Forum Tama-World
Pikselowe dzieci Feri~ - Wersja do druku

+- Forum Tama-World (http://forum.tamaworld.pl)
+-- Dział: Tamagotchi (http://forum.tamaworld.pl/forumdisplay.php?fid=4)
+--- Dział: Moje Tamagotchi (http://forum.tamaworld.pl/forumdisplay.php?fid=18)
+--- Wątek: Pikselowe dzieci Feri~ (/showthread.php?tid=3295)

Pikselowe dzieci Feri~ - Ferishia - 29-09-2016

Ten wątek miał powstać trzy tygodnie temu, heh. Cały czas nie mam głowy do stukania w klawiaturę, ale jak to będę tak ciągle odkładać, to nigdy się za pamiętnik nie wezmę :u

Aktualnie włączone mam dwa Tamagotchi - Genjintchi i +Color. 

W Genjintchi wyrósł mi Tamek-Kciuk, jest to postać dorosła. Zdjęcie wstawię jutro. W sumie nie wiem, co dalej robić w tej wersji, nie wiem nawet, czy przychodzi swatka. 

W +C pomyliłam się przy liczeniu care missów i wyrosła mi postać, za którą zupełnie nie przepadam - Lavuzukintchi. 
[Obrazek: 11mgto4.jpg]

Kiedy tylko stało się to możliwe, zabrałam ją do swatki. Ta przyprowadziła Mametchiego. Po niecałych dwudziestu sekundach od rozpoczęcia znajomości, Tamki się pobrały. Wiecie, miłość od pierwszego wejrzenia i te sprawy. 
[Obrazek: t6t4it.jpg]

Urodził im się mały chłopczyk. 
[Obrazek: bi0bqh.jpg]

Wyrodna matka zostawiła swoje dziecko pod moją opieką. W końcu chłopiec ewoluował. Wziął gorącą kąpiel i poszedł spać.
[Obrazek: 35avcpw.jpg]

No, na dziś tyle.

EDIT: Zmniejszyłam zdjęcia.

RE: Pikselowe dzieci Feri~ - Frogless - 29-09-2016

Fajnie zaczęłaś, tylko chyba za duże zdjęcia wrzuciłaś. Czekam na Tamka- Kciuka. Koniecznie musisz go nam pokazać Duży uśmiech

RE: Pikselowe dzieci Feri~ - Ralveyn - 06-10-2016

Halo, ja czekam na kontynuację!^^ Uwielbiam pamiętniczki, szuper się zapowiada!

RE: Pikselowe dzieci Feri~ - Ferishia - 21-04-2017

Nie było mnie tu od... bardzo dawna ;p Ale wracam na forum i myślę, że właśnie pamiętnik jest dobrym miejscem, by dać znać, że żyję xp Jutro uzupełnię wpis o zdjęcia, bo dzisiaj już nie ma warunków do ich robienia.

Ostatnio trochę zaszalałam i w mojej kolekcji pojawiły się dwa nowe nabytki - niebieskie 4U+ oraz używane, fioletowe P's (ogółem zaciesz totalny, bo kupiłam je w dobrym stanie za mniej niż 200 złotych z przesyłką, nawet serduszko ma niezgubione :3).

Obydwa tamki włączyłam i jak na razie mogę co najwyżej opisać pierwsze wrażenia.

W przypadku P's - pozytywnie się zaskoczyłam, gdy okazało się, że ma już wgranego angielskiego patcha i sama nie muszę się z tym męczyć xP Jak na razie wykluł mi się chłopiec i... czekam w sumie, co z niego wyrośnie.
Muszę niechybnie przyznać, że jestem beznadziejna w zainstalowane na tej wersji gry xD

Co do 4U+ mam mieszane uczucia... Bardzo podoba mi się szata graficzna, jestem wręcz zakochana w mojej obecnej postaci (Rionetchi), ale... nic nie ogarniam. Myślałam, że będzie tak proste w obsłudze jak +C czy iD, ale nie, musieli pokomplikować xD A nie wiem, czy da się go jakkolwiek połączyć z którymś z telefonów domowników, by wgrać angielskiego patcha. Zobaczymy więc, jak to będzie.

No, na dzisiaj chyba tyle.