![]() |
|
Lubicie wersje z kolorowym wyświetlaczem? - Wersja do druku +- Forum Tama-World (http://forum.tamaworld.pl) +-- Dział: Tamagotchi (http://forum.tamaworld.pl/forumdisplay.php?fid=4) +--- Dział: Tamagotchi +C/Hexagontchi/iD/iD L/ P's/4U (http://forum.tamaworld.pl/forumdisplay.php?fid=15) +--- Wątek: Lubicie wersje z kolorowym wyświetlaczem? (/showthread.php?tid=1240) Strony:
1
2
|
Lubicie wersje z kolorowym wyświetlaczem? - Dogz - 22-04-2011 Jak w temacie. Myślę że mi się spodoba. Jak się pojawiło pierwsze Tama z kolowowym wyświetlaczem tak mi się spodobało, że kiedyś będę miała. Nigdy jeszcze nie miałam w rękach np. +C, ID, ID L ale sądzę, że są fajne. RE: Lubicie wersje z kolorowym wyświetlaczem? - Rin - 22-04-2011 Mi też sie zdaje że sa świetne, ale muszę poczekać do lipca. Wtedy zamówię sb jakieś z kolorowym wyświetlaczem albo TW. <3 A mam bałagan w głowie co do wyboru. D: Wszystkie takie fajne. :3 RE: Lubicie wersje z kolorowym wyświetlaczem? - Lawenda - 22-04-2011 Myślę, że tak. ^-^ Mam +C, kiedy po raz pierwszy zobaczyłam ten kolorowy wyświetlacz to po prostu cudo. : ) Nie żałuję i nigdy nie żałowałam, że zdecydowałam się na zakup +C. c : RE: Lubicie wersje z kolorowym wyświetlaczem? - Sonami - 22-04-2011 Mimo, że z kolorowym wyświetlaczem mam tylko jednego tama mogę się zgodzić z Michu ![]() Wersje z kolorowymi wyświetlaczami wg mnie są jednymi z lepszych, chociaż droższych i nie zasługują zazwyczaj na swoją cenę. Mimo tego, że takie są fajne- chciałabym mieć v3 <333 RE: Lubicie wersje z kolorowym wyświetlaczem? - Tarjei - 23-04-2011 Chyba sobie w wakacje jakieś sprawię :> Bardzo mi się podobają, chociaż nie mają tego bezkolorowego uroku co np. v4, ale i tak chcę jakieś mieć :] RE: Lubicie wersje z kolorowym wyświetlaczem? - Viktor - 23-04-2011 Dla mnie takie entama jest lepsze od id... XD Chciałabym id l mieć, bo się fajne wydaje i wcale takie drogie nie jest. Ja mam tylko id i przyznam że dość szybko mi sie znudziło. RE: Lubicie wersje z kolorowym wyświetlaczem? - Midlana - 23-04-2011 Ja mam tylko iD, ale chętnie kupiłabym jakieś inne kolorowe. ;D Naprawdę są (przynajmniej iD) fajne. ^^ RE: Lubicie wersje z kolorowym wyświetlaczem? - Tarjei - 25-04-2011 A ile by kosztował +Color? Bo chcę sobie kupić
RE: Lubicie wersje z kolorowym wyświetlaczem? - Inka - 25-04-2011 ...a co to ma do tematu? Lubię. Postacie są w kolorach takie... takie kuci-kuci. :3 RE: Lubicie wersje z kolorowym wyświetlaczem? - Rin - 25-04-2011 (25-04-2011, 08:11)Ecco napisał(a): A ile by kosztował +Color? Bo chcę sobie kupić http://cgi.ebay.pl/TAMAGOTCHI-COLOR-ORANGE-VIRTUAL-PET-BANDAI-NEW-/310309845070?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item483fe8784e za tak około 180 - 250zł można kupić, ale droższe też widziałam. D: Sory Inka za Offtop'a. D; RE: Lubicie wersje z kolorowym wyświetlaczem? - VoiceOfQueen - 01-05-2011 Postarali się nie ma co! Kolorowe Tama jest jeszcze hitem. RE: Lubicie wersje z kolorowym wyświetlaczem? - Nolaian - 11-05-2011 Cytat:Myślę że mi się spodoba. Jak się pojawiło pierwsze Tama z kolowowym wyświetlaczem tak mi się spodobało, że kiedyś będę miała. Nigdy jeszcze nie miałam w rękach np. +C, ID, ID L ale sądzę, że są fajne.One jest Super Fajne. Kolorowe też chce je mieć ale niestety
RE: Lubicie wersje z kolorowym wyświetlaczem? - Katechi - 11-05-2011 Kolor to przecież bajer ![]() PS Michu, ja wiem, że Ty masz dużo tamków i wgl. ale np. niektórzy by woleli kupić od razu wybajerowane iD niż tracić uprzednio kasę na +Color tylko po to aby 'nabrać wprawy'. Równie dobrze można powiedzieć komuś, że nim kupi sobie v4 musi kupić v1, v2, i v3 D: RE: Lubicie wersje z kolorowym wyświetlaczem? - Dogz - 12-05-2011 (11-05-2011, 20:45)Katechi napisał(a): Kolor to przecież bajer Masz rację ja wolałam poczekać na jakąś wersje z kolorowym wyświetlaczem i dużą ilością postaci i opłaciło się!! ID L jest superowe! Dlatego nie kupowałam kolorka i ID bo miały trochę za mało postaci i funkcji. RE: Lubicie wersje z kolorowym wyświetlaczem? - Szyszka - 29-05-2011 Marzę (szloch...) ale pewnie nigdy moje marzenie się nie spełni ;( |