![]() |
|
halfi'owa galeryja. - Wersja do druku +- Forum Tama-World (http://forum.tamaworld.pl) +-- Dział: Społeczność Tamafanów (http://forum.tamaworld.pl/forumdisplay.php?fid=5) +--- Dział: Nasza twórczość (http://forum.tamaworld.pl/forumdisplay.php?fid=33) +--- Wątek: halfi'owa galeryja. (/showthread.php?tid=949) |
halfi'owa galeryja. - halfi - 12-10-2010 Tak więc, skoro tamta galeria przepadła z wiadomych powodów, zakładam kolejną. Zaznaczam też, że w tej galerii mogą znaleźć się prace z Gimpa, bo nauczyłam się obsługiwać ten zacny program. XD Póki co, będę dawać TYLKO gimp'ówki, bo mam nowy telefon i muszę dojść do ładu z kabelkiem USB. A, jeszcze jedno. W Gimpie jestem początkująca, więc nie spodziewajcie się cudów. D: OK. Zaczynamy. ![]() ![]() ![]() Takie badziewia. Jak ktoś chce, to niech bierze, ale niech napisze, że to moje. Jak ktoś chce, mogę zrobić na zamówienie. ^^ - Guest - 12-10-2010 6/10. Postacie niezbyt wyraźne Ada. Wydaje mi się, że powinny one być na pierwszym planie.
- Juls - 12-10-2010 Wow! Supeer! - Herbata - 12-10-2010 Half! Mogę wziąć tą pierwszą! Do sygny na TW? Prooszę! - halfi - 12-10-2010 Jasne, bierz. ^^ Susi, dziękuję za radę. Chyba za mocno wtapiam render. D: - magnes. - 12-10-2010 .halfi. napisał(a):W Gimpie jestem początkująca, więc nie spodziewajcie się cudów. D:A ja mam go od dawna i tak nie umiem jak ty ![]() Ta druga sygnatura, w ciapki, jest genialna. *.* - Guest - 12-10-2010 Ooo, dziękuję za dedykację :3 Jak na początkującą naprawdę dobrze i fajnie że już widać jakieś zgranie kolorystyczne (kiedy ja zaczynałam miałam to gdzieś). Jednak niezmiennie wolę Twoje rysunki na kartce. ^^ - halfi - 12-10-2010 Tamaaga napisał(a):Ta druga sygnatura, w ciapki, jest genialna. *.*To sobie weź, jak chcesz. ![]() Ann, wiem, że wolisz na kartce, więc może jeszcze dziś mi się uda coś "kartkowego" dodać. ^^ A zadedykowałam Ci, bo lubisz moje prace, amen. XD [ Dodano: 2010-10-26, 20:35 ] ![]() Nowa sygna. Niuni mnie zainspirowała do otworzenia Gimpa, jak czytałam jej galerię. XD Jest co najmniej dziwna, wiem. XD - halfi - 26-10-2010 O rany, dziękuję. :3 - Bella - 26-10-2010 Ramka, Half, ramka... D: Zepsułaś nią. D: Sama pracka bardzo fajna, aczkolwiek ja zabrałabym gwiazdkę i "błyski". 8.5/10.
- Natural - 26-10-2010 Widzę, że by zrobić ramkę musiałaś zrobić tą dziwną a potem wycinać. XD Tak się ją robi: Zaznaczenie -> Wszystko Zaznaczenie -> Zmniejsz -> 1pxl Zaznaczenie -> Odwróć I potem pędzel i robisz naokoło. Teraz: (Chyba) Obraz -> Prowadnice -> Nowa Prowadnica -> 05 wpisujesz. Wybierasz zaznaczenie i robisz prostokąt tak, żeby pokrywał całą górną część od prowadnicy w górę. Bierzesz pędzel i pokrywasz to zaznaczenie Tak samo u dołu, ale miejsce prowadnicy nie 05 tylko: <wysokość obrazu, np 200> - 5 = <np.195> i wpisujesz ten wynik. - halfi - 26-10-2010 Lime, nic nie wycinałam. XD Bella, dziękuję za radę. :3 - Natural - 26-10-2010 .halfi. napisał(a):Lime, nic nie wycinałam. XDTo coś ty zrobiła tej ramce. o3o - halfi - 26-10-2010 Filtry > Dekoracje > Dodaj krawędź > X: 3, Y: 10, bodajże. Tyle. D: - Natural - 27-10-2010 .halfi. napisał(a):Filtry > Dekoracje > Dodaj krawędź > X: 3, Y: 10, bodajże.Aha, czyli ta dziwna, która już przy tworzeniu została ucięta. XD Nie używaj tej ramki, one są okropne. :< |