Ocena wątku:
  • 1 głosów - średnia: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Co sprawiło, że się dzisiaj uśmiechnąłeś.
Śnieg.
Śnieg we włosach, w oczach, na kurtce i pod kurtką. Zmarznięty nos i wycieranie pieseła ze śniegu, kocham zimę. ;w;
[Obrazek: usRtoXY.png]
Odpowiedz
Ja nienawidze sniegu i u nas, odpukac, na szczescie nie ma.

Dzisiejszy obiad z T. i moimi dziadkiem i babcia, bylo super. <3
Odpowiedz
Wlasnie jak mi poslalas tego snapa to az screena zrobilam zeby T. pokazac. X'D
Odpowiedz
Znalazłem pseudo film ze spotkania z Katechi, Inką i Danielem, jest mi za to tak wstyd, że nie dałem rady obejrzeć nawet 5 sekund.XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

MUSZĘ TO ZAKOPAĆ W FOLDERACH NA JAKIEŚ 985230056902365362 LAT. 

przynajmniej widzę, że schudłem. 
Odpowiedz
Kuchipatchi w blond peruce Duży uśmiechDD
[Obrazek: Pff51kb.png]
Odpowiedz
(02-01-2016, 19:07)Ralveyn napisał(a): Znalazłem pseudo film ze spotkania z Katechi, Inką i Danielem, jest mi za to tak wstyd, że nie dałem rady obejrzeć nawet 5 sekund.XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

MUSZĘ TO ZAKOPAĆ W FOLDERACH NA JAKIEŚ 985230056902365362 LAT. 

przynajmniej widzę, że schudłem. 
CZY PO TYCH KILKU LATACH WRESZCIE MI TO WYŚLESZ? XDDDDDDDDDDDDDDDDDD widzisz że ty schudłeś a ja przytyłam? ♥ :")

Um, powiedzmy, że nagranie z koncertu, o.
[Obrazek: TRjYe2a.png]
[Obrazek: e3i6psw.png]
[Obrazek: 2ExruxK.png]
[Obrazek: 1iKHfgA.png]
Odpowiedz
MOIM ZDANIEM OBYDWOJE NAPRAWDĘ SERIO O DZIWO SCHUDLIŚMY, TYLKO KATECHI JAK ZAWSZE JEST CHUDZIUTKA.

JA SIĘ AUTENTYCZNIE BOJĘ WYSŁAĆ TEN FILMIK. To trwa ponad 20 minut i przez większość czasu Daniel pokazuje lampy, Katechi się rozbiera, a my się bijemy po twarzy.XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD SKĄD MIELIŚMY TAKI POMYSŁ.
To nigdy nie może trafić do Internetu, nigdy przenigdy, ale jakoś spróbuję Ci to wysłać. JAK SIĘ ZOBACZYMY, TO MUSIMY TO OBEJRZEĆ, JA PO 2 MINUTACH PŁACZE.

Tak mi wstyd za moje zachowanie w tym filmie, że omg, nope, udaje że mnie tam nie ma.
Odpowiedz
Dzisiaj bylo tak kochansko. <3 Pospalismy z T. do oporu, poogladalismy fajne rzeczy w tv, na obiad poszlismy na wysmienita, prawdziwie wloska pizze. <3
Odpowiedz
(02-01-2016, 20:52)Ralveyn napisał(a): MOIM ZDANIEM OBYDWOJE NAPRAWDĘ SERIO  O DZIWO SCHUDLIŚMY, TYLKO KATECHI JAK ZAWSZE JEST CHUDZIUTKA.

JA SIĘ AUTENTYCZNIE BOJĘ WYSŁAĆ TEN FILMIK. To trwa ponad 20 minut i przez większość czasu Daniel pokazuje lampy, Katechi się rozbiera, a my się bijemy po twarzy.XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD SKĄD MIELIŚMY TAKI POMYSŁ.
To nigdy nie może trafić do Internetu, nigdy przenigdy, ale jakoś spróbuję Ci to wysłać. JAK SIĘ ZOBACZYMY, TO MUSIMY TO OBEJRZEĆ, JA PO 2 MINUTACH PŁACZE.

Tak mi wstyd za moje zachowanie w tym filmie, że omg, nope, udaje że mnie tam nie ma.
"KATECHI SIĘ ROZBIERA" WYJĘ
weź to daj na google drive i mi udostępnij, już się nauczyłam że większe pliki to tylko tak </3

pls jeśli ja od tamtej pory schudłam to donald trump jest dobrą osobą X"D

^TEN POST. TEN POST SPRAWIŁ, ŻE SIĘ UŚMIECHNĘŁAM, TUDZIEŻ ZAWYŁAM ZE ŚMIECHU
Odpowiedz
No oke, spróbuję Ci to dzisiaj wysłać. c: Tylko błagam, nie komentujmy tego co mówimy w tym filmiku/jak się zachowujemy. Wstyd mi max za mnie.D:
Ups, nie znam Trumpa ale widocznie przeszedł duchową rewolucję. c:

W sumie nie wiem, mój pies sprawił, że się uśmiechnąłem?;;
Odpowiedz
Haha, poplakalam sie ze smiechu. x'D
Kot mi wczoraj rzygnal karma w pokoju, pewnie jej dalam o jedno ziarenko za duzo. Coz, posprzatalam, wyczyscilam i na koniec wytarlam... Sprejem do mebli z woskiem... X'D
Generalnie w tym miejscu sie zrobilo troche slisko. I przed chwila chciala do mnie przyjsc na lozko i akurat w tym miejscu przechodzila i jej sie lapy rozjechaly, hahaha, nie moge sie przestac smiac x'DDDDDDD
Odpowiedz
Dostałem się bez problemu do grupy Hyliansów (?XD) na dA i to do takiej całkiem ogarniętej grupy, yissss.
Uh, ile rzeczy się na tym dA pozmieniało. ;u;
Odpowiedz
Moj deal na miniaturowa kuchnie dzisiaj!
Odpowiedz
(03-01-2016, 11:31)Ralveyn napisał(a): No oke, spróbuję Ci to dzisiaj wysłać. c: Tylko błagam, nie komentujmy tego co mówimy w tym filmiku/jak się zachowujemy. Wstyd mi max za mnie.D:
Ups, nie znam Trumpa ale widocznie przeszedł duchową rewolucję. c:

W sumie nie wiem, mój pies sprawił, że się uśmiechnąłem?;;
Weź, mi pewnie będzie tak wstyd że ten filmik przejdzie do "to co się wydarzyło ale o tym nie mówimy". XD
Taki trochę voldemort w wydaniu nagrania. /musiałam

[Obrazek: ccsxqqcs2eewvzt1t1v5.jpg]
to jest Trump, podziękujesz mi później
Odpowiedz
^Filmik oficjalnie się ładuje od kilku godzin. :") To znak, żeby nikt tego już nie oglądał, yup.
No i patrz jaki radosny pan, sama miłość!!!!
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości