę na Tama Planetę!Ponieważ Elemelek jest dorosły, szukam imion dla dzieci.Mi się podoba Tamitchi(Z dedykacją dla Tamitchi z naszego forum), a dla chłopca Kenji. Za pierwszy komplet imion-5 gp! Co do tamtego konkursu, odpowiedzią było... Kutchipatchi! Mój Elemelek wścieka się na moją siorkę i bajkę "Wejbalu" oraz postaci z niej: "Noktoka", "Dełi", Jodżodżo" i "Lałlał". Pan Robótka w Minutka jest durnowaty, a Aneta Cbeebies jest idiotyczna i żalowa XD RE: Życie Tamitchi.I Jej Przyjaciół :-) - Sweetie - 27-05-2011 Dziś rano dostałam od niego list... Jest na tama planecie. Teraz zajmuję się Tamitchi, zresztą za ok. Godzinę będzie jej notka. RE: Życie Tamitchi i Jej Przyjaciół :-) - Sweetie - 27-05-2011 27 Maja 2011 Tamitchi -Zwyczajna mała tamka rasy Tamatchi, grająca Classical Music.Gra na bębnach, jej zabawką jest Koń Oto Tamitchi w trakcie picia mleka ♥♪♥
RE: Życie Tamitchi i Jej Przyjaciół :-) - Sweetie - 30-05-2011 28 Maja 2011 Cześć! Tu Tamitchi! Jestem teraz w Tama Town! Uwielbiam grę o Pontonie. Jest Wystrzałowa! Byłam z Nati w Pizzerii, wszyscy jak mnie zobaczyli mówili Łał! A Nati mówi -Co za sensacja?! To tylko tamagotchi! Ale cóż, dla nich to nie normalne! 30 Maja 2011 Tamitchi jest Ringotchi! Bardzo się cieszę, bo to moja ukochana postać nastoletnia :-) Gdy konkurs się skończy założę pamiętnik w dziale o pamiętnikach, bo nie chcę go kończyć. RE: Życie Tamitchi i Jej Przyjaciół :-) - Kyane - 06-06-2011 ŚWIETNIE pamiętnik rozpoczynasz! I dobrze, że chcesz go dalej pisać. A ja jestem bardzo szczęśliwa - TaMcI urodziła się wczoraj dziewczynka! To znaczy, iż Messi będzie mógł się ożenić!!! ![]() Co za szczęście Pozdrawiam.
RE: Życie Tamitchi i Jej Przyjaciół :-) - Sweetie - 06-06-2011 Proszę moda lub admina żeby przeniósł temat do działu "Moje Tamagotchi" |