Ocena wątku:
  • 1 głosów - średnia: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Co sprawiło, że się dzisiaj uśmiechnąłeś.
Ja też mam takiego kwiotka. ;3 No, w sumie to dmuchawce. Tylko, że mój to ręczna robota, dmuchawce zalane szkłem i obrobione metalem. Uśmiech
O, takie: https://www.etsy.com/listing/239312818/s..._active_21
Ale ja mam serduszko. Właśnie od tej pani je mam, dostałam za zrobienie jej tłumaczeń opisów do tego sklepu. Oczko
Odpowiedz
Uwielbiam je i bardzo często je noszę. Oczko
Jeszcze mam coś takiego od niej, też za tłumaczenia: https://www.etsy.com/listing/231059036/s...e_active_5
Ale moje ma jeszcze z jednej strony takie dwie metalowe linie na tym szkiełku. Uwielbiam je, jest takie elfickie. Duży uśmiech
Odpowiedz
Cała dzisiejsza rozmowa z Dominiką, uhh. Kocham ją. <3
Plus:

[Obrazek: usRtoXY.png]
Odpowiedz
HOLLY DOLLY! Jak byłam w gimnazjum to było bardzo popularne i leciało na szkolnych dyskotekach... x'D

(21-09-2015, 17:16)Michu napisał(a): A mi się to meeeega podoba
https://www.etsy.com/listing/248428388/a...p-header-0

ale ta cena ;_______;
Bo to wszystko ręczna robota jest. Uśmiech
Odpowiedz
Przypomniała mi się taka śmieszna sytuacja u fryzjera. Podcięcie grzywki i końcówek. To było chyba w czerwcu. Jak usiadłam na fotelu to od razu fryzjerka zaxzęła sobie żartowac z moich włosów i marudzić jakie to one sucha nie są, że nie używam odżywek, etc. Ale z fryzjerką się dosyć dobrze znam, więc razem sobie żartowałyśmy i tego typu rzeczy. Lecz pod koniec :

Fryzjerka : Jeju, naprawdę masz strasznie suche te włosy!
Ja : Są tak samo suche jak pani żarty o nich.

XD

Musiałam. Po prostu musiałam.

Odpowiedz
Wstępnie potwierdzili Glee: The Next Generation i już wspomnieli, że pierwszą piosenką będzie Break The Rules. Oboże.XDDDD Aj dont łona goł tu skul, aj dżust łona brejk de ruls! >:CCCCCCC
Premiera za 5/7 lat, cóż. 
Odpowiedz
[Obrazek: 11057758_422008458007003_247127708847076...e=5667D1BE]
Odpowiedz
Maciek i ja: *dobijająca rozmowa*
Maciek: szono moja
serce moje
nie ma takich jak my dwoje
kocham cię

ja: krztuszę się
XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

zapłakałam rzewnie
[Obrazek: TRjYe2a.png]
[Obrazek: e3i6psw.png]
[Obrazek: 2ExruxK.png]
[Obrazek: 1iKHfgA.png]
Odpowiedz
^
<33333333333333333333333333333

nie ma takich jak my dwojeeeeee, bo ja kocham oczyyyy twoje do szaleństwa, do wieczora jejejejjejeje!
Odpowiedz
Ten uczuć, gdy dostajesz do ręki legitymację studencką. Duży uśmiech
[Obrazek: QqBCWNZ.png]
[Obrazek: LlR1PCD.png]
[Obrazek: bUM0nXF.png]
Odpowiedz
(25-09-2015, 20:30)Bella napisał(a): Ten uczuć, gdy dostajesz do ręki legitymację studencką. Duży uśmiech

Jeszcze będziesz przeklinać ten dzień... x'D
Odpowiedz
[Obrazek: 12079611_1669409283295665_34745233262141...e=568B2321]
Odpowiedz
(22-09-2015, 13:14)Ralveyn napisał(a): Premiera za 5/7 lat, cóż. 
Dziko XDDD Wiadomo czemu tak późno?

Co do tematu: ZIEMNIAK <3 Jak zawsze ;yyyyyyyyyy; Chociaż wczoraj chyba większy uśmiech jak się dowiedziałam, że się z nim zobaczę, hehe.
Odpowiedz
^ Aż sobie zacząłem nucić.XDDD
(01-10-2015, 21:45)Katechi napisał(a): Dziko XDDD Wiadomo czemu tak późno?
Hmnh, pewnie dlatego, że dopiero skończyli Glee i chcą poczekać trochę, nim znowu się za to zabiorą. Jest mowa o 5 sezonach, więc pewnie trzeba wszystko dogadać. Duży uśmiech
Odpowiedz
4-godzinna nasiadowka z naszym super dobrym kumplem i w tym 2-godzinna z ludzmi z mojej grupy i chlopakami z arabskiego, boze, teraz dopiero widze jak mi ich brakowalo. ^__^
Znaczy mojej grupy, bo z tym naszym kumplem i jego narzeczona sie conajmniej raz w tygodniu widzimy, a ja z nim sie dodatkowo czesto na uczelni widze, bo chinczycy maja z nami wyklady. Duży uśmiech
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości