Ocena wątku:
  • 1 głosów - średnia: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
HATCH WIOSENNY 2016
Tęcza 
 HATCH WIOSENNY 2016 
[Obrazek: tumblr_o4e5h7KR3j1soif0yo1_500.png]

"Wiosna, wiosna,
Wiosna, ach, to Ty..."

Miałam w planach hodować na tę cudowną okazję moje śliczne zielone Akai. Kupiłam je rok temu i pamiętam, że miałam ogromną nadzieję, że dotrze do mnie na czas na hatcha wiosennego w Tama-Hatchi, jednak nie udało się wtedy i chciałam to sobie odbić w tym roku.

[Obrazek: tumblr_o4e4rmuPCG1vnxhqko1_540.jpg]

Ale! Z racji tego, że akurat dzisiaj dotarło do mnie moje nowe - upragnione <333 - zielone v5, to Akai poszło w odstawkę. Duży uśmiech
Pomijam fakt, że się wściekłam jak je czyściłam, bo mi się 3 śrubki ułamały...
Jest przecudne. Bardzo żałowałam jak sprzedałam swoje i fakt, że teraz mam takie znowu bardzo mnie cieszy. Duży uśmiech

[Obrazek: tumblr_o4e4rmuPCG1vnxhqko2_540.jpg]

Rodzinka Troli. :3

* Banner wykonała Brittygotchi na hatcha wiosennego w Tama-Hatchi rok temu.
Odpowiedz
O jeżu, uwielbiam to v5, jest przecudowne i nawet sam bym takim nie pogardził (no może bym go nie włączał jakoś często, ale jednak). Gratulacje! :'D No i może za rok wreszcie Ci się uda i wyhodujesz swoje Akai na wiosennym hatchu, o. [Obrazek: tumblr_inline_nnsjq2gRhW1qk1or3_500.gif]

Zatem moja kolej - tak jak mówiłem, postanowiłem włączyć swoje Ura. Okazało się jednak, że mam już tam dorosłą postać z dzieckiem, więc wow, ledwie zacząłem hatch, a już mogłem go skończyć. B) Ale nie no, postanowiłem zresetować tama bo i tak nie miałem tam prawie żadnych itemków i jakoś nigdy nie dbałem o postacie, więc tym razem się przyłożę. Niestety przypomniało mi się, czemu tak rzadko włączam UraTama - ekran. D: Zrobienie okej zdjęcia tego Tamagotchi naprawdę graniczy u mnie z cudem.
[Obrazek: BIlCTp0.jpg]

Po minucie z jajka wykluł się mały chłopiec, kreatywnie się nazywa, bo ????.XD Chciałem, żeby był bezimienny, ale najwidoczniej tama wie lepiej jak mam hodować swoją postać, więc tak, oto ????: 
[Obrazek: DmvbvmP.jpg]

I nawet polubiłem jego imię, a co.XDDD Przyda się jakaś akcja równouprawnień w kwestii imion! Z pewnością wyrośnie z niego założyciel jakiejś fundacji, powodzenia dla tego pana. [Obrazek: tumblr_inline_nnsjql3x0X1qk1or3_500.gif]

[Obrazek: 2Y82g8U.jpg]
Niestety ledwo oczy otworzył i już było mu źle, także biorąc pod uwagę moje postanowienie, że serio przyłożę się do hodowania - nakarmiłem ???? i postanowiłem pograć w gry. Całe szczęście, że Ura ma całkiem fajne te gry, już udało mi się uzbierać 4000 GP, więc teraz tylko czekam, aż odwiedzi nas sprzedawca. 

[Obrazek: 1hn2ku6.jpg]
Niestety po tym zdjęciu najbardziej widać, że fotografowanie ekraniku Ura to zgroza. D: Ale no nic, jakoś daję radę. Na drugim zdjęciu ???? znowu niezadowolony z życia. Coś mi się wydaje, że on po prostu próbuje sabotować mój hatch. Tak, tak z pewnością jest. >:C

[Obrazek: nfvdjxm.jpg]
Po godzinie ???? troszkę podrósł i powiem wam, że jestem zakochany. Nigdy wcześniej nie miałem tej postaci, może na zdjęciu wygląda średnio, ale na żywo... omg dkgfbdlsbgshglvsg, uwielbiam. Naprawdę. <3 
Gdy tylko pojawiła się taka możliwość, wybraliśmy się do przedszkola i wróciliśmy do grania w gry. 

Jestem mega podjarany tym hatchem, z czystym sumieniem mogę obfotografować wszystkie wiosenne roślinki w domu.  Śpiący
[Obrazek: usRtoXY.png]
Odpowiedz
Macio, łap, przyda Ci się. Oczko
http://mintwebs.net/entama.html
Odpowiedz
Carol.... sprowadzasz mnie na złą drogę, tyle powiem.XDDDDDDDD No ale okej, tylko troszkę będę oszukiwać z punktami. Tak tylko troszeczkę. :<<<<
Odpowiedz
No to czas na brzydactwo ode mnie- XD
Planowałam v5, ten sam wzorek co ma Carol, ale skoro mam telefon i mogę przesyłać rzeczy do iD L no to wszystkie inne wersje teraz nie istnieją XD
Niestety Makiko nie jest w wieku reprodukcyjnym, dlatego dopiero od jutra zacznie się prawdziwa zabawa :v
[Obrazek: Mxz7ead.jpg]
Ubrałam ją w losowe ciuchy trochę i przez przypadek wykąpała się w czerwonej fontannie... no trudno xD Swoją drogą to kupiłam dwie takie same sukienki, bo z tatą przez telefon wtedy gadałam XD
Tak więc czekamy na jutro :v
A w tle mam pokoik z kolorka, nie mogłam się powstrzymać ;u; Szkoda, że ktoś ma urodziny i nie widać :V
Odpowiedz
O! Jednak udało Ci się zrobić zdjęcia ekraniku od tama, rozwiązałaś ten problem? :'D Jesteś zadowolona z opcji wgrywania itemków na tama?
To ja już czekam na dawkę super zdjęć od Ciebie. c:
Odpowiedz
No dziko właśnie, jakoś samo się naprawiło @@ I jestem mega zadowolona ;uuuuuu; Frogless wgrała na telefon tonę cudownych tapetek, po prostu umieram, jak na nie patrzę ;-; Tylko trochę słabo z ubrankami, bo są tak małe, że nie wiadomo czym są, w tama są większe i bardziej widać xD
Odpowiedz
Te małe ikonki były wkurzające, dlatego bardzo rzadko coś wgrywałam
[Obrazek: jLDUSeK.png]
Odpowiedz
Chyba nie, ale w sumie może coś przeoczyłam.
[Obrazek: jLDUSeK.png]
Odpowiedz
Niezbyt się da, można w trybie edycji tylko. Ale no zawsze na komputerze można podpatrzeć najpierw co chce się wrzucać. Tak czy inaczej zawsze to miła niespodzianka jak z kolorowego paska w tama pojawia się ładny ciuszek Duży uśmiech
Odpowiedz
Okej, zatem pora zacząć dzień drugi! Kluska o imieniu ???? (XD), jeszcze nie podrosła, ale to nic, mam kilka zdjęć. Co prawda w Poznaniu od rana bardzo pada i właściwie wiosny nigdzie nie widać, no ale trudno, przynajmniej mamy ten hatch. c: 

[Obrazek: onAs047.jpg]
W dalszym ciągu uważam, że to najlepsza postać ever, no pls:
[Obrazek: YLRJ3k0.png]
I nie wiem, czy to kwestia tego, że miałem małą przerwę od hodowania Tamagotchi, czy coś innego ma na to wpływ, ale jestem strasznie zadowolony z ogólnego hodowania Ura. Naprawdę dawno się tak nie opiekowałem żadnym tama, aż mi się przypominają czasy podstawówki.;; Cały czas pełne serduszka, granie w gry cały dzień i ogólnie wszystko najsuper.

[Obrazek: bBJnaRA.jpg]
Udało się mi się kupić wanienkę, więc nie ma co, trzeba korzystać. >: D

[Obrazek: Tas3jiT.jpg]
(21-03-2016, 15:28)Ralveyn napisał(a):
No ale okej, tylko troszkę będę oszukiwać z punktami. Tak tylko troszeczkę. :<<<< 
Cóż, wyszło jak zawsze.XDD

Wydaje mi się, że ???? podrośnie dopiero jutro, ale jeżeli jednak się mylę, to wrzucę dzisiaj jeszcze jakieś zdjęcia. 
Odpowiedz
Yaaay, dziękuję. 8D Teraz tylko muszę znaleźć mu dobrą pracę gdy będzie taka możliwość i uda mi się zdobyć pierwszą specjalną postać w Ura!
Odpowiedz
Na Twoim miejscu dla pewności bym nabiła pozostałe punkty tak, hm, do 200 każde, żeby się nie okazało, że był za mało 'wyedukowany'. xD
Aha, właśnie, łap jeszcze to: http://forum.tama-world.pl/showthread.php?tid=2183
Żebyś wiedział co i jak z tą robotą. Oczko
Powiem Ci, że też się podjarałam tym hatchem. 8D Będę próbować jakąś specjalną rodzinkę w v5 wyhodować. ;3
Odpowiedz
Maciek śliczny masz wzór UraTama. Uśmiech Mi się specjalna postać w Ura podoba i mnie rozbraja ten dorosły Tamek ślimak tylko zamiast skorupki ma gówienko. XD
Carol Twoje zielone v5 też jest cudne.

EDIT:
O i w UraTama jest taka śliczna animacja jak z drzewa płatki kwiatów spadają. Uśmiech
[Obrazek: Cuo5aY7.png]
[Obrazek: e3jQr0d.png]
[Obrazek: TFUv9Im.png]
[Obrazek: WUj62ll.png]
Odpowiedz
O nie Carol, nie mów mi takich strasznych rzeczy, to wbijanie tych umiejętności jest męczące. </3 No ale masz rację, zajmę się tym jutro, gdy mi postać trochę podrośnie. Dzięki za wszystkie linki, przydadzą się. :'D
Nooo dokładnie, ja tam jestem zadowolony z tego, jak na ten moment nam idzie.

Dogz, dziękuję.:'D Ta grupa Bikkuri w Ura faktycznie jest ekstra, wszystkie postacie mi się podobają. Szczególnie ten papier toaletowy i ubikacja. >: D
Odpowiedz