Ocena wątku:
  • 2 głosów - średnia: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Pamiętnik zapomnianych Tamagotchi
Serce 
WSTĘP

Tak więc na początku pragnę zaznaczyć iż wątek pojawił się tu nieprzypadkowo. C: Zauważyłam że forum umiera jeśli chodzi o TMGC. To zabawne, najmniejszą popularnością cieszą się tamagotchi na forum o tamagotchi. xDD! Ale mam nadzieję, że pamiętnik zrobi wam smaka i odpauzujecie swoje zabawki ! >: D

-----------------------------------------------------------------------------------------------

Wpis 1, 13 grudnia 2011 r.

Pierwszy wpis raczej was niczym nie zachwyci. No ale cóż, początki są najgorsze! (zazwyczaj) Nie tak dawno, przyszedł do mnie nowy mieszkaniec. A mianowicie TMGC Music Star v6 z "drugiej fali". Jest to moja wymarzona obudowa tej wersji! Nie miałam jej ponieważ gdy zamawiałam moje pierwsze MS nie było ich jeszcze w sprzedaży. A oto one!
[Obrazek: p1010387mr.jpg]
Nowiutkie jeszcze nie rozpakowane! *żartuje oczywiście, nie umiem wytrzymać jeśli o to chodzi, zapakowałam je po prosu drugi razxd* Jakie to fajne uczucie było trzymać je w łapkach!
[Obrazek: p1010392n.jpg]

A tu już kostka, nie mam pojęcia jak ją opisać. Żadne zdjęcie nie uchwyci jej koloru. Niby to złoty, ale jak się człowiek bardziej zastanowi to jest to metaliczna zieleń.
[Obrazek: p1010405y.jpg]

Porównanie, kostki nowego i starego typu. Szkoda że kody jakieś takie nijaki mi się trafiły. :C! Ale zostawmy już te bryloki.

.......................................................................................
Michel.

Przedstawiam wam mojego uroczego Michela! Wyrósł mi na ShimaShimatchi<3!
Wraz z swoim zespołem (którego nazwy nie wspomnę bo jest to plagiat>: D !) biją wszystkie rekordy jeśli chodzi o Latynoską muzykę!
[Obrazek: p1010457e.jpg]

Michel, to urodzony muzyk! Może się pochwalić nie tylko sporą liczbą fanów ale też niezłymi umiejętnościami. C:
[Obrazek: p1010455z.jpg]

Danny

A to już maleńki Danny Sercedopiero co chodzi do szkoły.
[Obrazek: p1010449g.jpg]

Niby taki duży, choć pomimo wszystko to nadal dzieciak *>*

Tu jeszcze parę zdjęć:
[Obrazek: p1010474b.jpg]

[Obrazek: p1010417o.jpg]

Dobra! Przedstawiłam dziadów, idę brać leki i spać. Wybaczcie że tak mało i tak dupnie ale na serio nie mam siły. JUTRO SIĘ POPRAWIĘ!
[Obrazek: 2nudrc.gif]

Odpowiedz
Super pamiętnik mnie się podoba. Pisz dalej!
[Obrazek: Cuo5aY7.png]
[Obrazek: e3jQr0d.png]
[Obrazek: TFUv9Im.png]
[Obrazek: WUj62ll.png]
Odpowiedz
Ale fajny brelok. 8D Fajnie ci idzie pisanie i świetne zdjęcia. Faktycznie, trochę smutno bez pamiętników, jak dojdzie mi v3, to będziemy we dwie. XD
[Obrazek: PYf9yLD.png]
Odpowiedz
Fajny brylok taki złoto-zółty.
Odpowiedz
No mijam udało Ci się. Od pauzowałam swoje Język. Myślę, że też zrobię pamiętnik, długo się nad tym zastanawiam. Breloczek jest naprawdę fajny, bardzo mi się podoba Uśmiech.
Odpowiedz
Witam wszystkich!!!

No to na początek, mój króliczek jak się domyślacie urósł! Na tzn " Kaczucha", nie lubię tego tamka bo zawsze jakoś tym dupskiem kręci :// !
[Obrazek: p1010505xt.jpg]

Ale uznajmy że charakter jest ważniejszy : D *... szkoda że tamki nie mają charakteru...*
Poszliśmy do szkoły by odwiedzić nasz cały zespół.
[Obrazek: p1010484o.jpg]

Dino: JEZUS! JAK TY UROSŁEŚ?!
Paul: Danny, to ty?! Nie poznaję!
[Obrazek: p1010486t.jpg]

Trytytytytytytty....!!!

[Obrazek: p1010488i.jpg]

Danny: COOO?! I to niby ja jestem wielki!? Yeeey, jakoś się tak dziwnie przy was czuję! Jacy wy przystojni, chłopacy!
Paul" No, teraz żadna fanka się nam nie oprze! Hehehe!
[Obrazek: p1010500ir.jpg]

Nauczyciel : Dość tych wygłupów! Przed wami wasz pierwszy koncert! I to nie byle gdzie, idziemy do programu XFACTOR! DAJCIE Z SIEBIE WSZYSTKO!

[Obrazek: p1010495s.jpg]

[Obrazek: p1010498s.jpg]

No cóż... Wynik mówi sam za siebie >> , może i fankom się spodobali... ale jury nie zachwycili...

..............................................................................................

Michel: No to czas się wybrać do sklepu! Emm... Co my tu mamy? Kanapka, pizza, lody - co to ma być?! Same jedzenie!? Nie widać po mnie że już i tak za dużo zjadłem!?
[Obrazek: p1010516l.jpg]

Michel: O pasta do zębów! No cóż, może się skuszę...
[Obrazek: p1010521h.jpg]

I tu animacja po użyciu Itemku!

[Obrazek: p1010524gr.jpg]

DO ZOBACZENIA NASTĘPNYM RAZEEEM~!

// I.

Odpowiedz
W moim music star też mam Tarakotchiego, też go nie za bardzo lubię.
Pamiętnik coraz bardziej ciekawszy!
Odpowiedz
Jeden z nielicznych pamiętników, który mi się podoba. *o*
Pisz dalej i zdradź nazwę zespołu. XD "Asuka"? "AP"? XDD
[Obrazek: TRjYe2a.png]
[Obrazek: e3i6psw.png]
[Obrazek: 2ExruxK.png]
[Obrazek: 1iKHfgA.png]
Odpowiedz
Moja BIJACZ. <3
Pamiętnik zaje, zdjęcia są takie firs i klir. : D
I zakochałam się w tej obudowie. <3
A komentarz jak miał być to jest, ale zaklęcie odwołam później. XDDD
Odpowiedz
DOSZŁO!
[Obrazek: p1010801q.jpg]

Jest mega śliczne i takie urocze! Jak otwierałam to się rozpłakałam w końcu takie wspomnienia! Czułam się jak 7 lat temu. Ehu, urodziła mi się dziewczynka *a tak chciałam chłopca!* i ochrzciłam ją Lizzy. Jutro dam z nią notkę bo aparat rozładowany. Zrobiłam 2 zdjęcia i dupa..
[Obrazek: p1010803.jpg]

PIĘKNE

Odpowiedz
Gratuluję nowego Tama ten wzór jest cudny! Sama chciałam kupić taki wzór na allegro, ale zbieram teraz na Tama-go.
Odpowiedz
Chciałam takie kupić na allegro, ale niestety już nie było. Bardzo mi się wzór podoba. GRATULUJE! Uśmiech
Odpowiedz