Ocena wątku:
  • 1 głosów - średnia: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
halfi'owa galeryja.
Pachi to nic specjalnego a ta dziewczyna to nie manga. :3
Przykro mi.
Odpowiedz
Wcześniejsze rysunki lepsze. D:
Odpowiedz
Ta galeria już nie będzie taka, jak poprzednia, wiadomo.
Czery, przynajmniej próbowałam. XDDDDD A ogólnie, może być? :<
Coraz częściej dochodzę do wniosku, że może i rysuję od dzieciaka, ale i tak gówno z tego mam, bo i tak nic nie umiem porządnie narysować.
Unhappy Junhyung is unhappy.
Odpowiedz
halfi napisał(a):Coraz częściej dochodzę do wniosku, że może i rysuję od dzieciaka, ale i tak gówno z tego mam, bo i tak nic nie umiem porządnie narysować.
Też rysuję od dawna, bo całe życie. Odkąd tylko potrafiłam utrzymać ołówek w łapce, a i tak nie jestem zadowolona z tego, co umiem. Człowiek uczy się całe życie, rysunku też. Ta droga nie ma końca. Nawet nie wiesz, ile razy miałam ochotę podrzeć kartkę, połamać ołówek i o tym wszystkim zapomnieć.

halfi napisał(a):Czery, przynajmniej próbowałam. XDDDDD A ogólnie, może być? :<
Jakoś... nie mam zdania. D: Bez cieni, kolorów, tak jakby niedokończone. :c
Odpowiedz
Nigdy nie koloruję, nie lubię.
A cienie... fakt, nie ma, wtedy jakoś nie miałam do tego głowy.
Cherry napisał(a):Nawet nie wiesz, ile razy miałam ochotę podrzeć kartkę, połamać ołówek i o tym wszystkim zapomnieć.
Cały czas praktycznie tak mam, jak tylko spojrzę na skończony rysunek i szukam niedoskonałości i tego, co mi się nie podoba.
I niektórzy jeszcze mi mówią, że ja ładnie rysuję. Jasne. Oni chyba ładnego rysowania nie widzieli, a nie moje dziadostwa. Coraz częściej mam wrażenie, że osoby, które mi to mówią robią to tylko po to, żeby nie było mi przykro.
Odpowiedz
halfi napisał(a):I niektórzy jeszcze mi mówią, że ja ładnie rysuję. Jasne. Oni chyba ładnego rysowania nie widzieli, a nie moje dziadostwa. Coraz częściej mam wrażenie, że osoby, które mi to mówią robią to tylko po to, żeby nie było mi przykro.
... Albo nie widzieli prawdziwej sztuki, czy jak to tam szło.
Nie przejmuj się u mnie też tak jest. :c
Odpowiedz
Nie jest źle. ; ) Pachirisu wyszedłby świetnie gdybyś go chociaż pocieniowała.
Odpowiedz
[Obrazek: 20zpvv6.jpg]
Sygna Michu na życzenie. :3
Btw. Zna ktoś fajną stronę z brushami? Gimp mi się usunął i tylko połowę moich pędzli udało mi się odtworzyć, reszta przepadła i nie pamiętam, skąd je miałam. :<
Odpowiedz
halfi napisał(a):Btw. Zna ktoś fajną stronę z brushami? Gimp mi się usunął i tylko połowę moich pędzli udało mi się odtworzyć, reszta przepadła i nie pamiętam, skąd je miałam. :<
<!-- m --><a class="postlink" href="http://browse.deviantart.com/?qh=&section=&q=gimp+brush">http://browse.deviantart.com/?qh=&section=&q=gimp+brush</a><!-- m -->
: D
[Obrazek: TRjYe2a.png]
[Obrazek: e3i6psw.png]
[Obrazek: 2ExruxK.png]
[Obrazek: 1iKHfgA.png]
Odpowiedz
A skąd ty się tu wzięłaś? XDDD
INNKAAAAAAA!!! <3
Dzięki. XD
Odpowiedz
Byłaby lepsza, ale pędzie... wyparowały. :<
Odpowiedz
Zrobisz dla mnie z RM?
[Obrazek: userpeach.png]
[Obrazek: userpeach2.png]
Odpowiedz
Czemu nie. ;) A którą Rozenką? ^^
Odpowiedz
Wymyśl. Dla mnie jaką chcesz :>
[Obrazek: userpeach.png]
[Obrazek: userpeach2.png]
Odpowiedz
[Obrazek: 33c4pkz.png]
Dla Peach. Mam nadzieję, że Ci się spodoba. :3 Eksperymentowałam z barwieniem Barasuishou i płomieniem. Mam nadzieję, że nie wygląda to źle. XD
Btw. nie wiem, jak, ale czcionki mi działają! Ciesze się jak nie wiem! Samo się naprawiło. XD
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 4 gości