![]() |
|
Virtual Petz Dino / Akachan Virtual Pet - Wersja do druku +- Forum Tama-World (http://forum.tamaworld.pl) +-- Dział: Tamagotchi (http://forum.tamaworld.pl/forumdisplay.php?fid=4) +--- Dział: Elektroniczne zwierzątka innych firm (http://forum.tamaworld.pl/forumdisplay.php?fid=72) +--- Wątek: Virtual Petz Dino / Akachan Virtual Pet (/showthread.php?tid=2239) |
Virtual Petz Dino / Akachan Virtual Pet - Carol - 27-05-2013 Jakiś czas temu na allegro było do kupienia takie okrągłe, czerwone zwierzątko z napisem "my sweet pet garden" i opisem aukcji 'tamagotchi dinozaur', nie wiem, czy ktoś pamięta, w każdym razie udało mi się je kupić za symboliczne 5 zł. Zabawce brakowało guzika i ma głębszą rysę na ekraniku. Myślałam, że okaże się kolejną podróbą, ale nie! Okazało się, że udało mi się kupić oryginał "Virtual Petz Dino". ![]() Po wymianie przycisków i dokładnym przetarciu wszystkich 'wnętrzności' spirytusem, a następnie włożeniu baterii ukazał mi się napis "Cute Rex" a następnie jajo, które po chwili pękło i wyskoczył z niego malutki T-Rex. ![]() Zwierzątko jest przesłodkie, można mu nadać imię i ma fajne animacje włączając w to drzewka, kiedy dinozaur sobie chodzi w tę i we w tę. ;P Znalazłam o nim filmik: Virtual Petz Dino / Akachan Virtual Pet Review A tutaj filmik o nim zrobiony przez Ra z Tama-Zone: Akachan II Review Co prawda mój ma zupełnie inną obudowę, ale 'zawartość' jest IDENTYCZNA. Jestem bardzo, bardzo zadowolona, że się zdecydowałam zalicytować na tej aukcji. ^__^ No czyż nie jest słodki??? ![]() ![]() Osobiście uważam, że obudowa mojego jest ładniejsza niż te w filmikach.
RE: Virtual Petz Dino / Akachan Virtual Pet - Dogz - 27-05-2013 Bardzo jest słodki. Ja miałam takiego elektronicznego piesia o takim samym kształcie jak twój Dino tylko, że obudowa była żółta i zielona tak jak twoje. To jest to samo co ma Michu kotka i ja psiaka. Tylko, że pieskowi i kotkowi nie dajemy imion.W Polsce znane jako My sweet puppy kitty, a w USA Nano Puppy, kitty. Mój psiak i dinuś jak widać mamy takie same tapetki na ekranach: RE: Virtual Petz Dino / Akachan Virtual Pet - Carol - 27-05-2013 Phaha, faktycznie! Tło jest identyczne! ![]() Twój ma takie same opcje jakie pokazali w filmikach? ^__^ RE: Virtual Petz Dino / Akachan Virtual Pet - Carol - 27-05-2013 Michu, Ty miałaś też coś podobnego, ale w niebieskiej obudowie, nie? Masz go jeszcze?
RE: Virtual Petz Dino / Akachan Virtual Pet - Carol - 28-05-2013 Hm, w sumie dziwne, że Dogz ma praktycznie to samo, co Ty, a nie może dawać imienia. ![]() Btw, powiem Ci, że jak dostałam tą przesyłkę, to byłam zaskoczona, jakie to jajko malutkie jest. Myślałam, że będzie ciut większe. ![]() Jest mniejsze, niż Tamagotchi: ![]() Właśnie zauważyłam, że piesek Dogz wygląda jak wielbłąd na tym zdjęciu, phaha. ![]() EDIT: Właśnie zauważyłam Twojego edita. Czekam na fotkien! ^__^ RE: Virtual Petz Dino / Akachan Virtual Pet - Carol - 28-05-2013 Wiem, wiem, ale na pierwszy rzut oka wygląda jakby miał dwa garby. ^__^ |