Ocena wątku:
  • 1 głosów - średnia: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Masz/zbierasz na +C/iD?
Ja zbierałam na Id, Id l,Hexagontchi albo chociaż +color, ale się sobie dałam spokój, bo zależało mi tylko na kolorach ekranu...
Pogodziłam się z tym, że nie będę go miała, bo jest z Japonii.
Siostra mnie namówiła na Tama-Go!!
Ono jest takie puci po prostu :3
Odpowiedz
...Z tmgo jest taki sam problem z kupowaniem jak i z colorem, nie mam pojęcia w czym problem.
No i z ameryki jest mniejsza szansa że ci do polski wyślą niż z japonii.
No i tmgo jest masakrycznie nudne.
[Obrazek: tFePIKi.png]
[Obrazek: YSekEjy.png]
[Obrazek: 3gJokPP.png]
[Obrazek: yHpLEFd.png]
[Obrazek: 6fALI4i.png]
Odpowiedz
Owszem tmgo jest bardzo nudne.
Jeżeli stać cię na figurki które kosztują (chyba z 70 zł) no to możesz sobie kupić tmgo ale bez figurek jest bardzo nudne Język
Odpowiedz
Teraz figurki są po 30 zł. Lepiej już poczekać na nową kolorową wersję, bo iD L też powoli zaczyna drożeć.
[Obrazek: PYf9yLD.png]
Odpowiedz
A ja na wyjeździe będę siedzieć na plaży z Tamagotchi+Color(zielonym)!
Odpowiedz
(26-07-2011, 10:15)LadyTama napisał(a): A ja na wyjeździe będę siedzieć na plaży z Tamagotchi+Color(zielonym)!

Twoja mama nie boi się,że będzie napromieniowany?
Moja się boi, ja zresztą też...
Odpowiedz
Moje iD L krzywdy mi nie zrobiło. x3 I pudełko też. Nie trzeba aż tak strasznie się martwić. :3
[Obrazek: PYf9yLD.png]
Odpowiedz
Chciałabym colorka zielonego lub białego. I iD L, biały, żółty albo fioletowy. Ale raczej nie mam szans (znaczy kasę uzbierałam, ale rodzice nie zgadzają się na nowe tama. D: ).
[Obrazek: e16h3q.jpg]
PRECZ Z ACTA! GŁOSUJ NA OSU!
xD
od Cheer <3
Odpowiedz
(26-07-2011, 11:40)Midlana napisał(a): Chciałabym colorka zielonego lub białego. I iD L, biały, żółty albo fioletowy. Ale raczej nie mam szans (znaczy kasę uzbierałam, ale rodzice nie zgadzają się na nowe tama. D: ).

To trochę nie fair, bo to Twoja kasa, a nie nich.
A co do faktu, że nic Ci nie zrobiło Scalee, to mi trochę pomogłaś x3
Odpowiedz
Nie,nie boi się.Mówi że to głupoty.Chyba z resztą ktoś poważny nie sprzedawałby napromieniowanych rzeczy, prawda?
Odpowiedz
(26-07-2011, 19:39)LadyTama napisał(a): Nie,nie boi się.Mówi że to głupoty.Chyba z resztą ktoś poważny nie sprzedawałby napromieniowanych rzeczy, prawda?

Chłopak mojej mamy mówi, że mogą chcieć to rozwozić, żeby nie było napromieniowania u nich.
Odpowiedz
To super, a co to ma do tematu?
[Obrazek: TRjYe2a.png]
[Obrazek: e3i6psw.png]
[Obrazek: 2ExruxK.png]
[Obrazek: 1iKHfgA.png]
Odpowiedz
(26-07-2011, 20:03)Kyaa='= napisał(a): Chłopak mojej mamy mówi, że mogą chcieć to rozwozić, żeby nie było napromieniowania u nich.
Niby jak? I tak będzie. o.x
Odpowiedz
A ja wroce do tematu Ö).
Aktualnie zbieram na zielonego lub fioletowego iD, a c+ posiadam.
[Obrazek: RLwYm11.png]
Odpowiedz
(26-07-2011, 19:03)Kyaa='= napisał(a): To trochę nie fair, bo to Twoja kasa, a nie nich.
Mam iD, ale dla nich te tama są takie same.To jest kolorowe,i to. x.X

Zbieram na +C, może ktoś na forum sprzeda? :<

[Obrazek: e16h3q.jpg]
PRECZ Z ACTA! GŁOSUJ NA OSU!
xD
od Cheer <3
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości