07-04-2011, 16:46
Twój post bardzo mnie podbudował. Dziękuję. ^.^
![[Obrazek: e16h3q.jpg]](http://i43.tinypic.com/e16h3q.jpg)
PRECZ Z ACTA! GŁOSUJ NA OSU!
xD
od Cheer <3
|
Przebojowe Tamki
|
|
07-04-2011, 16:46
Twój post bardzo mnie podbudował. Dziękuję. ^.^
![]() PRECZ Z ACTA! GŁOSUJ NA OSU! xD od Cheer <3
07-04-2011, 21:07
Notka siódma ~~ Przebojowe tamki ~~ Gen 9, iD Dzwoneczek Z muszelki, Dzwoneczek wyewoluowała w Chamametchi! Jest taka urocza! ![]() Poszłyśmy na wycieczkę po całym mieście. Trochę tego było! Zaczęłyśmy od dwóch restauracji. ![]() Potem odwiedziłyśmy cukiernie. ![]() Byłyśmy też w parku, gdzie Dzwoneczek, poznała młodego Mametchie'go. ![]() Nie uszło naszej uwadze studio fotograficzne. ![]() Dzwoneczek chciała zrobić sobie zdjęcia, jednak poprzebierała się i uznała, że wszystko ją pogrubia i nie chce by ktoś ją tak widział. :< Później poszłyśmy do króla. Ach ten pałac! ![]() A na sam koniec odwiedziłyśmy stary rok. ![]() ~~ Gen 1, Music star Daja Wychodząc do szkoły zapomniałam zapauzować/uśpić Muzyczne tama. Gdy wróciłam do domu Daja była gotowa uciec! Ale na szczęście ją udobruchałam i została z nami. :3 O to jej dane: ![]() ![]() ![]() ~~ A teraz pytanie do Was :Jaką muzykę gra Daja? Zgadujcie! : ) ~~Midlana & Przebojowe tamki~~
08-04-2011, 19:28
Niestety, ale nie tą muzykę gra. :<
Jednak jako nagrodę pocieszenia otrzymujesz 5 Gp. C: ![]() PRECZ Z ACTA! GŁOSUJ NA OSU! xD od Cheer <3
08-04-2011, 21:03
Notka ósma ~~ Przebojowe tamki ~~ Gen 9, iD Dzwoneczek Mojej kochanej Chamametchi przesłałam dzisiaj nowe obiekty! Trochę było z tym cyrku. Najpierw z komputera musiałam przesłać do mojego telefonu. Później z mojego telefonu musiałam przesłać na telefon który ma i bluetooth'a i irdę ( niestety do niego nie mam kabla). ![]() Następnie z telefonu przesłałam do iD. ![]() Musiałam skasować starą grę (skasowałam tenis) i wgrać nową. ![]() ![]() I Voilà! Dzwoneczek ma teraz gierkę z jej główną postacią na czele! : ) ![]() ~~ Gen 1, Music star Daja Wybaczcie, ale nie mam zdjęć Daji. Mój aparat po sesji zdjęciowej iD odmówił posłuszeństwa. :< Po powrocie ze szkoły, nad głową Daji, zawitał wykrzyknik. Ku mojemu zdziwieniu, w drzwiach nie pojawił się Nazotchi, a pan gitara! Okazało się, że chce zeswatać Daję. Kandydatem na męża był jakże przystojny Kuromametchi. Po chwili, na ekranie pojawiły się dwa duże serca, fajerwerki i... Jajko! Z małego jajeczka z nutką wykluł się również malutki chłopczyk. Daja razem z Martinem (tak nazywa się jej mąż ; )) nadali mu na imię Staś. Nie mam pojęcia dlaczego... XD A teraz, wszyscy razem, smacznie śpią. :3 ~~ ~~Midlana & przebojowe tamki~~ ![]() PRECZ Z ACTA! GŁOSUJ NA OSU! xD od Cheer <3
08-04-2011, 21:35
Super pamiętnik i zdjęcia. Historyjki Daji i Edka są super. Pisz dalej pamiętnik!!!
