Forum Tama-World
Na jaką paczkę czekasz? // Jaka paczka ostatnio Ci przyszła? - Wersja do druku

+- Forum Tama-World (http://forum.tamaworld.pl)
+-- Dział: Społeczność Tamafanów (http://forum.tamaworld.pl/forumdisplay.php?fid=5)
+--- Dział: Gry słowne (http://forum.tamaworld.pl/forumdisplay.php?fid=35)
+--- Wątek: Na jaką paczkę czekasz? // Jaka paczka ostatnio Ci przyszła? (/showthread.php?tid=3286)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11

Na jaką paczkę czekasz? // Jaka paczka ostatnio Ci przyszła? - Ralveyn - 24-08-2016

Nie wiem, może się przyjmie bo tutaj wszyscy są uzależnieni od zakupów online chyba.XDD No i będzie można się pojarać/pomarudzić bo halo poczta.

Dzisiaj mi przyszły podręczniki do szkoły I POKROWIEC ZELDY NA KONSOLĘ OMG MOJA MIŁOŚĆ NOWA, a tak generalnie to w sumie nie czekam teraz na żadną paczuszkę.<//3

RE: Na jaką paczkę czekasz? // Jaka paczka ostatnio Ci przyszła? - Frogless - 24-08-2016

A ja czekam na graty polecone przez Micha do kompa i książkę. Jutro powinno wszystko dojść Duży uśmiech

RE: Na jaką paczkę czekasz? // Jaka paczka ostatnio Ci przyszła? - Bella - 24-08-2016

Mama mi napisała, że przyszedł na mnie jakiś polecony na adres zameldowania?? I się martwię bo nic nie zamawiałam i mama mnie nastraszyła, że dostałam mandat. ;_;

RE: Na jaką paczkę czekasz? // Jaka paczka ostatnio Ci przyszła? - Viktor - 24-08-2016

Na lootanime, wziąłem tylko w sumie dlatego że będzie tam Persona 3 i Danganronpa. XDD
No i na Aikatsu set na 4U, ale podobno ma iść do mnie do 1,5 miesiąca. D:
Poza tym też na 2 książki WTNV, wychodzą za miesiąc.

RE: Na jaką paczkę czekasz? // Jaka paczka ostatnio Ci przyszła? - Ralveyn - 24-08-2016

Omg Michu, yassssss, faktycznie! 8) Już nie mogę się doczekać hahaha. <33
Frogless, jaką książkę?^^
Marta shhhh, powodzenia.;_____; PEWNIE CHCĄ CI OFICJALNIE POGRATULOWAĆ ŻE JESTEŚ TAKA SUPER I TYLE.
Czooooo, nowe książki WTNV?;__________; Pragnę, chociaż tej pierwszej JESZCZE nie czytałem. <//3

RE: Na jaką paczkę czekasz? // Jaka paczka ostatnio Ci przyszła? - Viktor - 24-08-2016

Nic aż tak podniecającego Maciek, to są książki dosłownie spisane podcasty w formie książki z ilustracjami i notkami od autorów. XD
Chociaż nie wiem czy mi wujek je w ogóle kupił nawet... XDDD

RE: Na jaką paczkę czekasz? // Jaka paczka ostatnio Ci przyszła? - Scalee - 24-08-2016

To mi niedawno przyszły książki do szkoły, yee, więc nawet zarzucę zdjęciem. XDD

[Obrazek: 23GCxfCmf8mAMKt5GfZ6Xo96hokGP-HIsVBYPzPn...66-h667-rw]

#so fab

Kocham je i są śliczne, co prawda to nie wszystkie, bo tu nie mam matmy, psychologii i czwartej książki do historii, ale te zamawiałam jako ostatnie i były w jednej paczce i pachną nowością. XD

RE: Na jaką paczkę czekasz? // Jaka paczka ostatnio Ci przyszła? - Frogless - 24-08-2016

Maciek przyjdzie do mnie książka z drugiej ręki o wysoko tłuszczowym odżywianiu - Ketoza. Z racji wykonywanego zawodu, interesuję się różnymi dietami. Tej książki nie mogę się już doczekać Uśmiech

RE: Na jaką paczkę czekasz? // Jaka paczka ostatnio Ci przyszła? - Ralveyn - 25-08-2016

E tam Viktor, i tak bym chciał :c, trzymam kciuki.;;
Skali, zdjęcie się nie wyświetla, przynajmniej mi nie.:<
Frogless, uuuu, rozumiem, miłej lektury.^^

RE: Na jaką paczkę czekasz? // Jaka paczka ostatnio Ci przyszła? - Pumpkin - 25-08-2016

Czekam na paki z aliexpress <3 @Frogless, brrrr jak słysze ketoza to mną aż trzepie... Byłam na lowcarb przez jakiś czas, pięknie sobie hormony rozregulowałam </3 A wyjść z tego ustrojstwa to nie lada wyczyn.

RE: Na jaką paczkę czekasz? // Jaka paczka ostatnio Ci przyszła? - Frogless - 25-08-2016

No więc ja sobie tylko poczytam Uśmiech

RE: Na jaką paczkę czekasz? // Jaka paczka ostatnio Ci przyszła? - Carol - 27-08-2016

Przyszla mi wczoraj paczuszka z Bobo Panda Byte z wymiany, w gratisie dostalam oryginaly pokrowiec na tmgc connection, ale sie ciesze. ^^ A niedlugo jeszcze bede czekac na drugie M!Xu. Uśmiech

RE: Na jaką paczkę czekasz? // Jaka paczka ostatnio Ci przyszła? - Ralveyn - 31-08-2016

^^ Inka, będziemy grać na studiach.♥

[Obrazek: PkmXYPikachuTrainerKit_LRG.JPG]

RE: Na jaką paczkę czekasz? // Jaka paczka ostatnio Ci przyszła? - Inka - 31-08-2016

HNNNNNNNNNNNG CHCĘ JUŻ IŚĆ NA STUDIA OMG

Ja czekam na piórnik i jeszcze więcej pierdół z Aliexpress. XDDDD

RE: Na jaką paczkę czekasz? // Jaka paczka ostatnio Ci przyszła? - Ralveyn - 31-08-2016

Same hahahahhaha.♥
Omg, ja od lat już nie mam piórnika i żałuję max, bo potem wszystkie długopisy mi znikają. <//3