Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Pok�mon Game. : D
Przypomniałam sobie o takiej grze z poków. Będzie fajnie, dużo osób ostatnio je lubi. XD Gra zapożyczona z forum PV, za zgodą. Uśmiech Chodzi mniej więcej o to, że prowadzimy Waszą historię w świecie pokemon (a przynajmniej ja tak to pojęłam XD).
A więc po 1 - NIE MA LIMITU GRACZY!
Po 2 - Już ni ma. : D
Po 3 - mam prawo kogoś nie przyjąć, ale zawsze można spróbować jeszcze raz. Uśmiech
Po 4 - Wasze opisy mają być staranne, zrozumiałe i bez błędów jak coś. XD
Po 5 - NIE MA PO PIĄTE! Ale może będzie. XDDD
A więc podanie zgłoszeniowe.
Imię i nazwisko, przezwisko:
Wiek i płeć:
Wygląd:
Charakter:
Profesja: trener/koordynator/breeder/ranger
Kraina: Kanto / Johto / Hoenn / Sinnoh/Unova
Historia postaci: Na to będę zwracała uwagę przy przyjmowaniu. Rozpiszcie się, zrozumiale, ładnie, ciekawie.
Starter: Może być CO CHCECIE, ale żadnych legend i uberów. Podajcie płeć, jak chcecie to nadajcie mu imię, ataki.
Dodatkowe prośby: Jak chcecie żeby ktoś Wam towarzyszył, jakieś dodatkowe pierdoły, przedmioty, uwagi.
Powodzenia. : D
A, i żeby nie zrobił się burdel - gra jednej osoby będzie pisana w jednym poście, który założycie Wy. Wtedy i ja i Wy będziecie mogli go edytować. To ułatwi grę zarówno Wam jak i mi. XD
Kolejna zasada - mogę zmieniać regulamin kiedy chcę.
Kolejna - ja mogę być nieobecna ile chcę. XDDDD
A, i zgłoszenia w temacie.
Odpowiedz
Imię i nazwisko, przezwisko: Marcin.
Wiek i płeć: 12 lat, mężczyzna.
Wygląd: Niebieska bluza, dłuuugie blond włosy, niebieskie oczy.
Charakter: Zwariowany. xDDD
Profesja: trener
Kraina: Unova
Historia postaci: Marcin z Unovy, zawsze był zainteresowany Reshiramem i Zekromem. Dwoma obrońcami Unovy. Zawsze chciał je spotkać, słyszał że co raz częściej pojawiają się informacje o pojawianiu się ognia na niebie i piorunów oraz chce rozwikłać tą zagadkę... przy okazji zbiera odznaki...
Starter: Snivy
Dodatkowe prośby: Towarzysz? Hymmm... niech będzie ty, Osu. XDDD
[Obrazek: nPCCI2S.png]
Odpowiedz
A co, mogę równocześnie hodować Pokemony i latać na miotle. XD

Imię: Bella
Wiek i płeć: 15 lat, kobieta
Wygląd: długie, brązowe włosy z rudymi refleksami, zielone oczy, blada cera, średni wzrost
Charakter: ciekawska, kreatywna
Profesja: trener <jakby co mam aspiracje na lidera sali XD>
Kraina :Johnto/Kanto (wybierz Ty, nie mogę się zdecydować. Albo prowadź przez dwa XD)
Historia: Bella od dziecka kochałą pokemony. Wraz z wiekiem zaczęła się poważnie zastanawiać nad zostaniem liderem sali jakiegoś miasta. Ale najpierw trzeba nazbierać odznaki! Zafascynowana legendarnymi pokemonami, kocha też wodne.
Starter: Gengar, Inka : D
Dodatkowe prośby: daj mi złapać jakieś legendy. XD
[Obrazek: QqBCWNZ.png]
[Obrazek: LlR1PCD.png]
[Obrazek: bUM0nXF.png]
Odpowiedz
^Marcinie, jesteś przyjęty. Aczkolwiek, mogłeś bardziej się wysilić nad historią, ale jesteś przyjęty. XDDD
^Bella, przyjęta. : D Super wszystko. : D
Proszę Was oboje o napisanie posta, w którym będzie prowadzona Wasza historia. : D
Dodatkowe prośby przyjęte. XDDD
I mała zmiana w regulaminie. NIE WYWALAM PRZEZ NIEOBECNOŚCI. Może Was nie być ile chcecie, ale i tak możecie później ponownie przystąpić do gry. : D
Odpowiedz
Ależ zaiste jest to że mogłem wysilić się nad fabułą ale uciszmy swe myśli. O.o
Tu będzie pisana ma historia. xD
(ale potem, cicho. XD)
[Obrazek: nPCCI2S.png]
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości