![]() |
|
Przebojowe Tamki - Wersja do druku +- Forum Tama-World (http://forum.tamaworld.pl) +-- Dział: Tamagotchi (http://forum.tamaworld.pl/forumdisplay.php?fid=4) +--- Dział: Moje Tamagotchi (http://forum.tamaworld.pl/forumdisplay.php?fid=18) +--- Wątek: Przebojowe Tamki (/showthread.php?tid=1189) |
Przebojowe Tamki - Midlana - 01-04-2011 Dołączam do zabawy
Przebojowe tamki W tym pamiętniku znajdziecie historie dwóch tamków. Tamagotchi v6 i iD. :3 ![]() ~~ Notka pierwsza Generacja 8, iD Edzio Poznajcie Edzia. Edzio jest synem Kuromamecza. Jest Baaardzo żarłoczny. ![]() ![]() Ale też nie ukrywa, że lubi jeździć autkami. Tak pięknie mu to wychodzi! : ) ![]() Mówi, że nie umie się już doczekać kiedy wyewoluuje. Strasznie mu natym zależy. ; ) ~~ Generacja 1, Music star Daja Teraz coś o pięknej Daji. Pochwyciłam za długopis. Postanowiłam zresetować Music Star. Wychowam je bez żadnych kodów (przynajmniej spróbuję). Zawsze moje tama zarabiało mało kasy. Nigdy nie było w rankingu pierwsze. ;( Ale to się zmieni. Zobaczycie. 8D Piiiiiiiiip. Po chwili na ekranie pojawiło się jajko i trzy prezenty. Z jajka wykluła się mała dziewczynka, postanowiłam nazwać ją Daja. ![]() Obok niej, znajdowała się gumowa kaczuszka, worek z Gochi Punktami i sprzęt do karaoke. Malutka bardzo się bała, z wrażenia, aż się popłakała. ![]() Nakarmiłam ją, napoiłam, i… Wyewoluowała! Wyewoluowała w Tamatchi! Po chwili przyszedł list z przedszkola, i wesoła Daja ruszyła do pani przedszkolanki. ![]() Później nie dało się jej stamtąd wyciągnąć. Skakała razem z koleżankami i kolegami na skakance. : ) ![]() ~~ Na dziś to wszystko. Mam nadzieję, że się spodobało. :3 Midlana & Przebojowe Tamki RE: Przebojowe Tamki - Midlana - 02-04-2011 Notka druga - Przebojowe tamki -
Gen 8, iDEdzio Dzisiaj rano mój Edward urósł. Wyewoluował w Monpatchi. Jest taką słodką małpką! ![]() Postanowiłam zrobić z niego Kikitchi'ego. Co prawda nie lubię tej postaci, jednak nie mam jego znaczka. ; ) Edek zarobił dzisiaj wiele Gotchi Punktów w grach. ![]() szczególnie w tenisie: ![]() Mamy w planach kupić parę nowych rzeczy. ; ) Później poszliśmy na plac zabaw. Zaprzyjaźnił się tam, z małym Mamechi'm. ![]() Obiecałam mu, że jutro pójdziemy do Króla Tamagotchi, i odwiedzimy stary rok. : ) ~~ Gen 1, Music star Daja Dzisiaj z moją Dają cały dzień grałam. ![]() Chciała kupić łopatę, ale się nie zgodziłam. ![]() Powiedziałam, że jako studentka będzie głodować ( pokazałam jej przykład na cioci Kamili), a ta się obraziła. ; ( Jednak przed tym powiedziała, że chce wyewoluować w słodką w Chamametchi (to jej pomysł, nie mój!). Szczerze wątpię, że da radę, ale nadzieje można mieć. : ) Jej dane: tune: 81 rhthm: 46 original: 97 Gra Muzykę pop. Muszę przyznać, że nieźle jej to idzie. :> ~~ Obstawiajcie, czy uda jej się wyewoluować w Chamametchi? : D Midlana i Przebojowe tamki
RE: Przebojowe Tamki - Rin - 02-04-2011 O, świetny Edzio . A ile lat ma twoja Daja?
RE: Przebojowe Tamki - Midlana - 02-04-2011 Daja ma 1 YR, a Edzio 2. : ) RE: Przebojowe Tamki - Midlana - 03-04-2011 Notka trzecia ~ Przebojowe tamki ~
~~Gen 8, iD Edzio Z samego rana Edek znowu urósł! Wyewoluował w Kuczka. :3 Zdziwiłam się. Przecież cały czas zostawiałam go bez opieki. Olewałam go na kilka godzin, a ten swoje... XD Znaczek zielonego potwora już mam, więc będę mogła go zeswatać wcześniej. : ) Czyż nie cudowny grubasek? :3 ![]() Dzisiaj pojechaliśmy w parę miejsc. ![]() W Tym do króla TamaTown. Gdzie niestety nic nie wygraliśmy. ![]() Wstąpiliśmy też do Starego roku. Dał nam 2010 Gp! Kuczek o mało nie zemdlał! ![]() Odwiedziliśmy też sklep. I tak jak obiecywałam kupiliśmy parę gadżetów. ![]() A teraz Kuczuś stoi,w ogródku. Jest taka piękna pogoda! ![]() ~~ Gen 1, Music Star Daja Wyobraźcie sobie, że tak jak chciała, wczoraj wyewoluowała w Chamametchi! ![]() Założyła też zespół. Mam nadzieje, że jego nazwa wywodzi się z rogalików, a nie z żadnego horroru... ![]() Z zespołem wiele, wiele trenowała. Ma zamiar być pierwsza na liście najlepszych kapelach. ; ) ![]() Jednak sama też dużo ćwiczy. Szczególnie na trąbce, którą podarował jej wychowawca. : ) ![]() ~~ Mam do Was prośbę. Proszę, podajcie propozycję z kim mogłabym zeswatać Edka. Jakoś nie możemy się zdecydować. :3 Midlana & Przebojowe tamki
RE: Przebojowe Tamki - OsuMesu - 03-04-2011 Masz śliczne zdjęcia! Podziwiam Twój pamiętnik, super opisujesz. I zachęciłaś mnie do posiadania tego iD, faktycznie jest śliczne. :3
RE: Przebojowe Tamki - Midlana - 04-04-2011 Osu: Naprawdę polecam iD. Jest super. :3 Notka czwarta ~~Przebojowe tamki~~ ~~ Gen 8, iD Edzio Zaraz po szkole poszłam z kuczkiem do swatki. Swatka przedstawiła wiele kandydatek, jednak Edek doskonale wiedział kogo ma wybrać. Spodobała mu się piękna Violetchi. ; ) ![]() Od pierwszego wejrzenia zakochał się w niej. ![]() A po chwili na ekranie pojawiła się dziewczynka! ![]() Kuczek ją zostawił i nie wiem jak ją nazwać. Proszę doradźcie coś. :< Gen 1, Music star Daja Wczoraj wieczorem, (lub dzisiaj w nocy/rano) Daja wyewoluowała! Wyrosła na Memetchi! Była taka szczęśliwa! ![]() Poszła pochwalić się znajomym w kapeli, ale oni też urośli! : ) I Razem zagrali koncert dla trzech jurorów. ![]() Niestety jednego nie przekonali. Byli bardzo rozczarowani. :< ![]() Konkur(s)tchi!
Co parę notek, będzie pojawiać się mniejszy bądź większy konkurs. Dzisiaj dla Was mam wykreślankę. Polega ona na wykreśleniu wszystkich wyrazów podanych poniżej.![]() Można wykreślać: Poziomo, pionowo, na ukos, i wspak. Litery nieużyte ani razu, czytane po kolei utworzą rozwiązanie. Za dobrą odpowiedź wynagrodzę to 50Gp. Jeżeli coś byłoby nie jasne, lub coś źle napisałam ( przecież też jestem człowiekiem :<) to piszczcie. : ) Midlana & Przebojowe tamki
RE: Przebojowe Tamki - Scalee - 05-04-2011 Hasło to: PRZEBOJOWE TAMKI. :3 RE: Przebojowe Tamki - Midlana - 05-04-2011 Tak. ^^ 50 Gp leci do Ciebie. : ) RE: Przebojowe Tamki - ciasteczko - 05-04-2011 Super zdjęcia i historyjka!!!:) Pisz dalej pamiętnik, bo super sie go czyta!!!:) Pozdrowionka dla Edka i Daji:) RE: Przebojowe Tamki - Midlana - 05-04-2011 Bardzo dziękujemy wszystkim za komentarze! : ) Notka piąta ~~Przebojowe tamki~~ Gen 9, iD Dzwoneczek Po odejściu Kuczka, mała dziecinka przemieniła się w dzwoneczek. Stąd też jej nazwa. ![]() Jej dane: ![]() A tu znaczki, jakie udało mi się uzbierać od grudnia: ![]() Namówiła mnie bym kupiła jej "inne" rzeczy, więc będę musiała już zacząć przesłać je na telefon. :3 ~~ Gen 1, Music star Daja Dzisiaj Daja naciągnęła mnie na wyjazd do Tama Town. ![]() Bardzo dużo grałyśmy. ![]() I zdobyłyśmy nowy poziom płyty! ![]() Dzięki temu było nas stać na nowe ciuszki. :3 ![]() A oto, zdjątko Daji w domku. Trochę ubogi, ale zawsze coś. XDD ![]() ~~ Właśnie Dzwoneczek Wyewoluowała! Zgadnijcie w kogo? Za poprawą odpowiedź dam 10 Gp. ^^ Midlana & przebojowe tamki
RE: Przebojowe Tamki - ciasteczko - 06-04-2011 I znowu muszę Cię pochwalić... Czytam parę pamiętników, ale żaden nie podoba mi się tak jak twój. Nie mogę się doczekać dalszej części. Super fotki i ogólnie postacie!!! Pisz dalej i powodzenia!!!:-)RE: Przebojowe Tamki - Ree - 06-04-2011 Bardzo fajne zdjęcia. Przygody Edzia są baardzo fajne.
RE: Przebojowe Tamki - Midlana - 06-04-2011 Razem z moimi tamkami dziękujemy Wam za miłe komentarze! C: Jednak z przykrością stwierdzam, że nikt nie odpowiedział na kogo wyrosła córeczka Edzia i niestety nikt nie wygrał 10Gp. :< Notka szósta ~~Przebojowe tamki~~ Gen 9, iD Dzwoneczek Dziś nie mogłam przesłać żadnych gadżetów do iD, bo kabel zapożyczyłam, jednak w najbliższym czasie to zrobię. :3 Za to mała Dzwoneczkówna (XD) Porobiła wiele rzeczy. Przede wszystkim ewoluowała! ![]() Ale też bawiła się autkiem na podwórku: ![]() Jednak zaczął padać deszcz... ...i zaprosiła trzy ufoludki by pomogły jej w pracy w ogrodzie. ![]() Ale te zmieniły kolor kwiatków! Skubane. ;3 Zamiast niebieskich, teraz mamy pomarańczowe. Później zaśpiewała coś dla mnie. ![]() (Daja była oburzona, gdy chwaliłam Dzwoneczkę. "Ja też by tak mogła, gdybm miała dobry sprzęt, anie jakieś badziewie" XDD) ~~ Gen 1, Music Star Daja Dzisiaj po raz pierwszy zabrałam muzyczne Tama do szkoły. Podczas przerw tłumaczyłam przyjaciółce jak je obsługiwać. XD Nie wiem czy coś zrozumiała (bardzo chaotycznie tłumaczę), ale jest tak dobra, że mówiła, iż rozumie. :3 Popołudniu Daja razem z zespołem została zaproszona na koncert. ![]() Sędziowie znów mieli ich oceniać. ![]() Po koncercie zdali sobie sprawę, że trzeci sędzia ich nie lubi. Znowu ich nie chciał przepuścić. ![]() Daja była zrozpaczona. :< ![]() ~~ ~~Midlana & przebojowe tamki~~
RE: Przebojowe Tamki - Kawa - 06-04-2011 Pisz dalej! Czekam z niecierpliwością! Ten pamiętnik jest THE BEST! Jakby to powiedzieć - inne pamiętniki mnie nudzą, ale ten - OMG! Wymiatasz! Czekam z niecierpliwością! |