Ocena wątku:
  • 1 głosów - średnia: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
SPRZEDAJE CAŁĄ KOLEKCJE! *v5.5 , ID L , GO! i wiele innych! :) *
Byłabym zainteresowana tą figurką Ichigotchi do Tama-Go tylko nie wiem czy chcesz sprzedać. Pamiętam, że miałaś zdjęcia w swojej kolekcji Tama. Dogadamy się na PW?
EDIT:
Magnes nie wiem czy Michu chciała kupić zielone ID.
[Obrazek: Cuo5aY7.png]
[Obrazek: e3jQr0d.png]
[Obrazek: TFUv9Im.png]
[Obrazek: WUj62ll.png]
Odpowiedz
Michu chciała kupić ale wyszło tak że mam je cały czas u siebie sooo.

Dogz już jej nie mam wybacz ;-;
[Obrazek: 2nudrc.gif]

Odpowiedz
Nie szkodzi. Uśmiech Chciałam się tylko zapytać.
Odpowiedz
Są jeszcze jakieś dostępne? :3
jak tak, mogę wiedzieć dokładnie, które?
[Obrazek: RLwYm11.png]
Odpowiedz
Wybacz że takie opóźnienie, ale wchodzę tylko jak PW dostanę. Są dostępne wszystkie z pierwszego postu. Usuwałam sprzedane na bierząco Oczko)

+Ja ich serio nie potrzebuję, z chęcią będę się targować XD

Odpowiedz
Ow... przepraszam że na PW nie pisałam ale... a nie wiem w sumie czemu... nie chcę spamować ludzi póki nie jestem pewna ^^ Bo bym ID wzięła... a ni w ząb nie umiem przelewów robić >.>. Ja być debil. Ja musieć się nauczyć, potem pisać.
[Obrazek: RLwYm11.png]
Odpowiedz
Pogubiłam się trochę, mam zmęczone oczy i nie chce mi się czytać poprzednich postów, a więc pytam - czy zostały jeszcze jakieś?
Odpowiedz
(03-12-2012, 19:39)mijam napisał(a): Są dostępne wszystkie z pierwszego postu. Usuwałam sprzedane na bierząco Oczko)
Wystarczyło przeczytać posty mijam...
[Obrazek: TRjYe2a.png]
[Obrazek: e3i6psw.png]
[Obrazek: 2ExruxK.png]
[Obrazek: 1iKHfgA.png]
Odpowiedz
Hej, czy masz może jeszcze do sprzedania te tamagotchi z pierwszego postu? Pytam, bo temat jest już trochę dawno założony... Byłabym mega szczęśliwa, gdyby był dostępny v3 i zastanawiam się też nad v5 tym żółtym... Będę bardzo wdzięczna za odpowiedź/kontakt. Jestem właściwie zdecydowana do kupna (któregoś z nich lub dwóch).
[Obrazek: sygna2.png]
Odpowiedz
Kupiłam od mijam Tamagotchi iD. Dziś przyszło. Jest wspaniałe. Nie ma żadnego "urazu", do tego bardzo szybko wysłała tamka. Jestem zadowolona i bardzo polecam!
Odpowiedz
Mijam możesz usunąć te Tamki, które zostały sprzedane. Bo myślałam, że v3 jest jeszcze dostępne a nie było. Ja też polecam kupiłam od Mijam Tamagotchi Celebrity też nie ma żadnego urazu jak nowe. Uśmiech
Odpowiedz
Wszystko zaktualizowałam, w weekend jak mi się uda, dodam jeszcze parę rzeczy z TMGC i nie tylko. Dziękuję dziewczyny Oczko

Odpowiedz
DODAŁAM NOWE RZECZY, ZAINTERESOWANYCH PROSZĘ O KONTAKT.

Figurki
- Sebastian Nendoroid (Kuroshitsuji), nie zniszczony,stał grzecznie na półce i pilnował porządku ! 3 wymienne twarze + dodatki Jeżeli ktoś byłby chętny, piszcie na PW, mogę wysłać zdjęcia, cena do ustalenia.

-Nendoroid Near (Death Note), nie zniszczony. Informacje, zdjęcia itd itp do ustalenia

-Nendoroid Haruhi Suzymiya, nie zniszczona. 3 wymienne twarze + dodatki. Zdjęcie info itp itd na PW

-Mikuru Nendoroid z Haruhi, wymienne twarze, dodatki,

-Figma Kyon z Haruhi Suzumiy, nie zniszczony, wymienne twarze.

Peruki
Peruki pochodzą z Japonii. Są ta najwyższej jakości cosplayerskie wig'i. Z znanych i pożądanych sklepów.

-Peruka na Rin Kagamine (Ayamisatoru) z Vocaloid,

-Krótka brązowa peruka (Charissa),

-Różowa peruka idealna dla Lolit,

-Peruka dla Ciela z Kuroshitsuji,

-Krótka niebieska peruka, + kitki (na Miku Hatsune)

- Długa czerwona, pasuje na Miki z Vocaloid

Stroje

-cosplay, idealna kopia mundurka szkolnego z Lucky Star (letni, różowy). Dla fanów serialu jak i osób, które po prostu chcą się poczuć jak w Japońskiej szkole!

Odpowiedz
HEJ! Dodane tutaj rzeczy wciąż są aktualne! Uśmiech

Odpowiedz
Spuściłabyś z ceny za tamago?
Odpowiedz