![]() |
|
Drugi pamiętnik tutaj! - Wersja do druku +- Forum Tama-World (http://forum.tamaworld.pl) +-- Dział: Tamagotchi (http://forum.tamaworld.pl/forumdisplay.php?fid=4) +--- Dział: Moje Tamagotchi (http://forum.tamaworld.pl/forumdisplay.php?fid=18) +--- Wątek: Drugi pamiętnik tutaj! (/showthread.php?tid=754) Strony:
1
2
|
Drugi pamiętnik tutaj! - Juls - 18-10-2010 Hej. Jess (mój obecny tamek) piszę kursywą razem z jej synuniem, a ja normalnie.Hejka Jestem Jess, dorosła i fajna Tamagoczka. Mam synka, ale nie ma on imienia. Oto piękni my!![]() Piękni, prawda? Tak, tak. Ale słodcy. ^^ No ale.. niestety Jess niedługo opuści synka. Alie ja ciem być psi tiobie miamio. Jula się tobą zaopiekuje.![]() Jak widać- dobrze się nimi opiekuję. Taka młoda i jest mamą. *chlip*. I babcią.. :dry: Ale i tak was kocham. *3*. ![]() Jess poszła do swojej pracy w TV Studio. Uwielbia ją. Dostaje co najmniej 1100 GP w jeden dzień. Król daje jej też codziennie 1100 GP. Żyje na bogato. ![]() Dzisiaj miałam zły dzień i przegrałam. Ale się nie martwię. I to zuch kobieta. Naprawdę, ja was kocham. Ja Cię teś kiocham babciu. :* Mam kochaną rodzinkę. Wspaniale. ![]() ![]() Postanowiliśmy pójść do Tamatown. Nieczęsto tam chodzimy. Ale cała rodzinka się cieszyła. ![]() Zaczęliśmy zwiedzać TamaTown. Maluszek zachwycał się nim, a Jess też się nawet zachwycałam. I byliśmi u miamiusi w placy ![]() To moja praca. Jestem tutaj wspaniałą szefową. Daję dobre wypłaty, ale sama też zarabiam. Mój synek cieszył się, że zobaczył jak pracuję. ![]() Potem poszliśmy pograć. Wygraliśmy duuużo GP. Wszyscy bardzo się cieszyli. Chcieliśmy coś kupić, ale nie było nic fajnego. ![]() Jess zachciało się pić i mi chciała wykraść soczek. Ale ja ją napoiłam. Teraz idziemy, bo pójdziemy oglądać baajki! Może być? - Herbata - 18-10-2010 Może być. 9.8/10 - Juls - 19-10-2010 Hej.. Mamo, mogę ja opisać? Tak. Cześć. Jestem Leddy, jestem już dzieckiem, ale dam cały dzisiejszy dzień, bo ewoluowałem w szkole ![]() Tutaj jestem jeszcze dzieckiem. Słodki byłem! Mamusia (teraz na Julę mówię mama) się mną dobrze opiekuje. Byłem malutkim Tsubutchi. ![]() Ojj, zrobiłem kupkę. Ale się nie martwię, każdy przecież robił kupcię, prawda? ![]() Stałem się przez to głodny, ale mamusia mnie nakarmiła. Jest taka kochana. :* ![]() No nie! Straciłem jedno Happy! Chociaż.. jedno Happy to nic. I tak kocham mamusię. ![]() ![]() Mama się ze mną pobawiła. Oczywiście wygraliśmy. Bardzo ładnie skakałem i lądowałem. ![]() ![]() Troszeczkę zgłodniałem po zabawie. Nie burczało mi, ale i tak chciałem coś zjeść. ![]() Mama dała mi pysznego hamburgera. Posmakował mi i powiedziałem, żeby zawsze mi go dawała. ![]() Potem zrobiłem kupkę. To pewnie po tym hamburgerze. Ale jest super, bo przynajmniej nie boli mnie brzuch. A mamusia mnie zawsze kocha, a więc nawet by wyleczyła brzuszek. ![]() Mama posprzątała kupcię. Brzuszek mnie w ogóle nie bolał. Byłem zdrów jak ryba. :*![]() Niestety zgłodniałem i straciłem Happy. A mamusia nie zdążyła zrobić zdjęć jak jem i gram. Ale co tam. Zjadłem tym razem Hot-Doga. I mi posmakował. Teraz mam 2 ulubione potrawy.![]() To ostatnia rzecz, jaką zrobiłem, kiedy byłem dzidziusiem. Poszedłem spać. Kiedy się obudziłem byłem.. Mizutamatchi! ![]() To moja obecna postać. ![]() Mama zaproponowała mi piłkę. Postanowiłem na niej poćwiczyć, ale jak widać- niestety spadłem. Ale nic nie szkodzi, teraz idę ćwiczyć dalej. Paa! :*Podoba się pamiętnik? - Juls - 19-10-2010 Tamte robiłam wszystkie w dzień. A te z maluchem rano, a z dzieckiem w dzień. Coś się stało. - Peach - 19-10-2010 Grrr! Leddy... Gdy te imię czytam, to mi się zdaję jakby ten ktoś zgapiał imię z mojej dawnej książki. 9.5/10 coś mi tu brakuje... - magnes. - 19-10-2010 Jezu, świetne masz te fotki w pierwszym poście... Takie wyraźne. A tamek... Taki nowiuteńki, błyszczący. Myślę, ze jeśliby Ci go ukradli, nie byłby w tak dobrym stanie. ![]() I twierdzę tak samo jak Michu - musiałaś to wszystko zmyślić, zresztą nie wierzyłam już kiedy niby policja Ci je oddała. Dlatego tak dopytywałam na sb. ;P Policja robiła dochodzenie/śledztwo, gdzie jest TMGC? Sry, to brzmi nad wyraz śmiesznie. ;D Nie stawiasz kropek, czasami zaczynasz zdanie z małej litery. "Zresztą" piszemy razem, a słowo "zmyśleć" nie istnieje. // Sajmon - halfi - 19-10-2010 Lol, mojemu bratu jak ukradli rower, to nawet się nie przejęli. Oczywiście, roweru nie odzyskał. Pamiętnik fajny, ale czegoś mi w nim brakuje. 9/10 - Viktor - 19-10-2010 Tamaaga napisał(a):Dlatego tak dochodziłam na sb ;PZmień to zdanie, bo mam złe skojarzenia. Pamiętnik...taki sobie, wolę takie co są na TZ, opisowe, a nie takie no...Takie. I się powinno więcej dziać. - Peach - 19-10-2010 Takie tam życie tamagotchi. Takie to ja tez mogę. Jedno zdanie /zdjęcie/. Jedno slowo /zdjęcie. Tak poza tym to ja wiem (?) jak ona robiła te zdjęcia w pierwszym poście. ;] - Herbata - 19-10-2010 Jak? - magnes. - 19-10-2010 Błagam cię, Herbata, pisz jeszcze krótsze posty. ![]() http://tama-zone.com/index.php?showtopic=17464 - Herbata - 19-10-2010 To już od dawna znam. Ale nie rób z tak dużej ogległości. Cytat:Ciekawi mnie tylko po co kłamiesz? I jeszcze nie jest poobijane! RE: Drugi pamiętnik tutaj! - magnes. - 21-10-2010 Dobra, dobra, Niuni, wierzymy Ci wszyscy. ; P Napisz coś więcej, kocham te Twoje fotki. <3 - Juls - 22-10-2010 Trochę mnie pamiętnik nudzi, to będę dawała tylko jak będę mieć wolny czas, bo mam go mało. Powiem, że z Mizu Leddy ewoluował na Gourmetchi a dzisiaj na Simasimatchi. ![]() Na razie będzie bez zdjęć, bo zgubiłam kabel od aparatu. _______________________________ Cześć wszystkim. Jestem córka Leddy`ego, Mimi. Jestem bardzo fajna i zgrabna. Ważę 23 lb. Moja nowa mamusia dba o mnie i o to, żebym zawsze miała dużo punktów życiowych. Właśnie gramy sobie w Mimic`a jedną ręką. Jesteśmy już w 2 rundzie. Chciałabym ewoluować na Violetchi, kiedy dorosnę. Jest taka ładna. A w ogóle, byłam dziś 1 raz w przedszkolu. Mam bardzo miłą przedszkolankę. Ma ciepły, wysoki głosik. Niższy ode mnie, ale i tak fajny. Bardzo lubię bawić się na mojej zjeżdżalni. Jest duża i mogą zmieścić się na niej 3 osoby. Dowiedziałam się, że niedługo będę mieć kolegę lub koleżankę. Właśnie! Moja postać to Puchitchi. Niestety, muszę kończyć. Paa!No, napisała się malutka. To tyle, paa!
- bTk - 31-10-2010 Fajny masz wzorek tama.
|