Ocena wątku:
  • 2 głosów - średnia: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
.:: Michu & Carol ::.
Co nie? Ale teraz mam już tą z pierce'a. ^_^

[Obrazek: tumblr_nona6u43cr1soif0yo2_540.jpg]

A tu takie słodkości. <3

[Obrazek: tumblr_nona6u43cr1soif0yo1_540.jpg]

A tu z kolei taki creeper, haha. xD

[Obrazek: tumblr_nona6u43cr1soif0yo3_540.jpg]

[Obrazek: feed_me_little_shop_horrors.gif]
Odpowiedz

HAHAHA ale świetne skojarzenie z "Little shop of horors" Kurczę to jeden z moich ulubionych musicali ^_^ (cała masa świetnych piosenek)
Mi jakoś weedmon czy vegiemon (czy jak mu tam) zawsze kojażył się z bakłażanem Język

Odpowiedz
Veggiemon. Język
Nie znoszę "Little Shop of Horrors", jest strasznie durne. xd
Odpowiedz
(20-05-2015, 21:00)Carleesi napisał(a): Veggiemon. Język
Nie znoszę "Little Shop of Horrors", jest strasznie durne. xd

Oj co ty XD musicale ogląda się dla zabawy a nie dla fabuły , widziałaś może "The Rocky Horror picture show" ? Tam to dopiero durna fabuła, ale piosenki GENIALNE. A tak i jest też filmowa adaptacja :3

Odpowiedz
Ja nie cierpię musicali bo mnie drażni jak ktoś śpiewa w taki sposób... XDD Ale veggiemon słodki wg mnie! Kojarzy mi się z jakąś postacią z tamaotch.
[Obrazek: tFePIKi.png]
[Obrazek: YSekEjy.png]
[Obrazek: 3gJokPP.png]
[Obrazek: yHpLEFd.png]
[Obrazek: 6fALI4i.png]
Odpowiedz
Ehhh zawsze jak zaczynam mówić o musicalach czy operze to słyszę od młodych ludzi niechęć :/ ... forever alone

Vegiemon tu wygląda dość uroczo XD chociaż w anime czy grach jest paskudny

To chyba Champion, czy w tym digivice jest jeszcze jakieś stadium po Champion ? I jak się dostaje nowego digimona, trzeba zrestartować zabawkę ?
Odpowiedz
Uwierz mi, znam z 3 osoby w moim wieku (jedna nawet młodsza) co uwielbiają musicale. Ja po prostu mam jakąś... fobię co do nieznanej mi muzyki, od 8 lat słucham tego samego tylko i od niedawna dopiero nowego zespołu słucham a jak słyszę cokolwiek innego to mi niedobrze... XD Tak jakby... ogólnie to nienawidzę muzyki z niewieloma wyjątkami, no. I z tym to ja jestem forever alone bo wszyscy dookoła bez muzyki żyć nie mogą. D: Ale offtop, soorrry Carol, już kończę.

W ogóle to jak wygląda to całe trenowanie w digimonach? Strasznie mało o nich na necie widzę, co jest dziwne... Niby w digimonach pierwsza była zabawka a anime jest bardziej popularne i prawie nikt zabawki nie pamięta, tylko kolekcjonerzy tama.
Odpowiedz
Ale ja nie żywię niechęci do opery i musicali, a wręcz przeciwnie, kocham "Phantom of the Opera" a jednym z moich największych marzeń jest zobaczyć operę w Wiedniu i zobaczyć tam którąś z oper Mozarta, bo są cudowne. Ale to jest durne i tego nie lubię, po prostu. Że nie wspomnę już o tym, że sama jesteś 'młody ludź' i jesteś raptem 2-3 lata starsza ode mnie. Byłoby fajnie, gdybyś nie wyciągała własnych wniosków z jednej krótkiej wypowiedzi.
Sorry za offtop, ale drażnią mnie takie nieprzemyślane wypowiedzi. -.-"

