![]() |
|
SPRZEDAJE CAŁĄ KOLEKCJE! *v5.5 , ID L , GO! i wiele innych! :) * - Wersja do druku +- Forum Tama-World (http://forum.tamaworld.pl) +-- Dział: Społeczność Tamafanów (http://forum.tamaworld.pl/forumdisplay.php?fid=5) +--- Dział: Ogłoszenia (http://forum.tamaworld.pl/forumdisplay.php?fid=31) +--- Wątek: SPRZEDAJE CAŁĄ KOLEKCJE! *v5.5 , ID L , GO! i wiele innych! :) * (/showthread.php?tid=2003) |
SPRZEDAJE CAŁĄ KOLEKCJE! *v5.5 , ID L , GO! i wiele innych! :) * - mijam - 29-08-2012 REGULAMIN [/color] 1. Poszczególne wersje kupuje osoba która była pierwsza i może najszybciej wpłacić. 2. Jeśli już muszę, zgadzam się na "HOLD". Ale uprzedzam ze nie będzie to trwało wieczność. 3. Jeżeli ktoś boi się kupować w ten sposób, mogę wystawić aukcje na allegro. Ale musisz być zdecydowany w 100%! 4. Jeśli chcesz zobaczyć więcej zdjęć poszczególnego tamagotchi - napisz (najlepiej na PRIV). 5. Propozycje kupna składajcie tutaj, na gadu-gadu (4359235) albo w prywatnej wiadomości. 6. Jeśli cena jest według was za wysoka, piszcie. Nie gryzę i chętnie spuszczam ceny. 7. Uprzedzam że ceny NIE zawierają przesyłki. Więc trzeba takową doliczyć. 8. Wysyłam tylko i wyłącznie wtedy gdy dostanę wpłatę. 9. Wysyłam tylko i wyłącznie priorytetem. Dobra w każdym razie to co możecie u mnie kupić : ) ! ![]() Seria Tamagotchi Station Opis Tamagotchi służy głównie to zwiększenia pola zabawy w wszystkich tmgc z kolorowym wyświetlaczem. Dzięki niemu mogą się łączyć nawet 3 postacie i grać wspólnie w wyjątkowe gry! Oprócz tego możesz przesyłać, ubranka, gry , bilety i nowe miejsca do swojego Tamagotchi. W Station znajdują się też gry dla ciebie. Plus z tyłu ma " nóżkę" więc można go postawić. Sprzedaję tylko dlatego że pozbywam się większości TMGC z kolorowym wyświetlaczem. Nie będzie mi już mogło służyć. Jest trochę porysowane. (ze względu na częste użytkowanie). Niestety jego ceny bardzo wzrosły (od 700-1100złotych). Posiadam od niego cały czas pudełko. (o ile się nie mylę) Cena 320zł ![]() Seria Tamagotchi GO! Opis Praktycznie nie używane. Zero rysek w żadnym miejscu. Posiada bardzo twardą szybkę. Figurka z Memetchi. Gratka ze względu ze wygląda jak nowe 8D ! Cena 100zł - [color=#FF69B4]PRZECENA - 70 ZŁOTYCH! ![]() Seria Tamagotchi v5 Opis Wzór nie zniszczony. Tak jak widać na zdjęciu. Niestety ekranik jest porysowany. Cena 15zł ![]() SeriaTamagotchi Music Star / v6 Opis Wzór idealny, ekranik idealny, naklejka idealna. Co tu dużo mówić. TAMAGOTCHI PERFEKCYJNE XD Mam do niego cały czas pudełko.Cena55zł ![]() Seria Uratama Opis Panie i panowie przed państwem URATAMA 8D! Wzór nienaruszony, ryski na ekraniku są. Ale nie są głęboki i bardzo rzucające się w oczy. Normalne od użytkowania. Cały czas posiada literki w postaci bryloka. Cena nowego takiego tmgc to 200 złotych. Cena100złTERAZ PRZECENA 80 ZŁOTYCH! ![]() ![]() Seria Smycz z Mametchi///Violetchi Opis --- jak widać xD Cena 7 zł za sztukę : ) DODATKOWO DLA MANGOWCÓW MAM NA SPRZEDAŻ: Figurki - Sebastian Nendoroid (Kuroshitsuji), nie zniszczony,stał grzecznie na półce i pilnował porządku ! 3 wymienne twarze + dodatki Jeżeli ktoś byłby chętny, piszcie na PW, mogę wysłać zdjęcia, cena do ustalenia.-Nendoroid Near (Death Note), nie zniszczony. Informacje, zdjęcia itd itp do ustalenia -Nendoroid Haruhi Suzymiya, nie zniszczona. 