![]() |
|
PokĂÂ?mon Game. : D - Wersja do druku +- Forum Tama-World (http://forum.tamaworld.pl) +-- Dział: Społeczność Tamafanów (http://forum.tamaworld.pl/forumdisplay.php?fid=5) +--- Dział: Gry słowne (http://forum.tamaworld.pl/forumdisplay.php?fid=35) +--- Wątek: PokĂÂ?mon Game. : D (/showthread.php?tid=38) |
PokĂÂ?mon Game. : D - OsuMesu - 18-02-2011 Przypomniałam sobie o takiej grze z poków. Będzie fajnie, dużo osób ostatnio je lubi. XD Gra zapożyczona z forum PV, za zgodą. Chodzi mniej więcej o to, że prowadzimy Waszą historię w świecie pokemon (a przynajmniej ja tak to pojęłam XD).A więc po 1 - NIE MA LIMITU GRACZY! Po 2 - Już ni ma. : D Po 3 - mam prawo kogoś nie przyjąć, ale zawsze można spróbować jeszcze raz. ![]() Po 4 - Wasze opisy mają być staranne, zrozumiałe i bez błędów jak coś. XD Po 5 - NIE MA PO PIĄTE! Ale może będzie. XDDD A więc podanie zgłoszeniowe. Imię i nazwisko, przezwisko: Wiek i płeć: Wygląd: Charakter: Profesja: trener/koordynator/breeder/ranger Kraina: Kanto / Johto / Hoenn / Sinnoh/Unova Historia postaci: Na to będę zwracała uwagę przy przyjmowaniu. Rozpiszcie się, zrozumiale, ładnie, ciekawie. Starter: Może być CO CHCECIE, ale żadnych legend i uberów. Podajcie płeć, jak chcecie to nadajcie mu imię, ataki. Dodatkowe prośby: Jak chcecie żeby ktoś Wam towarzyszył, jakieś dodatkowe pierdoły, przedmioty, uwagi. Powodzenia. : D A, i żeby nie zrobił się burdel - gra jednej osoby będzie pisana w jednym poście, który założycie Wy. Wtedy i ja i Wy będziecie mogli go edytować. To ułatwi grę zarówno Wam jak i mi. XD Kolejna zasada - mogę zmieniać regulamin kiedy chcę. Kolejna - ja mogę być nieobecna ile chcę. XDDDD A, i zgłoszenia w temacie. Re: PokĂÂ?mon Game. : D - Diamond - 18-02-2011 Imię i nazwisko, przezwisko: Marcin. Wiek i płeć: 12 lat, mężczyzna. Wygląd: Niebieska bluza, dłuuugie blond włosy, niebieskie oczy. Charakter: Zwariowany. xDDD Profesja: trener Kraina: Unova Historia postaci: Marcin z Unovy, zawsze był zainteresowany Reshiramem i Zekromem. Dwoma obrońcami Unovy. Zawsze chciał je spotkać, słyszał że co raz częściej pojawiają się informacje o pojawianiu się ognia na niebie i piorunów oraz chce rozwikłać tą zagadkę... przy okazji zbiera odznaki... Starter: Snivy Dodatkowe prośby: Towarzysz? Hymmm... niech będzie ty, Osu. XDDD Re: PokĂÂ?mon Game. : D - Bella - 18-02-2011 A co, mogę równocześnie hodować Pokemony i latać na miotle. XD Imię: Bella Wiek i płeć: 15 lat, kobieta Wygląd: długie, brązowe włosy z rudymi refleksami, zielone oczy, blada cera, średni wzrost Charakter: ciekawska, kreatywna Profesja: trener <jakby co mam aspiracje na lidera sali XD> Kraina :Johnto/Kanto (wybierz Ty, nie mogę się zdecydować. Albo prowadź przez dwa XD) Historia: Bella od dziecka kochałą pokemony. Wraz z wiekiem zaczęła się poważnie zastanawiać nad zostaniem liderem sali jakiegoś miasta. Ale najpierw trzeba nazbierać odznaki! Zafascynowana legendarnymi pokemonami, kocha też wodne. Starter: Gengar, Inka : D Dodatkowe prośby: daj mi złapać jakieś legendy. XD Re: PokĂÂ?mon Game. : D - OsuMesu - 18-02-2011 ^Marcinie, jesteś przyjęty. Aczkolwiek, mogłeś bardziej się wysilić nad historią, ale jesteś przyjęty. XDDD ^Bella, przyjęta. : D Super wszystko. : D Proszę Was oboje o napisanie posta, w którym będzie prowadzona Wasza historia. : D Dodatkowe prośby przyjęte. XDDD I mała zmiana w regulaminie. NIE WYWALAM PRZEZ NIEOBECNOŚCI. Może Was nie być ile chcecie, ale i tak możecie później ponownie przystąpić do gry. : D Re: PokĂÂ?mon Game. : D - Diamond - 19-02-2011 Ależ zaiste jest to że mogłem wysilić się nad fabułą ale uciszmy swe myśli. O.o Tu będzie pisana ma historia. xD (ale potem, cicho. XD) |