Kiedy zrobisz znowu jakiś konkurs, bo na poprzedni się spóźniłam![]()
09-04-2011, 08:53
Michu, nie mój Lg, ma kartę pamięci, ale nie ma podczerwieni, zaś Sony Ericsson ma podczerwień, a nie mam jak wsadzić karty. XDD
A w grze jeździ sobie autobus, który zatrzymuje się na przystankach. Na każdym przystanku ufoludki wsiadają, lub wysiadają. Chodzi oto by na końcu rundy wpisać ile ufoludków dojechało na miejsce. :3 Mijam, tą grę ściągnęłam bardzo dawno temu na kompa. Ale znalazłam coś takiego: http://tama-zone.com/index.php?showtopic=23462&st=0 : ) Co do konkursu, postaram się by dzisiaj był. C: ![]() PRECZ Z ACTA! GŁOSUJ NA OSU! xD od Cheer <3
10-04-2011, 20:03
Przepraszam, że wczoraj nie dodałam notki, ale nie miałam jak. :<
Notka dziewiąta ~~ Przebojowe tamki ~~
Gen 9, iD Dzwoneczek Moja piękna Chamametchi w końcu zgodziła się na wyjście do fotografa. :3 Miała się w coś przeprać. A, oto stroje, które wybrała: ![]() Ostatecznie zdecydowała się na strój elfa i tęczowe tło. Według mnie śliczne połączenie. ; ) A oto wszystkie tamki w tama-albumie. ![]() Jak to oglądałam Kuromamecz mnie rozbroił. XD "Szczelił focha". XDD ~~ Gen 1 i 1/2 Music Star Daja, Martin i ich dziecko Wczoraj znów odwiedziliśmy Tama-Town. Daja chciała nowy sprzęt, a w sklepie niedaleko niej, nie było ją stać (miała 10 Gp, aha...). XD Więc tam kupiliśmy parę rzeczy. ![]() Po czym przesłaliśmy je do Music Star. ![]() I tym oto sposobem Daja (a właściwie bardziej już Staś) nie będzie mi już marudzić, że ma zły sprzęt. ;> Konkur(s)tchi! Jak obiecałam, mam dla Was nowy konkurs. Taka jakby krzyżówka. Są tu obrazki różnych rodzai Tamagotchi. Należy wpisać je w kratki poniżej. Zaznaczone na zielono kratki (a w nich litery) czytane po kolei utworzą rozwiązanie. Za dobrą odpowiedź znów dam 50 Gp. ^^ W razie jakichkolwiek pytań, piszcie. : ) ![]()
11-04-2011, 20:31
Notka dziesiąta ~~ Przebojowe tamki ~~ Gen 9, iD Dzwoneczek Przyszedł czas i na Chamametchi. Dzisiaj poszłyśmy do swatki. Jak zwykle przedstawiła nam trzech kandydatów. ![]() Taki jak się spodziewałam. Wybrała Kikitchi'ego :3 Zaczęli się całować (fuuu :<) i pokazały się serducha! ![]() Następnie pojawiła się malutka dziewczynka! Dzwoneczek trochę się z nią pobawiła, i zaśpiewała jej kołysankę. Malutka zasnęła. :3 ![]() A po chwili już nie było chamametchi. :< Mam pytanie. Jak to jest, że zawsze moje tamki chodziły na "randki" a teraz już nie chodzą? o3o Od czegoś to zależy? Gen 2, Music star Staś Wczoraj rodzice Stasia opuścili go. Zapomniałam nakupować mu jedzenia (gdy odeszli rodzice, kasa zniknęła :<) i teraz biedny będzie głodować. Miejmy nadzieję, że przyjdzie król/Daja i otrzymamy kasę. Dość już marudzenia. ^^ Jako, że w tama nie ma litery "ś" napisałam mu "mela" XDD (w sensie, że Staś Mela ^^). ![]() Stasiu już nie jest czarną kupką, ani już pięknym brązowym ciastkiem. Po południu przemienił się w nonopotciego. :3 ![]() Jego punkty: tome: 473 rhythm: 451 orginal: 455 W przyszłości chce od razu przejść przez sędziów ( ma łatwiej, bo Daja już nazbierała mu punkty ^.^) Midlana & przebojowe tamki
12-04-2011, 07:31
No tak. Już się bałam, że coś znowu popsułam. XD Dzięki. ^.^
12-04-2011, 16:49
oooooooooooo nowa postać Dzwoneczek i taka słodka jak Daja. Śliczne zdjęcia!!!
A i tak ogólnie nadal jesteś numerem 1 na mojej liście pamiętników które czytam!!!
12-04-2011, 20:26
Dziękuję ciasteczko. :3
Notka jedenaście ~~Przebojowe tamki~~
Gen 10, iDMichu (Michu, nie obrazisz się, jeżeli nadam imię tamkowi, na twoją cześć? ^^ ) Moja mała czerwona kupka, po chwili przemieniła się ( jak jej mama zresztą) w piękną Belutchi. :3 ![]() A gdy przyszłam ze szłoły była strasznie brudna! Nie mogłam na nią patrzeć, więc wysłałam ją do łazienki, by się umyła. XD ![]() Później stworzyła laurkę dla mnie(!). :3 ![]() Była taka piękna! :3 ![]() A teraz, moja kochana Michu śpi. : > ![]() ~ Gen 2, Music star Staś Z samego rana, nad Stasiem pojawił się wykrzyknik. Pan nauczyciel zaprosił go do szkoły. Nonopotchi otrzymał fortepian (a może to pianino?)! uznał się za wielkiego szczęściarza! ![]() Szczęśliwy poszedł za nauczycielem, gdzie później stworzył swój zespół. Nazwał go "hot". ^^ ![]() Stasio potraktował to poważnie. Chce kontynuować to co zaczęła jego mama. ^^ Miejmy nadzieję, że mu się uda. Jego Dane: tone:613 rhythm: 577 original: 652 Coraz lepiej mu to idzie! C: ~~Midlana & przebojowe tamki~~
13-04-2011, 07:15
Nie wiem, tak po prostu się dzieje. XD
Ale zaraz jak dostałam iD, wyrosła mi właśnie w gwiazdkę, a nie odstępowałam jej na krok. Więc, już nie wiem. ![]() PRECZ Z ACTA! GŁOSUJ NA OSU! xD od Cheer <3 |
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|