Ocena wątku:
  • 2 głosów - średnia: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Pikselowe dzieci Feri~
Błąd 
Ten wątek miał powstać trzy tygodnie temu, heh. Cały czas nie mam głowy do stukania w klawiaturę, ale jak to będę tak ciągle odkładać, to nigdy się za pamiętnik nie wezmę :u

Aktualnie włączone mam dwa Tamagotchi - Genjintchi i +Color. 

W Genjintchi wyrósł mi Tamek-Kciuk, jest to postać dorosła. Zdjęcie wstawię jutro. W sumie nie wiem, co dalej robić w tej wersji, nie wiem nawet, czy przychodzi swatka. 

W +C pomyliłam się przy liczeniu care missów i wyrosła mi postać, za którą zupełnie nie przepadam - Lavuzukintchi. 
[Obrazek: 11mgto4.jpg]

Kiedy tylko stało się to możliwe, zabrałam ją do swatki. Ta przyprowadziła Mametchiego. Po niecałych dwudziestu sekundach od rozpoczęcia znajomości, Tamki się pobrały. Wiecie, miłość od pierwszego wejrzenia i te sprawy. 
[Obrazek: t6t4it.jpg]

Urodził im się mały chłopczyk. 
[Obrazek: bi0bqh.jpg]

Wyrodna matka zostawiła swoje dziecko pod moją opieką. W końcu chłopiec ewoluował. Wziął gorącą kąpiel i poszedł spać.
[Obrazek: 35avcpw.jpg]

No, na dziś tyle.

EDIT: Zmniejszyłam zdjęcia.
You took my hand and then we both started running
Both started running, there's no place to go

Odpowiedz
Fajnie zaczęłaś, tylko chyba za duże zdjęcia wrzuciłaś. Czekam na Tamka- Kciuka. Koniecznie musisz go nam pokazać Duży uśmiech
[Obrazek: jLDUSeK.png]
Odpowiedz
Halo, ja czekam na kontynuację!^^ Uwielbiam pamiętniczki, szuper się zapowiada!
[Obrazek: usRtoXY.png]
Odpowiedz
Nie było mnie tu od... bardzo dawna ;p Ale wracam na forum i myślę, że właśnie pamiętnik jest dobrym miejscem, by dać znać, że żyję xp Jutro uzupełnię wpis o zdjęcia, bo dzisiaj już nie ma warunków do ich robienia.

Ostatnio trochę zaszalałam i w mojej kolekcji pojawiły się dwa nowe nabytki - niebieskie 4U+ oraz używane, fioletowe P's (ogółem zaciesz totalny, bo kupiłam je w dobrym stanie za mniej niż 200 złotych z przesyłką, nawet serduszko ma niezgubione :3).

Obydwa tamki włączyłam i jak na razie mogę co najwyżej opisać pierwsze wrażenia.

W przypadku P's - pozytywnie się zaskoczyłam, gdy okazało się, że ma już wgranego angielskiego patcha i sama nie muszę się z tym męczyć xP Jak na razie wykluł mi się chłopiec i... czekam w sumie, co z niego wyrośnie.
Muszę niechybnie przyznać, że jestem beznadziejna w zainstalowane na tej wersji gry xD

Co do 4U+ mam mieszane uczucia... Bardzo podoba mi się szata graficzna, jestem wręcz zakochana w mojej obecnej postaci (Rionetchi), ale... nic nie ogarniam. Myślałam, że będzie tak proste w obsłudze jak +C czy iD, ale nie, musieli pokomplikować xD A nie wiem, czy da się go jakkolwiek połączyć z którymś z telefonów domowników, by wgrać angielskiego patcha. Zobaczymy więc, jak to będzie.

No, na dzisiaj chyba tyle.
You took my hand and then we both started running
Both started running, there's no place to go

Odpowiedz