Ocena wątku:
  • 1 głosów - średnia: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
HATCH WIOSENNY 2016
(22-03-2016, 15:54)Ralveyn napisał(a): O nie Carol, nie mów mi takich strasznych rzeczy, to wbijanie tych umiejętności jest męczące. </3 No ale masz rację, zajmę się tym jutro, gdy mi postać trochę podrośnie. Dzięki za wszystkie linki, przydadzą się. :'D
Nooo dokładnie, ja tam jestem zadowolony z tego, jak na ten moment nam idzie.

Ja wiem! D; Próbowałam w moim EnTama zdobyć Nonbritchi, ale chyba za późno dobiłam te punkty i ofc wszystko na marne poszło, a się z tym z godzinę mordowałam. >.<"

Moja rodzinka nieco podrosła od wyklucia. ;3

[Obrazek: tumblr_o4g5qhKOii1soif0yo2_1280.jpg]

Ta obudowa jest tak piękna, że OJANIEMOGĘ! <3
Odpowiedz
O jeżu, to współczuję. D: Niby nic takiego, a faktycznie jakieś to męczące jest.
Już myślałaś jaką specjalną rodzinkę będziesz hodować? ^^
[Obrazek: usRtoXY.png]
Odpowiedz
Kurczę, właśnie zerknęłam na te karty wyjaśniające proces wzrostu v5 i sobie przypomniałam, że dopiero od drugiej generacji można się starać o rodzinki specjalne, wcześniej to tylko mogę wymaksować bonds per. :<
Odpowiedz
^Zawsze możesz postacie specjalne mieć ^^

Maciek, zazdro podejścia D; Chociaż te punkty to dziko, ciągle w jedną grę grałeś? XD

U mnie dzisiaj... no smutno, bo wciąż Makiko :u Więc słabo hatchuję XD
Chciałam zrobić jakieś dodatki, ale chyba coś nie wyszło, bo jakieś czarne jest >.> Jutro się pobawię znowu.
[Obrazek: bOo60QF.jpg]

A miało być taka tapetka :c -> [Obrazek: FFQaeG5.jpg]
Odpowiedz
Właśnie Carol, zawsze możesz zakończyć hatch na specjalnych postaciach.Duży uśmiech
Katechi, shhhhh, po prostu shakowałem 800 punktów, ale shhh.XD Ta Makkiko jakaś taka mroczna jest, więc pewnie jakiś bunt ma czy coś i stwierdziła, że sama sobie tapetkę wybierze. Trochę mi Yumi-wampira przypomina. 

Okej, zatem moja super postać dzisiaj podrosła. I średnio mi się podoba, no ale cóż. Przynajmniej Kometchi jest postacią najlepszej opieki, zawsze jakieś pocieszenie. Tak się obecnie prezentuje:
[Obrazek: XQ61FiI.jpg]
Wiecznie niezadowolony z życia i teraz jeszcze zbulwersowany.:/ Przepraszam bardzo. Szczerze powiedziawszy, to on wygląda jak ja, gdy próbuję zrobić okej zdjęcie tego ekraniku.XD O jeżu, pewnie tak wygląda, bo się mnie cały dzień naoglądał. </3 

[Obrazek: 4hs4dIX.jpg]
Jak ???? tylko podrósł, dostaliśmy list ze szkoły. Napisaliśmy jakiś test i dostaliśmy nauczyciela który wygląda jak, chyba, teczka.XD Generalnie wydaje mi się, że napisaliśmy ten sprawdzian najsuper, bo postać strasznie się jarała.:'D

[Obrazek: 8XcWLBv.jpg]
No i w nagrodę dostaliśmy jakieś pierdółki do nauki - jakąś piramidę (?) po której możemy skakać i czapkę która sprawia, że jesteśmy tak super, że aż lecimy w kosmos. B) 
Odpowiedz
Hahahha, no okej, masz rację. Ziemniaki w sumie są super, jeżeli i on jest ziemniakiem, to mogę go polubić.XD
Odpowiedz
W końcu Makiko poszła sobie.
[Obrazek: 10809491_597947790373604_1602963579_n.jp...NQ%3D%3D.2]
Zostawiła... Makiko junior ;u; Ja to czuję ;;
Odpowiedz
Złapałan Mousetchi na buszowaniu w lodówce rano - nie zdziwię się jak mi wyrośnie rodzinka grubasków!

[Obrazek: tumblr_o4jhjpUwTW1soif0yo8_1280.jpg]

[Obrazek: tumblr_o4jhjpUwTW1soif0yo7_1280.jpg]

Moja rodzinka pilnie się uczy i spędza ze sobą dużo czasu, aby zacieśnić rodzinne więzi.