3 wymienne twarze + dodatki. Zdjęcie info itp itd na PW -Mikuru Nendoroid z Haruhi, wymienne twarze, dodatki, -Figma Kyon z Haruhi Suzumiy, nie zniszczony, wymienne twarze. Peruki Peruki pochodzą z Japonii. Są ta najwyższej jakości cosplayerskie wig'i. Z znanych i pożądanych sklepów. -Peruka na Rin Kagamine (Ayamisatoru) z Vocaloid, -Krótka brązowa peruka (Charissa), -Różowa peruka idealna dla Lolit, -Peruka dla Ciela z Kuroshitsuji, -Krótka niebieska peruka, + kitki (na Miku Hatsune) - Długa czerwona, pasuje na Miki z Vocaloid Stroje -cosplay, idealna kopia mundurka szkolnego z Lucky Star (letni, różowy). Dla fanów serialu jak i osób, które po prostu chcą się poczuć jak w Japońskiej szkole! ZDJĘCIA NA PRIV, Z CZASEM PODODAJĘ TUTAJ. CENY DO USTALENIA, NIE BAĆ SIĘ PYTAĆ ![]() RE: SPRZEDAJE CAŁĄ KOLEKCJE! *v5.5 , ID L , GO! i wiele innych! :) * - Inka - 29-08-2012 Przepraszam za offtop, ale - Mijam, zarabiasz na brando? |D XDDDDD RE: SPRZEDAJE CAŁĄ KOLEKCJE! *v5.5 , ID L , GO! i wiele innych! :) * - mijam - 29-08-2012 HAAHAH nie XD po prostu nie używam, a wiem ze inni będę mieli z tego większą uciechę niż mój karton. RE: SPRZEDAJE CAŁĄ KOLEKCJE! *v5.5 , ID L , GO! i wiele innych! :) * - mijam - 29-08-2012 Jak nikt nie kupi to żaden problem. : ) Mi się nie śpieszy XD RE: SPRZEDAJE CAŁĄ KOLEKCJE! *v5.5 , ID L , GO! i wiele innych! :) * - Dogz - 29-08-2012 Ja bym była zainteresowana Tamagotchi v5.5 marzyła mi się ta wersja nawet ktoś sprzedał za 30 zł nowe Tama w pudełku nie używane za 30 zł mogłabyś opuścić cenę chociaż o 40 zł? Na początku września 5 chyba będę miała wypłatę z pracy. W moim v4.5 w listki też kolor różowy wyblakł. RE: SPRZEDAJE CAŁĄ KOLEKCJE! *v5.5 , ID L , GO! i wiele innych! :) * - Viktor - 29-08-2012 Ja bym kupiła +C, ale opuściłabyś z ceny do 40zł i do tego dodała przesyłkę pobraniową? Razem do 60zł by wyszło. RE: SPRZEDAJE CAŁĄ KOLEKCJE! *v5.5 , ID L , GO! i wiele innych! :) * - Dogz - 30-08-2012 Jestem zdecydowana na v5.5 tylko sprzedałabyś go chociaż za 80 lub 70 zł? RE: SPRZEDAJE CAŁĄ KOLEKCJE! *v5.5 , ID L , GO! i wiele innych! :) * - mijam - 05-09-2012 Miałam i mam nadal : ) 4 ulubione wersje zostawiłam u siebie. ^^ RE: SPRZEDAJE CAŁĄ KOLEKCJE! *v5.5 , ID L , GO! i wiele innych! :) * - 4ro - 22-09-2012 Kupiłabym kolorka, można holda? ^^ RE: SPRZEDAJE CAŁĄ KOLEKCJE! *v5.5 , ID L , GO! i wiele innych! :) * - magnes. - 22-09-2012 Hej, pisałam do Ciebie już jakiś czas temu wiadomość to jak, są te o które się pytałam jeszcze dostępne do kupienia? buziaki!
RE: SPRZEDAJE CAŁĄ KOLEKCJE! *v5.5 , ID L , GO! i wiele innych! :) * - Dogz - 22-09-2012 Mijam Dziękuję Ci za v5.5. Jestem bardzo zadowolona z tej wersji. Kyaa +Color prawdopodobnie Hilla chciała kupić. MOJE KOLEKCJA TMGC,+ peruki, cosplaye, figurki! - mijam - 22-10-2012 Zaakualizowałam pierwszy post. Co byście nie musieli myśleć które są, a których nie ma. ) Obniżyłam ceny ale, JESTEM SKŁONNA OBNIŻYĆ JESZCZE BARDZIEJ - one serio nie są mi już potrzebne ;-;!MYŚLĘ NAD SPRZEDANIEM ENTAMA- WIĘC JAK KOGOŚ TO INTERESUJE TO MOŻECIE PISAĆ PROPOZYCJĘ NA PRIVE. ^^ RE: SPRZEDAJE CAŁĄ KOLEKCJE! *v5.5 , ID L , GO! i wiele innych! :) * - Dogz - 22-10-2012 Mijam a nie chciałabyś sprzedać figurki Ichigotchi do Tama Go? I ile by kosztowała? RE: SPRZEDAJE CAŁĄ KOLEKCJE! *v5.5 , ID L , GO! i wiele innych! :) * - magnes. - 26-10-2012 Byłabym zainteresowana tym zielonym iD (ale jeszcze nie całkowicie na 100%), dogadamy się na PW? RE: SPRZEDAJE CAŁĄ KOLEKCJE! *v5.5 , ID L , GO! i wiele innych! :) * - mijam - 26-10-2012 Magnes, to póki co HOLD. Jak się zdecydujesz pisz ^^ |