![]() |
|
[WYMIENIĘ] Tamagotchi Friends: Dream Town - Wersja do druku +- Forum Tama-World (http://forum.tamaworld.pl) +-- Dział: Społeczność Tamafanów (http://forum.tamaworld.pl/forumdisplay.php?fid=5) +--- Dział: Ogłoszenia (http://forum.tamaworld.pl/forumdisplay.php?fid=31) +--- Wątek: [WYMIENIĘ] Tamagotchi Friends: Dream Town (/showthread.php?tid=3013) |
[WYMIENIĘ] Tamagotchi Friends: Dream Town - Carol - 20-06-2015 Mam do zaoferowania nowe miętowe TF Dream Town, które miałam włączone tylko dwa dni. Zdjęcia dołączę za niedługo. ![]() Z racji tego, że dla nas jest raczej niedostępne, chętnie wymienię je na używane (najlepiej żółte lub niebieskie xd) iD L. Tak jak iD L można zdobyć raczej łatwo, tak te TF są raczej USA-exclusive nazwijmy to, a ja nie chcę nowego w pudełku iD L za nie, cena takiego TF to $25 + tyle samo za przesyłkę, chociaż do Europy nie wysyłają w ogóle. Używane iD L można złapać za $25 z bezpłatną wysyłką, tak jakby ktoś miał wątpliwości. ![]() To TF jest serio fajne, ma system punktów życiowych, szkoła, nowe lokacje, mega dużo fajnych gier, genialnie dopasowany kontrast no i obudowa też śliczna (i można sobie faceplate'y nowe do nich robić). Może się kto skusi.
RE: [WYMIENIĘ] Tamagotchi Friends: Dream Town - Carol - 21-06-2015 Moglabym w sumie, ale nie wiem, czy ktos tyle kasy na to bd chcial wydac, wymiana mi sie wydawala lepsza opcja. RE: [WYMIENIĘ] Tamagotchi Friends: Dream Town - Carol - 21-06-2015 $20, czyli 75 zł. A nie chcesz sie za niebieskie iD L wymienic? Kupowalam je od kogos tu na forum za 80 zl pare lat temu. iD L smigaja tu co jakis czas, wiec pewnie by Ci sie jeszcze trafilo, a mi mega zalezy szczerze mowiac. A juz jak sie wtedy wymienialysmy to ono wcale w idealnym stanie nie bylo, a to TF jest nowiutkie. ![]() No i nie masz tylko jednego, wiec bys sie nie pozbyla jedynego jakie masz. ![]() Zebys sie stratna nie czula to bym Ci mogla jeszcze do tego cos na szydelku porobic, nie wiem, dla Twojej Dalci, czy cos na Tama.
RE: [WYMIENIĘ] Tamagotchi Friends: Dream Town - Carol - 21-06-2015 Ok, to porobie za chwilke zdjecia. ![]() Tylko mi powiedz co bys chciala zebym zrobila dla Ciebie.
RE: [WYMIENIĘ] Tamagotchi Friends: Dream Town - Carol - 21-06-2015 Prosilabym, jesli mozna. ![]() Ok, czapa z uszami i plecki z uszami da sie zrobic. ^_^ ![]() ![]() ![]() Do TF dolacze niebieskie plecki, ktore na nie zrobilam. ![]() Ono na zywo jasniejsze jest, takie slicznie mietowe pastelowe, tylko kurna pogode mamy brzydka i ciemno jest. -____- RE: [WYMIENIĘ] Tamagotchi Friends: Dream Town - Carol - 21-06-2015 O fuck, faktycznie sie zolte robi... I ramka tez dosc mocno obeszla, hm...Nie chce Ci teraz problemu robic, ale jak Twoje zielone? Jesli jest w lepszym stanie, to moglabym do niego doplacic pare zlotych, czy zrobic Ci wiecej niz dwie rzeczy na szydelku. Przepraszam, ale to niebieskie jest juz w kiepskim stanie dosc, ta ramka i to zolte z tylu na bank by mnie draznilo.
RE: [WYMIENIĘ] Tamagotchi Friends: Dream Town - Carol - 21-06-2015 Hm, szkoda wielka, a masz tylko te dwa, tak?
RE: [WYMIENIĘ] Tamagotchi Friends: Dream Town - Rhaenys - 22-06-2015 A co Ty na tego mojego pierce? RE: [WYMIENIĘ] Tamagotchi Friends: Dream Town - Carol - 23-06-2015 Rha, muszę to przemyśleć, oki? Jakby co to dam znać.
RE: [WYMIENIĘ] Tamagotchi Friends: Dream Town - Rhaenys - 23-06-2015 Jasne
|