[Obrazek: tumblr_o4jhjpUwTW1soif0yo5_400.jpg]

[Obrazek: tumblr_o4jhjpUwTW1soif0yo4_1280.jpg]

[Obrazek: tumblr_o4jhjpUwTW1soif0yo3_1280.jpg]

[Obrazek: tumblr_o4jhjpUwTW1soif0yo2_1280.jpg]

Aktualnie bonds per. mają już na 50%.

[Obrazek: tumblr_o4jhjpUwTW1soif0yo1_1280.jpg]

Do zobaczenia w następnej notce. Oczko

[Obrazek: tumblr_o4jhjpUwTW1soif0yo6_1280.jpg]
Odpowiedz
Katechi uważaj, bo wykraczesz. B) 
Carol, rodzina grubasków jest super.:c Właściwie te takie rodziny z zaniedbania są ekstra, przynajmniej mi się mega podobają.

U mnie się nic ciekawego nie dzieje. Chciałem dzisiaj pierwszy raz użyć opcji gotowania i stwierdziłem, że przecież to nie jest takie trudne bankowo i będę miał szczęście, więc nie potrzebuję tych tabelek do gotowania. Hahahha. Jednak nope.
Chociaż jak patrzę na animację, to wygląda mi to bardziej na jakiś manifest organizowany przez ????. Pewnie zabrał się za walkę na rzecz bezimiennych i wcale nie gotował, tylko mnie okłamał. Typowo. 
[Obrazek: VSZ1BxW.jpg]
Aż zwątpiłem, czy to bankowo jest opcja gotowania. D: 
Odpowiedz
Opcja gotowania jest wtedy jak tamek jest dorosły. Uśmiech
[Obrazek: Cuo5aY7.png]
[Obrazek: e3jQr0d.png]
[Obrazek: TFUv9Im.png]
[Obrazek: WUj62ll.png]
Odpowiedz
Chyba nie, trzeba tylko znać przepis na coś.
[Obrazek: tFePIKi.png]
[Obrazek: YSekEjy.png]
[Obrazek: 3gJokPP.png]
[Obrazek: yHpLEFd.png]
[Obrazek: 6fALI4i.png]
Odpowiedz
No dokładnie, przepis trzeba znać o:
Zaczęłam później, no ale jak to z nowymi wersjami bywa, skończę równo z Wami.
[Obrazek: 12501624_1009730399062413_77776754_n.jpg...Ng%3D%3D.2]
U mnie taki księżyc. Tak szczerze to teraz jak widzę tą postać to mnie skręca XD Bo mam ją bardzo często i wyrasta z niej Melodytchi albo Makiko XD Nie cierpię XD Nie mam teraz głowy do Tama, tak szczerze, bo mam kupę roboty, a i tak mnie ciągle coś rozprasza.

EDIT: Wyrosła mi Melodytchi, mam takie problemy ze sobą, że zdjęcie może jutro dam.
Odpowiedz
Współczuję Katechi.:c Nie wiem czemu Ci się tak robi z tymi postaciami (bo to już nie jest normalne chyba D: ), może pomyśl nad resetem? 

Wczoraj było bez zdjęć, ale to dlatego, że właściwie nic ciekawego się nie działo.:< Ale - dzisiaj bezimienny podrósł! Oficjalnie jest już dorosły, więc może wystartować z fundacją na rzecz bezimiennych. B) 

[Obrazek: L6YCn6D.jpg]

[Obrazek: qkUaYji.jpg]
Udało mi się zdobyć Ura Kuchipatchiego, więc wszystko idzie zgodnie z planem. >: D Teraz tylko muszę zdobyć odpowiednią pracę i będę czekał na przemianę w postać specjalną.

Próbowaliśmy też dzisiaj gotować, ale w dalszym ciągu jedno wielkie nope..
[Obrazek: Qw27Qo0.jpg]
Jutro się postaram o jakieś bardziej wiosenne zdjęcia. c:
Odpowiedz
Ohoho, mam bezimiennego w szkole w Suku 8)

A resetować nie będę, po prostu poczekam na wakacje, aż będę mieć mniej na głowie :c
Odpowiedz
Dziękuję Michu.^^ Tabelkę gdzieś mam, ale nie mogę trafić na itemki z tej samej grupy, żeby się nadawały do połączenia. Więc chciałem zobaczyć, czy da się chociaż coś zrobić z różnych składników..:<

Katechi, uważaj, bo on pewnie jakieś protesty będzie organizował.
Odpowiedz