Ocena wątku:
  • 3 głosów - średnia: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
10/10...
Odpowiedz
2. Uśmiech
Odpowiedz
Jak mogłaś być taka, okrutna dla Anju! D:

1/10. W ogóle, co to jest?!
Odpowiedz
Odpowiem na twe pytanie. Może i nie zrozumiałam reguł jakże na pozór prostej gry. Miałam ocenić avatar użytkownika- trafiłam akurat na Anju-Chan, której obrazek niespecjalnie mi się spodobał, więc wystawiłam jej dość niską ocenę. Nie miałam zamiaru obrażać jej w żaden sposób, po porostu wyraziłam moje zdanie, jak widać z uśmiechem na dodatek.
Co do twojego drugiego pytania to są to moje nogi. Oczko

5/10.
Odpowiedz
(30-12-2011, 17:00)Birdy napisał(a): to są to moje nogi. Oczko

Yay! Zazdroszczę nóg. ;P

8. ^__^

Odpowiedz
10
Cytat: to są to moje nogi
Taaa Napewno ; p . To są nogi Site Modelki
Odpowiedz
Anju, czy mi się wydaje czy nie znasz się na dowcipie? ; >

Nie oceniam bo sama robiłam... :<
Odpowiedz
Jak tak to go nie rozumiem :< O co biega?
10.
Odpowiedz
To coś co chyba można podpiąć pod sarkazm, w każdym razie żart sytuacyjny i się go raczej nie tłumaczy. Chodzi o to że oczywistym jest że to nie są jej nogi i na tym polega powiedzenie coś z przymrużeniem oka.

...no chyba że się pomyliłam i Birdy lata z aparatem robiąc zdjęcia swoim nogom... xD

Odpowiedz
(30-12-2011, 17:00)Birdy napisał(a): Odpowiem na twe pytanie. Może i nie zrozumiałam reguł jakże na pozór prostej gry. Miałam ocenić avatar użytkownika- trafiłam akurat na Anju-Chan, której obrazek niespecjalnie mi się spodobał, więc wystawiłam jej dość niską ocenę. Nie miałam zamiaru obrażać jej w żaden sposób, po porostu wyraziłam moje zdanie, jak widać z uśmiechem na dodatek.
Co do twojego drugiego pytania to są to moje nogi. Oczko

5/10.

Oh, dobrze. Ja przecież sie dla żartów uniosłam Język. Przepraszam, jeżeli inaczej pojęłaś moje zażalenie D: . A nóg się nie czepiam.

9/10.

Odpowiedz
10. <3
Odpowiedz
10/10 czy to MLP. Zdziwko
Odpowiedz
3. Oczko

Let's just leave it.
A co do nóg, to oczywiście nie moje. Ale szczerze mówiąc to mogłyby być; jakbym założyła szpilki.
Odpowiedz
10~~~~
Unhappy Junhyung is unhappy.
Odpowiedz
8/10.
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości