Ocena wątku:
  • 1 głosów - średnia: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Nasza Powieść Fantastyczna (NPF) - Sprawy Organizacyjne
Ejć nie lepiej jak po prostu ten kto chce być pierwszy teraz zacznie a potem to już jakoś samo wszystko wyjdzie...? C:
Chyba właśnie tak będzie najlepiej. Tyle, że ja nie zaczynam. XD
[Obrazek: PYf9yLD.png]
Ja mogę w takim razie O3O ...chyba... xD
Tylko nie wiem jakiego rodzaju ma być świat w tej powieści, bo z reguły takie fantasy z prawdziwego zdarzenia są mocno dopracowane z początku jeśli chodzi o sam świat itd.
Łoło tak. To będzie najlepiej!

Ne, chyba z początku można pisać bez większej kolejności bo i tak się "nie znamy" w tej książce więc każdy opisuje swoje zdarzenia. Mogem dorobić jakąś fajną postać męską bo chcę jakiś mini romansik wpleść? xD
^ Ja też proszę o takie zezwolenie. 8DD
Em a może najpierw takie przedstawienie typu " nazuwam się Anju nobaka....."
Ja myślę że dobrze by było zrobić coś w rodzaju zbiorów pamiętników. Każdy pisze we własnym stylu i każdy ma własny punkt widzenia. Wtedy nawet wydarzenia mogą się powtarzac itd. Zresztą chyba nie jest powiedziane że wszystkie historie mają być ze sobą powiązane. Niektóre postaci mogą wcale się nie spotkać.
taaaak. Oki. Pomysł Thimiss! Kto jest ze mną!?
To ja już sobie powoli zacznę pisać... :3
Tak, to jest świetne. I wtedy każdy może mieć postać męską~ XD
Ja się potem dołączę. Gdzieś po 17.
(26-12-2011, 13:45)Scalvirie napisał(a): Tak, to jest świetne. I wtedy każdy może mieć postać męską~ XD
Taaa... W końcu do tego każda z nas po cichu dąży. xD
Przygotujcie się na romans z niewielkim dodatkiem fantasy w moim wykonaniu. :3
A i jeszcze co z tym światem. To jest taki typowy świat fantasy z głównym złym, elfami i nisko rozwiniętą cywilizacją czy to się dzieje we współczesności (chociaż w sumie zawsze można zrobić połaczenie ze skakaniem do innych światów... Jak w Tsubasie czy Nie kończącej się historii)?
Możecie se przygarnąć moją postać do niektórych momentów~ Ja nie będę nic pisać, ale jak komuś będzie potrzebna Kaori to niech się nie waha~
[Obrazek: TRjYe2a.png]
[Obrazek: e3i6psw.png]
[Obrazek: 2ExruxK.png]
[Obrazek: 1iKHfgA.png]
Inka, możesz być moją onee-san? : DDDD