![]() |
|
Tamagotchi IDL 15th Anniversary Ver. - ogólna dyskusja - Wersja do druku +- Forum Tama-World (http://forum.tamaworld.pl) +-- Dział: Tamagotchi (http://forum.tamaworld.pl/forumdisplay.php?fid=4) +--- Dział: Tamagotchi +C/Hexagontchi/iD/iD L/ P's/4U (http://forum.tamaworld.pl/forumdisplay.php?fid=15) +--- Wątek: Tamagotchi IDL 15th Anniversary Ver. - ogólna dyskusja (/showthread.php?tid=1904) |
Tamagotchi IDL 15th Anniversary Ver. - ogólna dyskusja - Dogz - 07-04-2012 Myślę, że to udana wersja. 11 nowych postaci, bobasy, przedszkolaki i nastolatki znane ze starszych wersji. I ciekawe lokalizacje do odblokowania min: Ura i Akai. I dorosła postać np: Mametchi jak będzie w lokalizacji Ura to może zmienić się w UraMametchi! RE: Tamagotchi IDL 15th Anniversary Ver. - ogólna dyskusja - Nattie - 10-04-2012 Jako że mam to tama mogę wydać znaczącą opinię. Tama jest świetne, łatwe do połapanie. Zdecydowanie najlepsze z moich kolorowych. Dobre na pierwsze kolorowe tama. I ma śliczne obudowy <33 EDIT: Znalazłam jedną wadę. Ma długą nazwę. Osz ta zUa nazwa. EDIT2: I mam kolejnego plusa. Ściągane rzeczy do iD L działają w tym tamku. RE: Tamagotchi IDL 15th Anniversary Ver. - ogólna dyskusja - Carol - 01-04-2014 Ja dostałam swoje wczoraj i mogę je, jak na razie, tylko chwalić. Obudowa jest przecudna, a postaci jakie słodkie! Patrzyłam też na lokacje do odblokowania i też są bardzo fajne. Poza tym, parę postaci ma swoje "alter ego" - coś jak Henshin Jo w zwykłym iD L. W zależności od tego, jaką mamy postać, potrzebujemy inną lokację, żeby tama się zmieniło. Świetna sprawa, bo w iD L wystarczyło tylko odblokować Henshin Jo i mieć odpowiednie ubranie, a tutaj każda postać zmienia się gdzie indziej. Z kolei w lokacji Akai czarne linie rysujące postać zmieniają się na czerwone, jak w Keitai Akai. ^^ Gry są inne i są trudniejsze do wygrania. Ach, no i wbudowane, startowe pokoje są o wiele ładniejsze moim zdaniem, niż te w zwykłym iD L, aż mi się nie chce zmieniać na te droższe. ^^ RE: Tamagotchi IDL 15th Anniversary Ver. - ogólna dyskusja - Pathss - 01-04-2014 Czyli ze ID L i ID L 15 th Anniversay to coś innego ? RE: Tamagotchi IDL 15th Anniversary Ver. - ogólna dyskusja - Rhaenys - 01-04-2014 Przekonałyście mnie . Już wiem którego kolorka sobie kupię :3
RE: Tamagotchi IDL 15th Anniversary Ver. - ogólna dyskusja - Dogz - 01-04-2014 W tej wersji jak będziemy mieli Mametchi, Memetchi, Kuchipatchi i Violetchi jak się odblokuje lokalizacja do UraTown można je zmienić w postacie np. Ura Mametchi!
RE: Tamagotchi IDL 15th Anniversary Ver. - ogólna dyskusja - Carol - 01-04-2014 (07-04-2012, 16:37)Dogz20 napisał(a): I dorosła postać np: Mametchi jak będzie w lokalizacji Ura to może zmienić się w UraMametchi! Już to raz napisałaś. No i to miałam też na myśli mówiąc o różnych lokacjach dla różnych postaci. Te trzy postaci Ura to są właśnie "alter ega". RE: Tamagotchi IDL 15th Anniversary Ver. - ogólna dyskusja - Rhaenys - 01-04-2014 A czy to ID L łączy się z Tmgc P's? RE: Tamagotchi IDL 15th Anniversary Ver. - ogólna dyskusja - Carol - 01-04-2014 Tak, to jest jak normalne iD L tylko nieco zmienione. To samo z Princess Spacy. RE: Tamagotchi IDL 15th Anniversary Ver. - ogólna dyskusja - Viktor - 01-04-2014 Raczej bardziej zmienione niż Princess Spacy.Z tego co wiem to PS ma tylko parę postaci zmienionych, a iDL 15th ma grubą większosć. Nie wiem czy są nawet postacie z normalnego iD La. RE: Tamagotchi IDL 15th Anniversary Ver. - ogólna dyskusja - Carol - 01-04-2014 Kilka jest. Ale bardziej mi chodziło o to, że Princess Spacy też jest po prostu nieco zmienioną wersją iD L, ale jest traktowana tak samo przez inne Tamagotchi. RE: Tamagotchi IDL 15th Anniversary Ver. - ogólna dyskusja - Dogz - 02-04-2014 W princess Spacy tylko 4 postacie są nowe. Himespetchi, Spacytchi, Akaspetchi, Pipospetchi. Pozostałe postacie razem z przedszkolakami i nastolatkami są jak w normalnym ID L'u. RE: Tamagotchi IDL 15th Anniversary Ver. - ogólna dyskusja - Pathss - 02-04-2014 Mam chrapkę :< http://www.ebay.pl/itm/BANDAI-Tamagotchi-ID-L-15th-Anniversary-ver-Royal-Purple-FreeShipping-/281290635155?pt=Electronic_Battery_Windup_Toys_US&hash=item417e3 RE: Tamagotchi IDL 15th Anniversary Ver. - ogólna dyskusja - Carol - 02-04-2014 Polecam, to jest koleś, od którego moje kupiłam, cena też niska jak na 15th An.
RE: Tamagotchi IDL 15th Anniversary Ver. - ogólna dyskusja - Papillon - 02-04-2014 (02-04-2014, 16:24)Carleesi napisał(a): Polecam, to jest koleś, od którego moje kupiłam, cena też niska jak na 15th An.Narobiłaś mi ochoty,aby ponownie go włączyć. |