Co do Digimonów - sama wiem o nich niewiele, ale postaram się odpowiedzieć na pytania najlepiej jak potrafię.
1. "To chyba Champion, czy w tym digivice jest jeszcze jakieś stadium po Champion ? I jak się dostaje nowego digimona, trzeba zrestartować zabawkę ?"
- Nie wiem jak nazywa się to stadium, ale wg karty wzrostu jest to ostatni etap tej konkretnej postaci (niektóre, tak jak w Tamagotchi, ewoluują jeszcze w postaci specjalne). Te Digimony (v1-v5) działają jak Tamagotchi vintage (bo i wyszły w tym samym czasie) więc nie ma tutaj systemu pokoleń i żeby zacząć od nowa trzeba zresetować.
2. "W ogóle to jak wygląda to całe trenowanie w digimonach?"
- Cóż, faszerujesz go witaminami i grasz z nim w grę, która obniża jego wagę i powinna jakoś wpływać na jego trening (wskaźnik się nazywa 'energy' ale to chyba to samo). Jak jest dorosły to można go łączyć z drugim i wtedy się biją, wtedy wskaźnik 'victories' się zmienia w zależności od tego, czy wygrywa, czy przegrywa. No i podejrzewam, że wtedy też zmienia się wskaźnik 'energy' i że nie mogą walczyć ze sobą w nieskończoność, tylko jak energię ma na zero, to nie może się bić.
Jak mi się w jakiś cudowny sposób uda zdobyć drugiego, to wtedy zrobię dokładny opis tego wszystkiego. Oczko

Zmieniło się u mnie troszkę - uwielbiam moje P's, szczególnie z pierce'ami, ale jednak potrzebowałam czegoś mniej skomplikowanego i nie upchanego milionem opcji. Duży uśmiech

[Obrazek: tumblr_nop34aQWcz1soif0yo1_540.jpg]

Włączyłam też moje czarno-różowe Music Star, ale nie robiłam mu foty. Język
Odpowiedz
Boziu, myślałem, że ta małpa (czy co to tam jest XD) ma jakąś sowiecką czapkę. XDDDDD
O jacież pierdzielę.
Odpowiedz
Boże, Łukasz, to jest owca. XDD Poza tym uszanki są modne, widziałam wiele pluszaków z nimi. XD

Michu, Kuczek chce czegoś od ciebie! D:

Odpowiedz
Owieczka słodziutka. <3
I moja ulubiona męska postać w 15th! <3

Bawiłam się dziś trochę. ;3

[Obrazek: tumblr_nophgfy1951soif0yo1_540.jpg]

[Obrazek: tumblr_nophgfy1951soif0yo2_540.jpg]

[Obrazek: tumblr_nophgfy1951soif0yo3_540.jpg]

[Obrazek: tumblr_nophgfy1951soif0yo4_540.jpg]
Odpowiedz
Oh Carol jaka ty jesteś drażliwa, nie zachowuj się jakbyś pozjadała wszystkie rozumy. Przepraszam jeśli uraziła cię moja wypowiedź, ale to że coś ci się nie podoba to nie sprawia że staje się to do razu durne.
To właśnie te określenie sprawiło że pomyślałam tak a nie inaczej.

"Phantom of the opera" to świetny musical i mam nadzieję że kiedyś spełnisz swoje marzenie Duży uśmiech

Michu piękne jest te twoje 15th anniversary i na dodatek masz jedną z moich ulubionych tapetek XD (ta z żabkami)
Odpowiedz
(21-05-2015, 16:31)WalnutSprout napisał(a): Oh Carol jaka ty jesteś drażliwa, nie zachowuj się jakbyś pozjadała wszystkie rozumy. Przepraszam jeśli uraziła cię moja wypowiedź, ale to że coś ci się nie podoba to nie sprawia że staje się to do razu durne.
To właśnie te określenie sprawiło że pomyślałam tak a nie inaczej.

Jak już się bawimy w uszczypliwości... <3

1. Wyraziłam swoje własne zdanie na ten temat i według mnie jest to durne. I w sumie zastanawia mnie trochę skąd zarzut, że się zachowuję jakbym pozjadała wszystkie rozumy, bo nie można tego przypiąć do żadnej części mojego posta. Uśmiech
2. Porównując nasze wypowiedzi można jasno wywnioskować, że to nie ja tu jestem drażliwa. Oczko
3. Nie "te określenie" ani "te Tamagotchi", a "TO określenie" i "TO Tamagotchi".

Sądzę, że można już zakończyć tą śmieszną dyskusję. Oczko
Odpowiedz
Ja się nie kłócę, bronię się przed jakimiś dziwnymi zarzutami. :<<<

Ale samo przezroczyste też fajno wygląda! I na 100% lepiej na różowym będzie wyglądać, niż na niebieskim.
Michu, jak chcesz, to mogę Ci kilka takich zrobić i wysłać listem zwykłym w kopercie. toż to grosze kosztuje taka wysyłka. Duży uśmiech
Odpowiedz
Ale śliczne te nakładki, Carol *u*
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości