Ocena wątku:
  • 2 głosów - średnia: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
.:: Michu & Carol ::.
To MS jest przepiękne, gdybyś się kiedyś chciała go pozbyć, to pamiętaj o mnie. ;v; Super zdjęcia, strasznie mi się podoba to Tamakaci, fajne ma opcje? Uwielbiam kaczki.;;
[Obrazek: usRtoXY.png]
Odpowiedz
(19-03-2016, 18:19)Ralveyn napisał(a): To MS jest przepiękne, gdybyś się kiedyś chciała go pozbyć, to pamiętaj o mnie. ;v; Super zdjęcia, strasznie mi się podoba to Tamakaci, fajne ma opcje? Uwielbiam kaczki.;;
Cóż, nie sądzę, żebym się go chciała pozbywać, bo jestem w nim zakochana. Duży uśmiech
Ale jakby co, to ok.

Tamakaci są bardzo niewymagające. Mam jeszcze papugę i dinozaura (Michu też takiego ma).
Mają dwie gry, osobną ikonkę na szczęście, a do tego kładziesz je spać kiedy Ci wygodnie, bo same nie zasypiają. Ale mają za to osobny wskaźnik na sen, więc trzeba uważać, bo jeśli dobrze pamiętam to przy pełnym nie chcą dalej spać.
Tu masz mój stareńki filmik z papugą: https://www.youtube.com/watch?v=LGB7jefkGQs
Odpowiedz
Apdejt tajm. ^___^

W MS miałam dziewczynkę.

[Obrazek: tumblr_o4c9eifRQO1soif0yo1_540.jpg]

Wyrosła mi na Masktchi. Jednak tak straszliwie zaniedbałam Tama, że parę razy prawie mi zdechło, nie przeszło egzaminu PRO-DEBUT i nie zarabiało kasy, więc generalnie była bida i przymieranie głodem. Zresetowałam je więc i zaczęłam od nowa, pełna determinacji.

[Obrazek: tumblr_o506sj9pBt1soif0yo1_540.jpg]

Punkty mamy rozwinięte wysoko, egzamin powinni zdać dziś lub jutro. Zawsze chwalę Tamka, kiedy zaczyna sam z siebie ćwiczyć.
Spotkała mnie przemiła niespodzianka rano, ponieważ....

[Obrazek: tumblr_o53uhciNdC1soif0yo1_540.jpg]

Chyba dla nikogo u nas na forum nie jest tajemnicą jak bardzo kocham Shimashimatchiego. :'D

Mam na chodzie jeszcze też również P's.
Dom-rakieta! ;D

[Obrazek: tumblr_o4hdmx9lJS1soif0yo1_540.jpg]

W piątek przed świętami miałam na obiad sushi zrobione przez moją mamę. ^__^

[Obrazek: tumblr_o4mauk3oC81soif0yo1_540.jpg]

Koszyczek wielkanocny. (:

[Obrazek: tumblr_o4p83nhicC1soif0yo1_540.jpg]

Motyw kosmiczny!

[Obrazek: tumblr_o4pwzzXeiN1soif0yo1_540.jpg]

Nowa generacja.

[Obrazek: tumblr_o4yb4nsCbi1soif0yo1_540.jpg]

[Obrazek: tumblr_o525azQXhl1soif0yo1_540.jpg]

Wczoraj znalazłam mu babę i obecnie mam małą dziewczynkę. <:
Odpowiedz
Carol nie tylko Ty kochasz Shimashimatchiego.
Ja też go kocham jest on taki słodziutki i kochaniutki. Duży uśmiech
[Obrazek: Cuo5aY7.png]
[Obrazek: e3jQr0d.png]
[Obrazek: TFUv9Im.png]
[Obrazek: WUj62ll.png]
Odpowiedz
...ej, wiecie, że nie wiedziałem, że w P's są domki które się zmieniają wraz z wyglądem pomieszczeń? D: Wiedziałem, że coś takiego jest w +C i w 15th, ale nigdy nie zauważyłem tego w P's, omg, słabo z mojej strony.

Omnomn, sushi wygląda super smacznie. A zdjęcia, jak już mówiłem, szuper są.
Odpowiedz
Hahh, masz rację, też mi się nie podobają. A jest gdzieś lista wszystkich domków? Chętnie zobaczę, jak inne wyglądają.
Odpowiedz
Mi sie bardzo tla kosmiczne podobaja, wtedy wlasnie rakieta sie pojawia.
Odpowiedz
Ja z kolei mega lubię czerwień z granatem. Duży uśmiech Wg mnie te kolory cudnie razem wyglądają. Duży uśmiech
Każdemu co innego pasuje. ^___^
Odpowiedz
O to tak, tu się zgodzę, to chyba najbardziej nieudana obudowa ze wszystkich, fuuu. D;
Odpowiedz
Ta obudowa v5 granatowa też mi się nie podoba. Lubię obudowy, ale to mi przypomina te czerwone wokół ramki krew czy rozlana farba czerwona. XD
Już mi się bardziej obudowa czarna ze złotymi wzorkami z zawieszką Gozarutchi podoba. Uśmiech

Czekam na dalsze Twoje wpisy z życia Tamków Carol.
Odpowiedz
(06-04-2016, 23:19)Carol napisał(a): O to tak, tu się zgodzę, to chyba najbardziej nieudana obudowa ze wszystkich, fuuu. D;

Hahhhh, to v5 jest akurat jednym z moich ulubionych. No ale tak jak napisałaś, gusta są różne. ;w;
Odpowiedz
Też mam takie v5! Tylko chyba teraz akurat pożyczyłem je siostrze.;; Ej, naprawdę dałem ci taką klapkę? Omg, nie pamiętam tego w ogóle, jak dziwnie, dawno niczego nie zapomniałem, haha.
Awww, widzę moją zawieszkę! O i nadal masz włączone to iD? Podoba Ci się nadal? A ta postać faktycznie świetna, pasuje do Ciebie idealnie.;u; I w ogóle ten Nanjiitchi i Hyakumantchi też super. ;w; Ah, dawno w sumie 4U+ nie miałem włączonego..
Odpowiedz
On wyglada jak Opiekunczy Mis omg <333
Odpowiedz
Fajny ma ogonek taki kwiatek ten Mikyantchi. Uśmiech A uszy jego są z zielonych liści. Duży uśmiech
Odpowiedz
No wlasnie chyba Cie Misiu bede meczyc z moim 4U znowu xD
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 3 gości