Ocena wątku:
  • 1 głosów - średnia: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tamagotchi IDL 15th Anniversary Ver. - ogólna dyskusja
Ja miałam takie na nowym otwartym TF xp ale z tego co słyszałam każde było porysowane. Co do ID L to nie powiem bo mam z drugiej ręki xp. Ale rzeczywiście ciekawe od czego to zależy.
Odpowiedz
Nie wiem jak iDL 15th bo ekran mojego jest ogólnie usyfiony bo też z drugiej ręki, ale wiem że zwykłe iDL się bardzo łatwo rysują. D: Jak czyściłam ekranik patyczkiem do uszu to ta ostrzejsza część mi porysowała ekranik, a nawet mocno nie przyciskałam. Displex to załatwił, ale wkurzające to było...
[Obrazek: tFePIKi.png]
[Obrazek: YSekEjy.png]
[Obrazek: 3gJokPP.png]
[Obrazek: yHpLEFd.png]
[Obrazek: 6fALI4i.png]
Odpowiedz
Czy ktoś wie gdzie znajdę Princess Dress? Ponoć jest w ,,Celebrity seeds pack" - orientuje się ktoś jak to wygląda?
☾~☾ ~☾ ~☾ ~☾ ~☾ ~☾~☾ ~☾ ~☾ ~☾ ~☾ ☾ ~☾ ~☾ ~☾ ~☾

http://www.rhaeenys.deviantart.com

[Obrazek: Hamster_Cupcake__by_XxSleepyKittenxX.gif][Obrazek: abbeb8d19bc0efd10c6ef0432f47e817-d3gq8zm.png][Obrazek: Beta_Fish_by_Enu.gif]
Odpowiedz
Gdzieś na Tama Zone jest lista z obrazkami opakowan nasionek i co z nich może wyrosnąć.
Odpowiedz
Czy istnieje Egzogotchi na id L? Albo chociaż jakaś łatwa gra?

[Obrazek: Hamster_Cupcake__by_XxSleepyKittenxX.gif][Obrazek: abbeb8d19bc0efd10c6ef0432f47e817-d3gq8zm.png][Obrazek: Beta_Fish_by_Enu.gif]
Odpowiedz
Egzogotchi, omg...

EZgotchi - czytaj 'easy gotchi' czyli łatwe gotchi punkty.

Jest na iD L. Poszukaj na Tama-Zone.
Odpowiedz
Czy ma ktoś ten plik, bo szukam od miesiąca i nie mogę znaleźć Smutny

Odpowiedz
Ja pewnie mam gdzieś w dropboxie, podrzuć mi maila na pw, to zaraz Ci wyślę. Uśmiech
[Obrazek: usRtoXY.png]
Odpowiedz
Znałazłam wadę tej wersji (chociaż pewnie iD L zwykłe też to mają) - urodziny postaci. Nie tylko mamy pokój zastawiony zestawem urodzinowym, to jeszcze tamek trąbi Ci o tym ok 7.30 budząc Ciebie XDDD poza tym tych urodzin jest zbyt dużo ;;
Odpowiedz
Tez tego nie lubie.
Odpowiedz
Trzy Pytania, bo dziś przyszło mi ID L 15th Ann. I nie wiem co i jak
1. Da się jakiś zmienić wersje z Japońskiej na angielską?
2. Jak się sadzi roślinki
3. Gdy jest ten jakby Stan Tamka, gdzie jest Stan głodu, to niżej jest taka bateria oraz cztery kuleczka, jak zapełnić te kuleczka niżej i baterię?
Z góry dziękuje :33
I’M PICKLE RICK
Odpowiedz
1. Nie, ale to w niczym nie przeszkadza.
2. Musisz kupić nasionka w sklepie, znaleźć je w skrzyni i na nie kliknąć.
3. Ta "bateria" to poziom szczęścia, zapełnia się go cukierkami i graniem w gry. A te kuleczki to tamatomo, zapełnia je się dając twojemu tamkowi (dorosłemu) 3 rzeczy które lubi ta postać- może to być jedzenie, ubranie lub itemek, za to czwarta zawsze się zapełnia 48 godzin po otrzymaniu dorosłego. Jeżeli uzbierasz te 4 kuleczki to dopiero idź do swatki, wtedy dostaniesz stempelek tej postaci i odblokujesz różne rzeczy jak uzbierasz wystarczającą ilość.
Odpowiedz
Dzięki wielkie, nie ogarniam tego tamka bo to moje pierwsze kolorowe i to po japońsku : p
I’M PICKLE RICK
Odpowiedz
Tak to jest z pierwszymi kolorowymi wersjami, że nieco przytłaczają na początku, ale maks dzień ogarniania i wszystko się łapie. Dalej już luźno. Świetną wersję wybrałeś, tak trochę zazdro, bo chyba jest dość trudno dostępna?
[Obrazek: TRjYe2a.png]
[Obrazek: TeV9qeN.png]
[Obrazek: s6sKIfS.png]
[Obrazek: LlR1PCD.png]
[Obrazek: QqBCWNZ.png]
[Obrazek: kltSDVr.png]
Odpowiedz
Na Ebayu są aukcje, ja znalazłem najtańsza opcję, czyli za 67 zł. Paczka wysłana z Japoni przyleciała do mnie w 6 dni ❤️ Podeślę linka później, bo jakiś gościu sprzedaje swoje wszystko ID L 15th więc No Język
I’M PICKLE RICK
Odpowiedz