Mam problem. Jak się tam zalogować? Mam kod, ale chodzi im o jakieś ID,a ten kod z takimi rameczkami (różowymi niebieskimi) to go wpisałm, ale mój kod do Music City ma tylko jedną lirerę, a ja chyba potrzebuje dwóch. Czy jak to jest? Pomóżcie!
Ocena wątku:
|
Jak zalogować się do Music City?
|
|
28-04-2011, 16:35
hmm... postaram się pomóc
![]() Edit- jednak z filmu nici, coś mi nie styka. W każdym razie w logowaniu to pierwsze to jest Twój login, nie ten numer co go wpisywałaś przy rejestracji ![]() Np. malina11 może być loginem, a user id to "re7573". Edit2. nie wpisujesz tam (do rejestrowania) kodu z kostki do tama a jakiś wymyślony, własny to będzie widać pod Twoją postacią.I kolejny edit..- Jeżeli chcesz zebym opisała Ci dokładnie, krok po kroku jak się zarejestrować i wlogować, napisz na pw :* ![]()
29-04-2011, 13:20
(28-04-2011, 16:35)SakuNoTora napisał(a): hmm... postaram się pomóc Chodzi o to, że ja mam jedną literkę na kodzie... to błąd? Błąd firmy?
29-04-2011, 13:41
Na kosteczce jest kod do rzeczy które może dostać Twój Tamek w MC, po wpisaniu go. ^^
Przy logowaniu wpisujesz login, tak jak przy rejestracji. Co do literki, nie sądzę, aby był to błąd. Najlepiej jeśli to sprawdzisz. (;
29-04-2011, 14:17
(29-04-2011, 13:41)Cheerful napisał(a): Na kosteczce jest kod do rzeczy które może dostać Twój Tamek w MC, po wpisaniu go. ^^ Na kostce mam jedną literkę zamiast dwóch. Mam B... i potem 5 cyfr. Nie mogę się tam zarejestrować... są tam jakieś kwadraciki, przy rejestracji niebieski i różowe. Różowe to te literki, jest miejsce na dwie, a ja na kostce mam jedną. To na pewno jakiś błąd, ale jeśli możecie mi jakoś pomóc, to proszę!
29-04-2011, 14:59
Aha...
29-04-2011, 15:10
No dobra, napiszę Ci wszystko po kolei.
1. Wchodzisz na new.tamatown.com. 2. Klikasz "create a free account". 3. Klikasz "next". 4. Zaznaczasz "agree" i "next". 5. W User ID wpisujesz nick, którym będziesz się logować. 6. W User Password wpisujesz hasło, którym będziesz się logować. 7. Niżej przepisujesz hasło jeszcze raz. 8. W Choose Gotchi ID wpisujesz taki kod, wymyślasz go sobie. 2 pierwsze znaki to litery, reszta - cyfry. Może być trudno, bo mogą być pozajmowane, więc się nie zrażaj, kiedyś trafisz. 9. Next. 10. Parent's email adress - wpisujesz email rodziców. Jak Ci się nie chce, wpisz swój, nic się nie stanie, tylko Twoi rodzice nie dostaną maila - tylko Ty. 11. W Confirm email adrees go przepisujesz. 12. Potem wybierasz datę urodzenia. Swoją oczywiście. XD 13. Select a question #1 - Wybierasz pytanie z listy... 14. ...i niżej na nie odpowiadasz. Będzie to potrzebne, jak zapomnisz hasła, więc nie bierz ze mnie przykładu i nie wpisuj "sdklhjgfbsdliu". 15. Niżej i niżej robisz to samo, z tym, że wybierasz inne pytanie i wpisujesz inną odpowiedź. Dalej Ci nie pomogę, bo nie chcę zakładać kolejnego konta, ale założę się, że dalej musisz tylko potwierdzić email. Co do logowania, to zaraz napiszę. ![]() ![]() ![]() ![]()
29-04-2011, 15:14
Tylko ja chcę mieć swojego Tamka na Tamatown, tego co mam w v6, a mam o jakąś QUEST... Mametchi, a ja w v6 mam Hitodetchi... Jak to zrobić?
