![]() |
|
Pamiętnik zapomnianych Tamagotchi - Wersja do druku +- Forum Tama-World (http://forum.tamaworld.pl) +-- Dział: Tamagotchi (http://forum.tamaworld.pl/forumdisplay.php?fid=4) +--- Dział: Moje Tamagotchi (http://forum.tamaworld.pl/forumdisplay.php?fid=18) +--- Wątek: Pamiętnik zapomnianych Tamagotchi (/showthread.php?tid=1698) |
Pamiętnik zapomnianych Tamagotchi - mijam - 13-12-2011 WSTĘP Tak więc na początku pragnę zaznaczyć iż wątek pojawił się tu nieprzypadkowo. C: Zauważyłam że forum umiera jeśli chodzi o TMGC. To zabawne, najmniejszą popularnością cieszą się tamagotchi na forum o tamagotchi. xDD! Ale mam nadzieję, że pamiętnik zrobi wam smaka i odpauzujecie swoje zabawki ! >: D ----------------------------------------------------------------------------------------------- Wpis 1, 13 grudnia 2011 r. Pierwszy wpis raczej was niczym nie zachwyci. No ale cóż, początki są najgorsze! (zazwyczaj) Nie tak dawno, przyszedł do mnie nowy mieszkaniec. A mianowicie TMGC Music Star v6 z "drugiej fali". Jest to moja wymarzona obudowa tej wersji! Nie miałam jej ponieważ gdy zamawiałam moje pierwsze MS nie było ich jeszcze w sprzedaży. A oto one! ![]() Nowiutkie jeszcze nie rozpakowane! *żartuje oczywiście, nie umiem wytrzymać jeśli o to chodzi, zapakowałam je po prosu drugi razxd* Jakie to fajne uczucie było trzymać je w łapkach! ![]() A tu już kostka, nie mam pojęcia jak ją opisać. Żadne zdjęcie nie uchwyci jej koloru. Niby to złoty, ale jak się człowiek bardziej zastanowi to jest to metaliczna zieleń. ![]() Porównanie, kostki nowego i starego typu. Szkoda że kody jakieś takie nijaki mi się trafiły. :C! Ale zostawmy już te bryloki. ....................................................................................... Michel. Przedstawiam wam mojego uroczego Michela! Wyrósł mi na ShimaShimatchi<3! Wraz z swoim zespołem (którego nazwy nie wspomnę bo jest to plagiat>: D !) biją wszystkie rekordy jeśli chodzi o Latynoską muzykę! ![]() Michel, to urodzony muzyk! Może się pochwalić nie tylko sporą liczbą fanów ale też niezłymi umiejętnościami. C: ![]() Danny A to już maleńki Danny dopiero co chodzi do szkoły. ![]() Niby taki duży, choć pomimo wszystko to nadal dzieciak *>* Tu jeszcze parę zdjęć: ![]() ![]() Dobra! Przedstawiłam dziadów, idę brać leki i spać. Wybaczcie że tak mało i tak dupnie ale na serio nie mam siły. JUTRO SIĘ POPRAWIĘ! RE: Pamiętnik zapomnianych Tamagotchi - Dogz - 14-12-2011 Super pamiętnik mnie się podoba. Pisz dalej! RE: Pamiętnik zapomnianych Tamagotchi - Scalee - 14-12-2011 Ale fajny brelok. 8D Fajnie ci idzie pisanie i świetne zdjęcia. Faktycznie, trochę smutno bez pamiętników, jak dojdzie mi v3, to będziemy we dwie. XD RE: Pamiętnik zapomnianych Tamagotchi - Dogz - 14-12-2011 Fajny brylok taki złoto-zółty. RE: Pamiętnik zapomnianych Tamagotchi - Princess - 14-12-2011 No mijam udało Ci się. Od pauzowałam swoje . Myślę, że też zrobię pamiętnik, długo się nad tym zastanawiam. Breloczek jest naprawdę fajny, bardzo mi się podoba .
RE: Pamiętnik zapomnianych Tamagotchi - mijam - 14-12-2011 Witam wszystkich!!! No to na początek, mój króliczek jak się domyślacie urósł! Na tzn " Kaczucha", nie lubię tego tamka bo zawsze jakoś tym dupskiem kręci :// ! ![]() Ale uznajmy że charakter jest ważniejszy : D *... szkoda że tamki nie mają charakteru...* Poszliśmy do szkoły by odwiedzić nasz cały zespół. ![]() Dino: JEZUS! JAK TY UROSŁEŚ?! Paul: Danny, to ty?! Nie poznaję! ![]() Trytytytytytytty....!!! ![]() Danny: COOO?! I to niby ja jestem wielki!? Yeeey, jakoś się tak dziwnie przy was czuję! Jacy wy przystojni, chłopacy! Paul" No, teraz żadna fanka się nam nie oprze! Hehehe! ![]() Nauczyciel : Dość tych wygłupów! Przed wami wasz pierwszy koncert! I to nie byle gdzie, idziemy do programu XFACTOR! DAJCIE Z SIEBIE WSZYSTKO! ![]() ![]() No cóż... Wynik mówi sam za siebie >> , może i fankom się spodobali... ale jury nie zachwycili... .............................................................................................. Michel: No to czas się wybrać do sklepu! Emm... Co my tu mamy? Kanapka, pizza, lody - co to ma być?! Same jedzenie!? Nie widać po mnie że już i tak za dużo zjadłem!? ![]() Michel: O pasta do zębów! No cóż, może się skuszę... ![]() I tu animacja po użyciu Itemku! ![]() DO ZOBACZENIA NASTĘPNYM RAZEEEM~! // I. RE: Pamiętnik zapomnianych Tamagotchi - Dogz - 14-12-2011 W moim music star też mam Tarakotchiego, też go nie za bardzo lubię. Pamiętnik coraz bardziej ciekawszy! RE: Pamiętnik zapomnianych Tamagotchi - Inka - 14-12-2011 Jeden z nielicznych pamiętników, który mi się podoba. *o* Pisz dalej i zdradź nazwę zespołu. XD "Asuka"? "AP"? XDD RE: Pamiętnik zapomnianych Tamagotchi - OsuMesu - 14-12-2011 Moja BIJACZ. <3 Pamiętnik zaje, zdjęcia są takie firs i klir. : D I zakochałam się w tej obudowie. <3 A komentarz jak miał być to jest, ale zaklęcie odwołam później. XDDD RE: Pamiętnik zapomnianych Tamagotchi - mijam - 17-12-2011 DOSZŁO! ![]() Jest mega śliczne i takie urocze! Jak otwierałam to się rozpłakałam w końcu takie wspomnienia! Czułam się jak 7 lat temu. Ehu, urodziła mi się dziewczynka *a tak chciałam chłopca!* i ochrzciłam ją Lizzy. Jutro dam z nią notkę bo aparat rozładowany. Zrobiłam 2 zdjęcia i dupa.. ![]() PIĘKNE RE: Pamiętnik zapomnianych Tamagotchi - Dogz - 18-12-2011 Gratuluję nowego Tama ten wzór jest cudny! Sama chciałam kupić taki wzór na allegro, ale zbieram teraz na Tama-go. RE: Pamiętnik zapomnianych Tamagotchi - Princess - 18-12-2011 Chciałam takie kupić na allegro, ale niestety już nie było. Bardzo mi się wzór podoba. GRATULUJE!
|