Ocena wątku:
  • 1 głosów - średnia: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Lubicie wersje z kolorowym wyświetlaczem?
Szok 
Jak w temacie.
Myślę że mi się spodoba. Jak się pojawiło pierwsze Tama z kolowowym wyświetlaczem tak mi się spodobało, że kiedyś będę miała. Nigdy jeszcze nie miałam w rękach np. +C, ID, ID L ale sądzę, że są fajne.
[Obrazek: Cuo5aY7.png]
[Obrazek: e3jQr0d.png]
[Obrazek: TFUv9Im.png]
[Obrazek: WUj62ll.png]
Odpowiedz
Mi też sie zdaje że sa świetne, ale muszę poczekać do lipca. Wtedy zamówię sb jakieś z kolorowym wyświetlaczem albo TW. <3 A mam bałagan w głowie co do wyboru. D: Wszystkie takie fajne. :3
Odpowiedz
Myślę, że tak. ^-^
Mam +C, kiedy po raz pierwszy zobaczyłam ten kolorowy wyświetlacz to po prostu cudo. : )
Nie żałuję i nigdy nie żałowałam, że zdecydowałam się na zakup +C. c :
Odpowiedz
Mimo, że z kolorowym wyświetlaczem mam tylko jednego tama mogę się zgodzić z Michu Uśmiech
Wersje z kolorowymi wyświetlaczami wg mnie są jednymi z lepszych, chociaż droższych i nie zasługują zazwyczaj na swoją cenę.
Mimo tego, że takie są fajne- chciałabym mieć v3 <333
[Obrazek: RLwYm11.png]
Odpowiedz
Chyba sobie w wakacje jakieś sprawię :> Bardzo mi się podobają, chociaż nie mają tego bezkolorowego uroku co np. v4, ale i tak chcę jakieś mieć :]
Odpowiedz
Dla mnie takie entama jest lepsze od id... XD
Chciałabym id l mieć, bo się fajne wydaje i wcale takie drogie nie jest.
Ja mam tylko id i przyznam że dość szybko mi sie znudziło.
[Obrazek: tFePIKi.png]
[Obrazek: YSekEjy.png]
[Obrazek: 3gJokPP.png]
[Obrazek: yHpLEFd.png]
[Obrazek: 6fALI4i.png]
Odpowiedz
Ja mam tylko iD, ale chętnie kupiłabym jakieś inne kolorowe. ;D Naprawdę są (przynajmniej iD) fajne. ^^
[Obrazek: e16h3q.jpg]
PRECZ Z ACTA! GŁOSUJ NA OSU!
xD
od Cheer <3
Odpowiedz
A ile by kosztował +Color? Bo chcę sobie kupić Duży uśmiech
Odpowiedz
...a co to ma do tematu?

Lubię. Postacie są w kolorach takie... takie kuci-kuci. :3
[Obrazek: TRjYe2a.png]
[Obrazek: e3i6psw.png]
[Obrazek: 2ExruxK.png]
[Obrazek: 1iKHfgA.png]
Odpowiedz
(25-04-2011, 08:11)Ecco napisał(a): A ile by kosztował +Color? Bo chcę sobie kupić Duży uśmiech

http://cgi.ebay.pl/TAMAGOTCHI-COLOR-ORAN...483fe8784e za tak około 180 - 250zł można kupić, ale droższe też widziałam. D:

Sory Inka za Offtop'a. D;
Odpowiedz
Postarali się nie ma co! Kolorowe Tama jest jeszcze hitem.
Odpowiedz
Gwiazdka 
Cytat:Myślę że mi się spodoba. Jak się pojawiło pierwsze Tama z kolowowym wyświetlaczem tak mi się spodobało, że kiedyś będę miała. Nigdy jeszcze nie miałam w rękach np. +C, ID, ID L ale sądzę, że są fajne.
One jest Super Fajne. Kolorowe też chce je mieć ale niestety Smutny
Moje życie jest jakie jest.
I nikt tego nie zmieni.
Anioł
Odpowiedz
Kolor to przecież bajer Duży uśmiech

PS Michu, ja wiem, że Ty masz dużo tamków i wgl. ale np. niektórzy by woleli kupić od razu wybajerowane iD niż tracić uprzednio kasę na +Color tylko po to aby 'nabrać wprawy'. Równie dobrze można powiedzieć komuś, że nim kupi sobie v4 musi kupić v1, v2, i v3 D:
Odpowiedz
(11-05-2011, 20:45)Katechi napisał(a): Kolor to przecież bajer Duży uśmiech

PS Michu, ja wiem, że Ty masz dużo tamków i wgl. ale np. niektórzy by woleli kupić od razu wybajerowane iD niż tracić uprzednio kasę na +Color tylko po to aby 'nabrać wprawy'. Równie dobrze można powiedzieć komuś, że nim kupi sobie v4 musi kupić v1, v2, i v3 D:

Masz rację ja wolałam poczekać na jakąś wersje z kolorowym wyświetlaczem i dużą ilością postaci i opłaciło się!! ID L jest superowe! Dlatego nie kupowałam kolorka i ID bo miały trochę za mało postaci i funkcji.
[Obrazek: Cuo5aY7.png]
[Obrazek: e3jQr0d.png]
[Obrazek: TFUv9Im.png]
[Obrazek: WUj62ll.png]
Odpowiedz
Marzę (szloch...) ale pewnie nigdy moje marzenie się nie spełni ;(
[/align]
[Obrazek: sglnco.gif]
Odpowiedz