Już piszę, piszę.
Zaraz edytuję posta. EDIT: Dobra, mam. Logowanie: 1. (jak potwierdzisz emaila)Wchodzisz na new.tamatown.com. 2. W User ID wpisujesz to ID (nie to, które ma 2 literki i 4 cyfry, tylko to normalne), które wybrałaś przy rejestracji. 3. W User password to hasło, które wybrałaś przy rejestracji. 4. Klikasz "Easy Log In". 5. No i jesteś. 6. Po prawej masz swoją postać w kapelusiku, poziom i punkty. Niżej masz przyciski "Log in" i "Log out". 7. Klikasz "Log in". 8. Wybierasz "Tamagotchi Music Star". 9. W "USER NAME" wpisujesz ten USERNAME z tamagotchi. Znajdziesz, nie? XD 10. Niżej masz "Log in Password". W zabawce wybierasz ikonkę łączenia i wybierasz "PC". 11. Masz dwulinijkowy kod. Przepisujesz go do tego "Log in Password". Pierwsza linijka do pierwszej linijki, druga linijka do drugiej. 12. Upewniasz się, czy jest dobrze przepisane, i klikasz "Log in". Voila. ![]() ![]() ![]() ![]()
29-04-2011, 15:20
Dziękuje! Wielbię Cię xD!
29-04-2011, 15:21
Proszę. ;3
A co do kodu z kostki - pod tym log in i log out masz takie ikonki. Klikasz na tą z prezentem i tam wpisujesz kod z kostki. XD ![]() ![]() ![]() ![]()
29-04-2011, 15:23
Po prawej stronie masz taki panel, prawda?
I tam jest pod zdjęciem z Tamkiem (u Ciebie z Mametchim) przycisk log in i log out. Klikasz log in, potem wybierasz ikonkę z MS'em (po lewej) i wyskakuje Ci kolejne okienko. Przy USER NAME wpisujesz login, jaki wpisałaś w MS'ie, a w log in Password wpisujesz kod z MS'a. (kod, który wyskakuje Ci, gdy na MS'ie klikniesz ikonkę drzwi, a potem "PC"). ![]() edit. Inka mnie wyprzedziła. c; |
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
| Podobne wątki | |||||
| Wątek: | Autor | Odpowiedzi: | Wyświetleń: | Ostatni post | |
| [Music Star] Rozróżnianie fali. | Thom | 10 | 2,371 |
06-03-2014, 16:43 Ostatni post: Thom |
|
| Kody dla Tamagotchi V.6 Music Stars | olisko | 3 | 893 |
21-11-2013, 18:44 Ostatni post: Carol |
|
| Czy warto kupić music star? | pIkAtHu1238 | 10 | 2,789 |
03-04-2013, 16:12 Ostatni post: TamagotchiMusicStar986 |
|
| Kiedy przychodzi swatka w tamagotchi music star? | TamagotchiMusicStar986 | 1 | 855 |
01-04-2013, 11:49 Ostatni post: leau |
|
| Problem z rejestracją do Music City | Karolina_M | 4 | 1,067 |
15-08-2012, 18:17 Ostatni post: Scalee |
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

![[Obrazek: RLwYm11.png]](http://i.imgur.com/RLwYm11.png)
![[Obrazek: TRjYe2a.png]](https://i.imgur.com/TRjYe2a.png)
![[Obrazek: e3i6psw.png]](https://i.imgur.com/e3i6psw.png)
![[Obrazek: 2ExruxK.png]](https://i.imgur.com/2ExruxK.png)
![[Obrazek: 1iKHfgA.png]](https://i.imgur.com/1iKHfgA.png)