Ocena wątku:
  • 1 głosów - średnia: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[wersje kolorowe] Ciekawe spostrzeżenia
Serce 
Czyli drobnostki, które zuważamy, a które bywają na prawdę fajne, czy po prostu słodkie. Duży uśmiech

Na ten przykład powiem, że w P's w końcu został naprawiony błąd wielu, wielu poprzednich wersji - łączenie.
Zawsze w 'przyjaciołach' pokazywał się wizerunek Nazotchiego, jeśli łączyło się dwie różne wersje z różnymi postaciami. Teraz jest inaczej - zarówno w Tamagotchi P's jak i w iD L wyświetlają się dokładnie takie wizerunki postaci, jakie powinny. Byłam mile zaskoczona, kiedy to zobaczyłam, zważywszy na to, że P's jest nowsze i teoretycznie w iD L nie powinno być zdjęcia postaci, której on 'nie zna'.

Ponadto, iD L traktuje P's jako drugie iD L, w związku z czym możliwe będzie zdobycie postaci specjalnych w iD L nie posiadając faktycznie dwóch iD L'ów. ;>

Druga rzecz, a propos iD L - zauważyłam, że jeśli Tamek ma zwierzątko, które ma skrzydełka, to właśnie to zwierzątko unosi do góry nasionko, które chcemy zasadzić w ogrodzie i je wrzuca do dziury w ziemi. ^__^
Odpowiedz
ID, ID L - Jak się żeni Tamki w ID, ID L'u po zdobyciu wszystkich ta ma to mo to Tamki patrzą się na kwiatki, dają prezent w restauracji i patrzą się na gwiazdy w nocy. A jak Tamek odchodzi to jak bobas się obudzi to płacze.

P's - poprawili animację jak się żenią to spacerują, potem Tamek, którego wyhodowaliśmy w restauracji wyskakuje z prezentu a później Tamki spacerują przez chwilę i taka melodyjka gra i najlepsza animacja Tamki pod kościołem żenią się potem przejeżdżają się samochodem i jest zbliżenie obydwóch Tamków razem Uśmiech
I jak bobas się urodzi to Tamek zakłada mu kokardkę na głowę czyta mu bajkę usypia i bobas nie płacze jak dorosły Tamek odejdzie.

Jak w parku spotkamy w P's 10 lipca eko stworka to da nam łopatkę w kształcie liścia i jak dorosły Tamek ze zwierzakiem będą kopać dziurę najpierw wykopią śmieci a potem może wyrosnąć słonecznik, różowe drzewko, albo pojawią się kupy a zimą ulepią bałwana.

(02-07-2013, 16:41)Carol napisał(a): Druga rzecz, a propos iD L - zauważyłam, że jeśli Tamek ma zwierzątko, które ma skrzydełka, to właśnie to zwierzątko unosi do góry nasionko, które chcemy zasadzić w ogrodzie i je wrzuca do dziury w ziemi. ^__^

To jest fajna animacja np jak mamy zwierzątko Puchiberitchi lub Hapihapitchi. Te zwierzaki w świecie Tama nazywają się Tama Pets.
[Obrazek: Cuo5aY7.png]
[Obrazek: e3jQr0d.png]
[Obrazek: TFUv9Im.png]
[Obrazek: WUj62ll.png]
Odpowiedz
W v3 na święto dziękczynienia tamka goni indyk, haha. xD
EDIT: Zapomniałam, że to tylko o kolorowych. D;
Odpowiedz
(02-07-2013, 16:41)Carol napisał(a): Na ten przykład powiem, że w P's w końcu został naprawiony błąd wielu, wielu poprzednich wersji - łączenie.
Zawsze w 'przyjaciołach' pokazywał się wizerunek Nazotchiego, jeśli łączyło się dwie różne wersje z różnymi postaciami.

Czyli, jeśli myślę o łączeniu, najlepiej mieć dwa egzemplarze tej samej wersji?

Cytat:Teraz jest inaczej - zarówno w Tamagotchi P's jak i w iD L wyświetlają się dokładnie takie wizerunki postaci, jakie powinny. Byłam mile zaskoczona, kiedy to zobaczyłam, zważywszy na to, że P's jest nowsze i teoretycznie w iD L nie powinno być zdjęcia postaci, której on 'nie zna'.

Może P przesyła obrazy do iD L...
Odpowiedz
Mam iD i iD L i z tego co pamietam to tam nie ma Nazotchiego w liscie przyjaciol, wiec to nie tylko P's.
[Obrazek: tFePIKi.png]
[Obrazek: YSekEjy.png]
[Obrazek: 3gJokPP.png]
[Obrazek: yHpLEFd.png]
[Obrazek: 6fALI4i.png]
Odpowiedz
No, ale w +C jeszcze jest. ;P
Odpowiedz