Ocena wątku:
  • 1 głosów - średnia: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[WYMIENIĘ] Tamagotchi Friends: Dream Town
Mam do zaoferowania nowe miętowe TF Dream Town, które miałam włączone tylko dwa dni. Zdjęcia dołączę za niedługo. Oczko
Z racji tego, że dla nas jest raczej niedostępne, chętnie wymienię je na używane (najlepiej żółte lub niebieskie xd) iD L. Tak jak iD L można zdobyć raczej łatwo, tak te TF są raczej USA-exclusive nazwijmy to, a ja nie chcę nowego w pudełku iD L za nie, cena takiego TF to $25 + tyle samo za przesyłkę, chociaż do Europy nie wysyłają w ogóle. Używane iD L można złapać za $25 z bezpłatną wysyłką, tak jakby ktoś miał wątpliwości. Uśmiech
To TF jest serio fajne, ma system punktów życiowych, szkoła, nowe lokacje, mega dużo fajnych gier, genialnie dopasowany kontrast no i obudowa też śliczna (i można sobie faceplate'y nowe do nich robić).
Może się kto skusi. Oczko
Odpowiedz
Moglabym w sumie, ale nie wiem, czy ktos tyle kasy na to bd chcial wydac, wymiana mi sie wydawala lepsza opcja.
Odpowiedz
$20, czyli 75 zł.
A nie chcesz sie za niebieskie iD L wymienic? Kupowalam je od kogos tu na forum za 80 zl pare lat temu.
iD L smigaja tu co jakis czas, wiec pewnie by Ci sie jeszcze trafilo, a mi mega zalezy szczerze mowiac. A juz jak sie wtedy wymienialysmy to ono wcale w idealnym stanie nie bylo, a to TF jest nowiutkie. Oczko
No i nie masz tylko jednego, wiec bys sie nie pozbyla jedynego jakie masz. Uśmiech
Zebys sie stratna nie czula to bym Ci mogla jeszcze do tego cos na szydelku porobic, nie wiem, dla Twojej Dalci, czy cos na Tama. Uśmiech
Odpowiedz
Ok, to porobie za chwilke zdjecia. Oczko
Tylko mi powiedz co bys chciala zebym zrobila dla Ciebie. Oczko
Odpowiedz
Prosilabym, jesli mozna. Uśmiech
Ok, czapa z uszami i plecki z uszami da sie zrobic. ^_^

[Obrazek: jl7a6p.jpg]

[Obrazek: 111usn5.jpg]

[Obrazek: 2n9x187.jpg]

Do TF dolacze niebieskie plecki, ktore na nie zrobilam. Oczko

Ono na zywo jasniejsze jest, takie slicznie mietowe pastelowe, tylko kurna pogode mamy brzydka i ciemno jest.
-____-
Odpowiedz
O fuck, faktycznie sie zolte robi... Smutny I ramka tez dosc mocno obeszla, hm...
Nie chce Ci teraz problemu robic, ale jak Twoje zielone? Jesli jest w lepszym stanie, to moglabym do niego doplacic pare zlotych, czy zrobic Ci wiecej niz dwie rzeczy na szydelku.
Przepraszam, ale to niebieskie jest juz w kiepskim stanie dosc, ta ramka i to zolte z tylu na bank by mnie draznilo. Smutny
Odpowiedz
Hm, szkoda wielka, a masz tylko te dwa, tak? Smutny
Odpowiedz
A co Ty na tego mojego pierce?
☾~☾ ~☾ ~☾ ~☾ ~☾ ~☾~☾ ~☾ ~☾ ~☾ ~☾ ☾ ~☾ ~☾ ~☾ ~☾

http://www.rhaeenys.deviantart.com

[Obrazek: Hamster_Cupcake__by_XxSleepyKittenxX.gif][Obrazek: abbeb8d19bc0efd10c6ef0432f47e817-d3gq8zm.png][Obrazek: Beta_Fish_by_Enu.gif]
Odpowiedz
Rha, muszę to przemyśleć, oki? Jakby co to dam znać. Oczko
Odpowiedz
Jasne Uśmiech
☾~☾ ~☾ ~☾ ~☾ ~☾ ~☾~☾ ~☾ ~☾ ~☾ ~☾ ☾ ~☾ ~☾ ~☾ ~☾

http://www.rhaeenys.deviantart.com

[Obrazek: Hamster_Cupcake__by_XxSleepyKittenxX.gif][Obrazek: abbeb8d19bc0efd10c6ef0432f47e817-d3gq8zm.png][Obrazek: Beta_Fish_by_Enu.gif]
Odpowiedz