Ocena wątku:
  • 1 głosów - średnia: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Virtual Petz Dino / Akachan Virtual Pet
Jakiś czas temu na allegro było do kupienia takie okrągłe, czerwone zwierzątko z napisem "my sweet pet garden" i opisem aukcji 'tamagotchi dinozaur', nie wiem, czy ktoś pamięta, w każdym razie udało mi się je kupić za symboliczne 5 zł. Zabawce brakowało guzika i ma głębszą rysę na ekraniku. Myślałam, że okaże się kolejną podróbą, ale nie! Okazało się, że udało mi się kupić oryginał "Virtual Petz Dino". Duży uśmiech
Po wymianie przycisków i dokładnym przetarciu wszystkich 'wnętrzności' spirytusem, a następnie włożeniu baterii ukazał mi się napis "Cute Rex" a następnie jajo, które po chwili pękło i wyskoczył z niego malutki T-Rex. Duży uśmiech
Zwierzątko jest przesłodkie, można mu nadać imię i ma fajne animacje włączając w to drzewka, kiedy dinozaur sobie chodzi w tę i we w tę. ;P

Znalazłam o nim filmik:
Virtual Petz Dino / Akachan Virtual Pet Review

A tutaj filmik o nim zrobiony przez Ra z Tama-Zone:
Akachan II Review

Co prawda mój ma zupełnie inną obudowę, ale 'zawartość' jest IDENTYCZNA.
Jestem bardzo, bardzo zadowolona, że się zdecydowałam zalicytować na tej aukcji. ^__^
No czyż nie jest słodki??? Duży uśmiech
[Obrazek: tumblr_mngvhdp1Dq1soif0yo1_500.jpg]

Osobiście uważam, że obudowa mojego jest ładniejsza niż te w filmikach. Język
Odpowiedz
Bardzo jest słodki. Ja miałam takiego elektronicznego piesia o takim samym kształcie jak twój Dino tylko, że obudowa była żółta i zielona tak jak twoje. To jest to samo co ma Michu kotka i ja psiaka. Uśmiech Tylko, że pieskowi i kotkowi nie dajemy imion.
W Polsce znane jako My sweet puppy kitty, a w USA Nano Puppy, kitty.
Mój psiak i dinuś jak widać mamy takie same tapetki na ekranach:
[Obrazek: Cuo5aY7.png]
[Obrazek: e3jQr0d.png]
[Obrazek: TFUv9Im.png]
[Obrazek: WUj62ll.png]
Odpowiedz
Phaha, faktycznie! Tło jest identyczne! Duży uśmiech
Twój ma takie same opcje jakie pokazali w filmikach? ^__^
Odpowiedz
Michu, Ty miałaś też coś podobnego, ale w niebieskiej obudowie, nie? Masz go jeszcze? Uśmiech
Odpowiedz
Hm, w sumie dziwne, że Dogz ma praktycznie to samo, co Ty, a nie może dawać imienia. Huh

Btw, powiem Ci, że jak dostałam tą przesyłkę, to byłam zaskoczona, jakie to jajko malutkie jest. Myślałam, że będzie ciut większe. Duży uśmiech
Jest mniejsze, niż Tamagotchi:
[Obrazek: tumblr_mnh5cxADFf1soif0yo1_500.jpg]

Właśnie zauważyłam, że piesek Dogz wygląda jak wielbłąd na tym zdjęciu, phaha. Duży uśmiech

EDIT: Właśnie zauważyłam Twojego edita. Duży uśmiech
Czekam na fotkien! ^__^
Odpowiedz
Wiem, wiem, ale na pierwszy rzut oka wygląda jakby miał dwa garby. ^__^
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości