Ocena wątku:
  • 1 głosów - średnia: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
halfi'owa galeryja.
Halfi, jak patrzę na tą stronę i pierwszą tematu, to... super. : D Ostatnia podoba mi się nawet bardziej, od przedostatniej. I nie tylko przez to, że jest z kimś z RM! XD
Odpowiedz
Łaaadna. : D
Odpowiedz
Mi się nie podoba. Nudna jedno kolorowa zero uczuć : << sorry jestem na nie XDDD
[Obrazek: 2nudrc.gif]

Odpowiedz
No, Half, zrobiłaś jeszcze większe postępy niż ja, bo dalej się ćwiczysz! Brawo za wytrwałość! Wydaje mi się, że Ty i Lyrr macie największą przepaść między pierwszymi a teraźniejszymi pracami z gimpa. :3

Ta sygna... Idelana prawie, ale mogłabyś postać zrobić ciut innym kolorem niż tło. (:
[Obrazek: QqBCWNZ.png]
[Obrazek: LlR1PCD.png]
[Obrazek: bUM0nXF.png]
Odpowiedz
Mi szem podoba. Ponosze trochę sygnę od Belli (pożyczyłam) a później wstawię do podpisu:>
[Obrazek: userpeach.png]
[Obrazek: userpeach2.png]
Odpowiedz
Miło, że Ci się podoba. po takich postach aż chce się tworzyć! <3
Mijam, no trudno, wiadomo, nie trafię w każdy gust. ;)
Unhappy Junhyung is unhappy.
Odpowiedz
Cóż ja mam powiedzieć. Nie przepadasz chyba za krytyką ale według mnie krytyka jest o niebo lepsza od pochwał, niestety na krytykę poczekaj od kogoś innego bo ja ze swoim subiektywnym punktem widzenia jestem w stanie tylko powtarzać że bardzo mi się podoba Twój styl rysunku. ^^ Jeśli chodzi o grafikę komputerową to niezbyt się na tym znam więc nie komentuję, szczerze mówiąc dla mnie to ta nudniejsza część. C:
Odpowiedz
[Obrazek: zvacn5.jpg]
Sebastiaaaaaaan. <3 Mój kochany demon/lokaj. : DDD (Jak to Inka mówi - Sebaszczan XD)

Ann, dla mnie komputerowe też są nudne, też wolę oglądac ręczne. ;D
Odpowiedz
Śliczne. Takie... Dopracowane. :3
[Obrazek: e16h3q.jpg]
PRECZ Z ACTA! GŁOSUJ NA OSU!
xD
od Cheer <3
Odpowiedz
Super. <3

Jak już pytałam w galerii na nk, narysujesz Light'a z DN? (;
Odpowiedz
halfi napisał(a):Ann, dla mnie komputerowe też są nudne, też wolę oglądać ręczne. ;D
Dla mnie właśnie nudne jest oglądanie, bo bawienie się Photoshopem czy też Gimpem to co innego.~ xD
Odpowiedz
Futro! XDDDD
Ta, cieniowania musze się nauczyć jeszcze, bo mi niezbyt wychodzi. :< Ale ciągle nad tym pracuję! XD
Odpowiedz
Zakochałam się w tym rysunku XD. No, może włoski nie wyszły świetnie, ale i tak fajne. <3
Odpowiedz
[Obrazek: 6nv67k.jpg]
Zaczęte na polskim, skończone na religii. Najpierw narysowałam spódniczkę, potem stwierdziłam, że mi sie nudzi i zaczęłam rysować resztę ciała. :3 Nie jest to w żadnym wypadku jakaś rewelacja, ale mi się nawet podoba. XD Jest inna niż reszta moich prac.
Odpowiedz
Nogi bolą~ XD Jak pudzian normalnie! XD
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości