Ocena wątku:
  • 1 głosów - średnia: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Na jaką paczkę czekasz? // Jaka paczka ostatnio Ci przyszła?
@Viktor, awhh, gratki!! Ten pokrowiec z Pikachu jest naprawdę przeuroczy!!8))
@Katechi, wut, kosmiczną?? Pokażesz?? Tak, jestem ciekawy, hahaha.♥♥
@Lajri, gratki!!:D
[Obrazek: usRtoXY.png]
Odpowiedz
https://cdn.discordapp.com/attachments/2...C_0062.jpg Taką o XD (Na zdjęciu podczas pierwszego lotu - Henryk musiał od razu ochrzcić XDD) Pojazd został nazwany Hermik Millenium.
Trochę słabo, bo nie dostałam żadnego powiadomienia, że paczka jest do odbioru. Po prostu wczoraj weszłam na Allegro i tadam - dostarczone. Dopiero w mejlu gdzieś w spamie znalazłam informację, że status przesyłki się zmienił, ale i tak słabiacko, bo zazwyczaj dają powiadomienie od tej firmy co przewozi D: No i jak poszłam na Orlen odebrać to się okazało, że nie mam przy sobie dowodu. Poszłam do samochodu - tam też nie. No to siup szybko podjechałam do domu (serio szybko, bo mieszkam właściwie obok, ale i tak trzeba krążyć, bo Orlen zapłotowany) i wróciłam też samochodem, bo szybciej jednak trochę, a nie chciałam wydać się z przypałem, że zostawiłam dokumenty w domu XDD (A dzisiaj dużo krążyłam po mieście ups)
Odpowiedz
Przyszło!! Miałem jakieś dramy na poczcie, dziwna sytuacja w ogóle, ale to jedyna paczka jaką chciałem otrzymać no i czekała na mnie w domu jak wróciłem z poczty. <3

[Obrazek: 9LxKz5h.jpg?1]
[Obrazek: 52ePhGL.jpg]
(w realu wygląda lepiej, poza tym mam zasłonięte okna więc oświetlenie kijowe XD)
W ogóle nie wygląda na podróbkę (tzn, obudowa jest podróbką, konsola jest legitna) no może oprócz tego że zawias jest trochę "miękki" bo nie do końca się dopina w zawiasie, ale mi to nie przeszkadza.
Tbh jakoś nigdy nie lubiłem Pikachu, bo ja mam ogólnie jakąś fobię co do postaci "maskotek". Nienawidzę Myszki Miki czy nawet nieszczęsnego Mamecza, więc też Pikachu mnie denerwuje, ale bardzo chciałem nowe GBA SP, bo moje nie dość że nie wiem gdzie jest to jeszcze się już rozlatywało, no i fajnie by było mieć takie z wyświetlaczem AGS-101 (czyli backlit, nie frontlit jak oryginał). Sprzedawca na Ali (ale są też na ebayu- na Ali było taniej) miał wszystkie podrobione obudowy GBA SP jakie powstały, włącznie z takimi limitowanymi, a najbardziej mi się jednak Pikacz podobał. Dorzucili do niego za darmo poki Fire Red - prawdopodobnie reprodukcja, ale mi to nie przeszkadza. C:
Oryginał takiego GBA SP to jakieś 2000+dolców.
[Obrazek: tFePIKi.png]
[Obrazek: YSekEjy.png]
[Obrazek: 3gJokPP.png]
[Obrazek: yHpLEFd.png]
[Obrazek: 6fALI4i.png]
Odpowiedz
Ale śliczne *-*

Moje P's jest już w Warszawie *-* Na 100% włączę je w kolejnym tygodniu.
Odpowiedz
@Katechi, hmnh, mam drobne wątpliwości, czy Henryk na pewno jest zadowolony z faktu, że nieświadomie został kapitanem statku kosmicznego, hahaha. Anyway, strasznie się cieszę, że Twoje P's jest już w Warszawie, yisssss!!8)))
@Viktor, tbh obudowa wygląda naprawdę spoko!!♥ Mam identyczne GBA SP, tylko mój model to właśnie oryginał (shh, nie kupiłem go za 2k dolarów), no i chyba totalnie nie widzę różnicy między Twoją konsolą a moją, także no, gratki!!:D Ahhh, btw., mógłbym poprosić o linka do aukcji? Chciałbym zobaczyć, jakie obudowy jeszcze mają tho.
Odpowiedz
Wow, gratki za oryginał! :o
Łap:
https://s.click.aliexpress.com/e/Uc6pgJm
Tyle że ja kupiłem na promocji dodatkowo, więc zapłaciłem mniej.
Mają nie tylko GBA, ale też oryginalne gameboye, DSy i PSP! I same obudowy też sprzedają.
Odpowiedz
@Viktor, dziękuję!! Tbh udało mi się kupić moją konsolę po prostu na Allegro, za 350 zł, więc wiesz, ktoś chyba po prostu nie wiedział, co sprzedaje. Ma trochę porysowany ekran, więc nie do końca mi się podoba, ale i tak się cieszę, że ją mam.:) No i dziękuję za linka, na pewno coś kupię, lmao.;_____;
Odpowiedz
@Michu, zbieramy groszaki razem?8))) Chyba też chciałbym jakiegoś nowego GameBoya.
Odpowiedz
@Michu, yissss!!♥

Zakochałem się w tym pokrowcu!! Mam nadzieję, że będzie pasował do kolorowych tmgc.;u;
[Obrazek: j20S7ff.png]
Odpowiedz
@Michu, jasne, bardzo proszę: https://pl.aliexpress.com/item/IVYYE-1-s...03e0c4d1-0 No i dziękuuuuuuję!!
Odpowiedz
Przyszła mi dzisiaj Digimonowa paczka i się okazało że obyło się bez cła! <3 Jakoś mnie ostatnio cło nie łapie. XD
Pokrowiec z Patamonem okazał się o wiele większy niż myślałem:
[Obrazek: x6BxqTu.jpg]
Kocham go. <3 Idealnie w niego wchodzi Wonderswan i gry na niego.
Jedna gra mi nie działa, ale zgaduję że to pewnie gra na Wonderswan Color, bo wiem że jedna była na colora właśnie, ale dziwne że to nie jest oznaczone na kartridżu. Nie martwię się bo zawsze mogę to naprawić, nie boję się takich eksperymentów.
Sam Wonderswan super, ekran ma tylko drobne ryski, no i jest trochę odbarwiony, ale to nie problem, zmienię w nim polaryzator kiedyś. Może nawet spróbuję zrobić backlight mod, bo naprawdę kiepsko cokolwiek na tym widać, no ale tak to jest ze starymi konsolami. XD
Odpowiedz
Czekam sobie grzecznie na bilety na koncert i na Animal Crossing: Happy Home Designer. ^^
[Obrazek: QqBCWNZ.png]
[Obrazek: LlR1PCD.png]
[Obrazek: bUM0nXF.png]
Odpowiedz
Koszulka z logiem Hufflepuffu na prezent urodzinowy dla mnie \o/
Odpowiedz
Czekam na Pokemon Platinum Duży uśmiech
[Obrazek: nPCCI2S.png]
Odpowiedz
"Jak pisać. Pamiętnik rzemieślnika" S. Kinga.
Nigdy nie czytałam ani jednej jego książki, ale totalnie mu ufam i wiem, że lektura tego mi pomoże Duży uśmiech
Odpowiedz