Ocena wątku:
  • 1 głosów - średnia: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Na jaką paczkę czekasz? // Jaka paczka ostatnio Ci przyszła?
W tym momencie czekam głównie na podręczniki szkolne, matematyka, biologia etc.
Do końca tygodnia powinna dojść książka o języku swift i nowy telefon Uśmiech
[Obrazek: 6WhsxPr.gif]
Odpowiedz
Moje nowe dziecko przyszło:
[Obrazek: tumblr_ph3zw5imBw1qit1up_540.jpg]
(Tak, musiałem przefiltrować, bo w ogóle nie widać jego koloru na zdjęciach. W realu jest śliczny!)
Oprócz tego bilety na Comic Con i komiks Dream Daddy #2 z Damienem.
[Obrazek: tFePIKi.png]
[Obrazek: YSekEjy.png]
[Obrazek: 3gJokPP.png]
[Obrazek: yHpLEFd.png]
[Obrazek: 6fALI4i.png]
Odpowiedz
O, witam w klubie różowych lapków! XD

Mi ostatnio przyszła taka podróbka Tama którą zamawiałam, ale nawet nie mogę odpalić na razie bo nie mam baterii odpowiednich, bo ma miejsce na takie dwie mniejsze, czego się nie spodziewałam. XD
Odpowiedz
Właśnie zamówiłam super kosmetiksy z ministerstwodobregomydla.pl, polecam serdecznie! Znaczy, sobie tylko olej malinowy, ale jeszcze dwie kumpele się dorzuciły do zamówienia. Ze swojej strony mogę polecić balsam śliwka, mam go od listopada (w Gdańsku były targi Ekocuda) i to chyba najlepszy produkt do rąk, jaki miałam. ;_;
[Obrazek: QqBCWNZ.png]
[Obrazek: LlR1PCD.png]
[Obrazek: bUM0nXF.png]
Odpowiedz
^Miałam od nich kupować prezenty na święta, ale jednak mi nie wyszło ;; Muszę się do nich przejść kiedyś, mam sklep w drodze na wydział.

Dzisiaj mama poinformowała mnie, że doszły moje skarpetki i breloczek hufflepuffowy *-* Szkoda, że w domu będę za jakieś 3 tygodnie, a nie chcę, żeby mama mi wysyłała.
Przyszedł też list od banku z wypisem ile kasy wzięli ode mnie za prowadzenie konta. A jako, że mam darmowe, to cała strona wypisana była datą każdego kolejnego miesiąca i kwotą 0zł obok. Ok, fajnie. Ktoś kto tworzył jakieś prawa dot. informowania klienta i nie wiedział o istnieniu darmowych kont i tym, że nieładnie marnować papier XD
Odpowiedz
Jako że coraz poważniej myślę o wyjeździe na studia do UK, zamówiłem sobie repetytoria i zbiory zadań z matmy i chemii, których pewnie i tak nie będę robił bo na ich widok będę załamany. D: Ale jak będę przygotowywał się do matury albo brał korepetycje to powinny się przydać. Ogólnie od tego półrocza chcę bardziej się starać i uczyć, bo w tamtym przez moje podłamania było tak o.
[Obrazek: oetrKbQ.png]
Odpowiedz
@Marta, awhhhh, malinowy olej brzmi najsuper na świecie, gratki!!
@Katechi, hmnh, może masz wyłączoną opcję generowania wyciągów online? Pamiętam, że ja musiałem sobie coś takiego włączyć ręcznie (i dostałem za to 10 zł zniżki na coś tam!!8)). Anyway, gratki skarpetek i breloczka!!♥
@Akaiowy, trzymam kciuki!!:D

Hmnh, w sumie to czekam na Splatoonowe mangi!^^
[Obrazek: usRtoXY.png]
Odpowiedz
Czekam aż Digimony z cła zejdą. D:
Odpowiedz
Omg, tak długo? Znaczy się, gdzieś tam rzucił mi się w oczy Twój post o tym, że dostałeś już list z urzędu, huh? W Poznaniu to w sumie działa tak, że przychodzi ci list z prośbą o przesłanie dokumentów mailem (najlepiej, ale można se tam pójść) i.. tyle. Zazwyczaj to już kolejnego dnia, po wysłaniu maila, przychodzi listonosz, oddaje paczuszkę i woła o pieniądze (swoją drogą, kocham opłaty dodatkowe w cle typu: ksero dokumentów, ksero ksera dokumentów, wysyłkę, pieczątkę i opłatę magazynową:/).
Odpowiedz
List miałem już dawno, ja już mam własny wzór na te maile o cło bo dosłownie KAŻDA moja paczka idzie na cło, dobrze że mamol się zgodził za mnie cło płacić jak sam zapłacę za coś. O to chodzi że czekam aż wyjdzie. Tzn w sumie już wyszło z cła i siedzi na poczcie, nie chce im się po prostu do mnie przyjść czy nawet awiza dać (a zwykle dają awizo, chyba się tylko raz zdażyło że przyszedł listonosz </3)
Odpowiedz
Mehh, znam to.:/ W takich sytuacjach to ja zawsze sobie dreptam na pocztę no i im tam marudzę, że halo, chcę moją paczkę!! Zwykle działa, tylko niezadowoleni są, że muszą się ruszyć i pójść na magazyn/czy coś, lmao.
Odpowiedz
Byłem dzisiaj i mi dali, uff. XD
Więc mam Digimony, jeszcze przyszła paczka z Yatty (yakisoba, ramune o smaku wasabi i umaibo), no i paczka z isa.pl, przeceniona z powodu uszkodzenia puszka z kartami poków. Warta ryzyka bo 2 karty GX mam z packów!
Odpowiedz
Aktualnie czekam na Dinkie Dino :0 Ten oryginał i to w dodatku nie otwarty, w pudełku <33
I’M PICKLE RICK
Odpowiedz
@Viktor, gratki!!8))
@xIwkoo, omg, ale super!! Mam nadzieję, że Dinkie Dino Ci się spodoba, no i gratki!
Odpowiedz
Zamówiłam biały długopis żelowy za 3zł na jakimś vova.com. Taki aliexpress/wish tylko z darmową wysyłką na wszystko.
Mega kusi mnie tam 360-pak długopisów żelowych za 20zł, ale nie wiem XDDD
Odpowiedz