Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Drugi pamiętnik tutaj!
Człowieku, tu nawet nie ma zdjęć.
Inuś, kochanie, są na pierwszej stronie tematu. : D
Omfg, sry, myślałam, że to nowy temat. D:
Sorry, ale zgubiłam kabel od aparatu. ._. Jak wrócę ze szkoły będzie nowa notka, niestety bez zdjęć.

Oki, zmieniam na pamiętnik MS.

[Obrazek: vpufza.jpg]

Hejkaa! Jestem sobie mała.. Nama. XD Zresetowałam swoje MS i postanowiłam rozpocząć nowe życie Tamka.

[Obrazek: 15g23a.jpg]

Tutaj jak widać jest (nie)wyraźnie pokazane, że od razu ją nakarmiłam i zabawiłam. Jak ja to kocham. o3o

[Obrazek: 2vhucn6.jpg]

Ale postanowiłam sobie z nią pograć w nutki, bo by nie miała punktów rytmu. ^^ To znienawidzona przeze mnie gierka.

[Obrazek: 16jeyoo.jpg]

Przez to moje męczenie zgłodniała niestety. Ale mogła mnie nabrać. XD Właściwie... I tak nie było jej nic a nic z głodu.

[Obrazek: ilefxu.jpg]

A więc oki, dałam jej te jedzenie i już mnie nie zadręczała. XD Ale spać to jakoś nie poszła. :dry: O tej godzinie? W życiu!

[Obrazek: fbdlyw.jpg]

Postanowiłam zrobić zapasy na nastoletni bunt. A raczej głód. Oczywiście bułeczki są pycha!

[Obrazek: eupkaq.jpg]

Postanowiła zwinąć bułki, ale ja jej dałam po łapach.
- Nie wolno! - krzyknęłam- ćwicz lepiej!

[Obrazek: jj2zvb.jpg]

A, że była młodsza to wiadomo, musiała ćwiczyć. Oczywiście ja miałam satysfakcję. Oczywiście po chwili skończyła, na moje nieszczęście miała dużo stressu. To się pobawiłam i było spoko.

[Obrazek: 4np6v.jpg]

Postanowiłyśmy pójść do TT. I było bardzo fajnie. Oprócz czekania aż się naładuje, jak na zdjęciu powyżej.

[Obrazek: 10zy4ug.jpg]

Nietypowe User Name? XD Nudziło mi się. Zalogowane.

[Obrazek: n6w7r7.jpg]

Poszłyśmy jako kobiety do Swirly Sweet City. Czy jakoś tak. Zagrałyśmy w papier, kamień i nożyczki... przegrała za drugim razem.

[Obrazek: 11t53lf.jpg]

Później poszłyśmy do starego apartamentu... I było super. Małej spodobała się jej własna wanna.

[Obrazek: wb2mfd.jpg]

Wszystko co dobre kiedyś się kończy... Zacięło się i musiałyśmy wyjść z TamaTown.

[Obrazek: 2w35csh.jpg]

A zło zapanowało nad Namą. Zachorowała (zaraziłam ją >D). Wyleczyłam tą malutką dziewczynkę i zwyciężyło dobro. ^.^

[Obrazek: 2s698bb.jpg]

Wreszcie poszła sobie słodko spać, a ja poszłam się napić (odwodnienie nie jest chyba fajne). Kiedy wróciłam..

[Obrazek: 24vtt6p.jpg]

.. ona ewoluowała na gwiazdkę! (nie pamiętam nazwy XD). Potem przyszła przedszkolanka. I wszyscy żyli długo i szczęśliwie.

Przepraszam za jakość, trzęsłam się i wyszły rozmazane. To tyle. Pa!
Hmm pamiętnik fajny ale ja wolę jednak pamiętniki z akcją :>

ale na ikonce wagi piszę jaki masz rodzaj tama Język
Patrz na datę tamatu - nie odkopuj. _-_
[Obrazek: TRjYe2a.png]
[Obrazek: e3i6psw.png]
[Obrazek: 2ExruxK.png]
[Obrazek: 1iKHfgA.png]
A poza tym, autorka się kasnęła :*
Temat zamykam, za dużo offopu będzie. Jeżeli owa osoba będzie chciała, na jej prośbę otworzę.