Ocena wątku:
  • 1 głosów - średnia: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
halfi'owa galeryja.
*idzie z siekierką do half.* Gdzie moja BRS T.T prosiłam cały miesiąc temu! Równy miesiąc!!! Proooszę : (
Odpowiedz
Eetoo... XD
Daj mi jakiś obrazek.
Unhappy Junhyung is unhappy.
Odpowiedz
Oki... Na PW wyślę.
Odpowiedz
[Obrazek: 65514760.png]
Mój avatar z Darkpokemon. XD Kosmicznie miało być i chyba jest...?

EDIT: [Obrazek: gumie.png]
Post pod postem, wiem, ale nikt by nie zauważył. .-.

// I.
Odpowiedz
Kurde, świetne. *_*
[Obrazek: TRjYe2a.png]
[Obrazek: e3i6psw.png]
[Obrazek: 2ExruxK.png]
[Obrazek: 1iKHfgA.png]
Odpowiedz
Boska. : o Taka ładna i z ładną czcionką.
Odpowiedz
Rly? : O
Tez jestem z niej zadowolona, ale nie aż tak... XD
Odpowiedz
O, super. : D Obie prace bardzo mi się podobają.
Odpowiedz
Sygna średnio mi się podoba, ale ten avatar, KOCHAM GO!
[Obrazek: 33w9yxh.png]
Odpowiedz
Avatar bardzo mi się podoba, śliczny. Jest kosmiczny. ^__^ Sygnatura mniej przypadła mi do gustu, ale też jest bardzo udana.
Odpowiedz
A mi się sygna podoba bardziej od avatara. *__* Jest boska. A av troche zbyt rozmazany przy postaci. : <
Odpowiedz
http://img52.imageshack.us/img52/1010/sl370671.jpg
Niedokończone, a pokazuję w takim stanie, bo nie wiem, czy kiedykolwiek to skończę... XD
Tak, wiem, podobną już kiedyś dawałam, nie pytajcie, czemu znowu jest prawie taka sama, bo nie wiem! XD Narysowałam jej uszy, a ręce.... samo jakoś tak wyszło, takie ułożenie rąk najbardziej mi pasuje do uszek! XD
Odpowiedz
Piersi jej trochę za nisko zrobiłaś i ramiona zbyt "męskie" trochę, ale twarz i włosy (*_____*) są ekstra. : DD
Odpowiedz
http://img809.imageshack.us/img809/4985/sl370673.jpg
Tak, tak, twarz dziwna, wiem. Oczy szczególnie takie... puste? Nie wiem, jak to nazwać.
Jednakowoż mimo, iż nie jest to dzieło ,to wstawiam je tu, bo chcę się pochwalić, że to pierwsza praca, którą kolorowałam. I podoba mi się to. XD Chyba będę kolorować częściej. Musze tylko kupić kredki, bo kolorując to musiałam się zadowolić 9 kolorami kredek .-.
Odpowiedz
ramiona i szyja jakoś nieproporcjonalne, włosów za szyją nie ma, za długa postać i za chuda(tzn coś z perspektywą albo sie po prostu tak dziwnie wygięła i dupy nie ma), ręce za daleko rozstawione, kolorowanie ok jak na kartce.

Poza tym.
POWRÓT DO PRZESZŁOŚCI, DATA W APARACIE.
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości