Ocena wątku:
  • 1 głosów - średnia: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Co sobie ostatnio kupiłeś/aś?
Jezuuuuuuu, trafiły się promocje na yatta + zastrzyk gotówki od chrzestnej i... 8)))))
[Obrazek: 6pCfPz0.png]
Mój pierwszy Nendoroid ever i to jeszcze Hibiki, mam ochotę płakać ze szczęścia. ;____________________;

[Obrazek: 1431966364_99531891.jpg]

[Obrazek: 1290387898_5004974_nw.jpg]

Zaraz będę smutał, że nie mam pieniędzy.:c No ale przynajmniej będę smutał z Hibikim.8)))) 
Jeszcze liczę, że szybko dostanę kieszonkowe, bo na Mesutchi i Osutchi też poluję.
[Obrazek: usRtoXY.png]
Odpowiedz
Dzięęęęki! : DDDD
Odpowiedz
Latte i naleśnika z sosem bolognese i serem.
[Obrazek: QqBCWNZ.png]
[Obrazek: LlR1PCD.png]
[Obrazek: bUM0nXF.png]
Odpowiedz
Bułki... x'D
Odpowiedz
wafelek nesquik
[Obrazek: Pff51kb.png]
Odpowiedz
Cztery bilety na pociąg. B)
[Obrazek: TRjYe2a.png]
[Obrazek: e3i6psw.png]
[Obrazek: 2ExruxK.png]
[Obrazek: 1iKHfgA.png]
Odpowiedz
Wreszcie będę miał jakieś drobiazgi do zdjęć. <3 A jeżeli jakościowo będą okej, to kupię jeszcze inne jedzonka. c: 
[Obrazek: img_3379.jpg]
Odpowiedz
(04-11-2015, 18:59)Ralveyn napisał(a): Wreszcie będę miał jakieś drobiazgi do zdjęć. <3 A jeżeli jakościowo będą okej, to kupię jeszcze inne jedzonka. c: 
[Obrazek: img_3379.jpg]

OOOhhhh Orcara ! Uwielbiam jedzonko z tej serii XD czesto je można kupić taniej niż Rement. Super sprawa :3 gdzie kupiłeś ??
Odpowiedz
A masz coś od Orcary?:> Re-ment jest ekstra, natomiast właśnie ceny są kosmiczne. Mega chciałbym jakieś krzesełka/stoliczek, ale nigdzie takiego cuda tanio znaleźć nie mogę. :<
Kupowałem na http://www.blippo.com/ Uśmiech
Odpowiedz
Maciek. właśnie przyszedł mi Kawaii Box i od razu ci mówię że service 10/10, z Singapuru paczka przyszła do Polski w 2 dni, tylko durne WER mi ją przetrzymało przez tydzień. D: Daj znać czy fajne to też se kupię, bo mam kupon 10%.
[Obrazek: tFePIKi.png]
[Obrazek: YSekEjy.png]
[Obrazek: 3gJokPP.png]
[Obrazek: yHpLEFd.png]
[Obrazek: 6fALI4i.png]
Odpowiedz
Oooo, a dopłaciłeś to 7zł za wysyłkę, tak? Ja w sumie też, to mam nadzieję, że przyjdzie mi w przyszłym tygodniu.;;;
Odpowiedz
Omg Michu Ty to widzisz? Ale by to bylo ekstra do zdjec z Twoim maluszkiem!
Odpowiedz
Oprócz jedzenia i biletów:
- Barbie Anna Luiza stan bardzo dobry + krzesełko + kotek - 20pln <3
- Barbie z Jeziora Łabędziego stan bardzo dobry - 55pln
- koszulka RÓŻOWA z logiem Plemion XDD nieco ponad 20pln
+przesyłka do każdego.
Zaszalałam XD
Odpowiedz
Kawaiibox ma tylko jedną opcję wysyłki, na stronie trackingu niby mówiło że to polecony ekonomiczny ale przyszlo dość szybko.
[Obrazek: tFePIKi.png]
[Obrazek: YSekEjy.png]
[Obrazek: 3gJokPP.png]
[Obrazek: yHpLEFd.png]
[Obrazek: 6fALI4i.png]
Odpowiedz
(04-11-2015, 19:20)Ralveyn napisał(a): A masz coś od Orcary?:> Re-ment jest ekstra, natomiast właśnie ceny są kosmiczne. Mega chciałbym jakieś krzesełka/stoliczek, ale nigdzie takiego cuda tanio znaleźć nie mogę. :<
Kupowałem na http://www.blippo.com/ Uśmiech

Pffff co ty Podejrzany  moge sobie pomarzyć. Mateusz by mnie chyba udusił jakbym kolejne drobiazgi dla lalek kupiła ;Oczkostatnio szukałam tokenu do banku i zwaliłam z półki metalowe pudełko z drobiazgami dla lalek narobiłam hałasu a wszystkie piłki i obłe rzeczy poturlały się aż na srodek pokoju .... oczywiście Matuś pojawił się nade mną szybciej niż zdążyłam podnieść wieczko od pudełka i skwitował całą sytuację ... "masz za dużo dupereli" Teraz pilnuje moich zakupów. Całe szczescie mam porządek w tamagotchi ^_^
Odpowiedz