Ocena wątku:
  • 1 głosów - średnia: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Boże Narodzenie - prezenty ;)
Ja na wigilię klasową dostałam "Cztery" Veroniki Roth, a od przyjaciółki koszulkę z 30STM ("żebyś miała na koncert" <3) i ręcznie malowany kubek, który większość z Was widziała na instagramie: http://instagram.com/p/w6KKM_OVRL/ . c:
[Obrazek: QqBCWNZ.png]
[Obrazek: LlR1PCD.png]
[Obrazek: bUM0nXF.png]
A myślałem, że ten kubek to kupiony (tak, dopiero teraz zauważyłem opis XD), cudowny jest! :o
[Obrazek: usRtoXY.png]
Na mikolajki klasowe dostalam PaySafeCard za 40zl, a dzisiaj z mama kupilam Ghouls Alive Frankie, Bratzillaz Jade J'adore, jakis tani klonik MHowy, zestaw ubranek Barbie Life in Dreamhouse (super sa te ubrania zrobione, wow) i szkatulke na bizuterie, ktora uzyje jako szafe na ubrania dla lalek. A, no i czekoladowego Zelfa w biedronce- jest sliczny, ale boze, smierdzi jak cholera. XDD
[Obrazek: tFePIKi.png]
[Obrazek: YSekEjy.png]
[Obrazek: 3gJokPP.png]
[Obrazek: yHpLEFd.png]
[Obrazek: 6fALI4i.png]
Okazało się, że rodzice jednak postanowili położyć coś pod choinką i dostałam białe słuchawki Sony, takie o:
[Obrazek: 94%7C000024b6d%7C5cc6_IMG-0118-1.jpg]
Mega się cieszę, bo moje poprzednie słuchawki się rozwaliły i zostałam tylko z niebieskimi, które się nie składają i zajmują mi pół plecaka.
Michu, oddawaj dziennik. 8D Zaczęłaś już coś w nim?

Ja w sumie dostałem od cioci bluzę i sweter, są czarne, więc idealnie. XD Nieszczęśliwe białe v4 i słodycze (-,-).

Dzięki! W ogóle, moja przyjaciółka też dzisiaj dostała ten dziennik, jak obczaiłam na Tumblrze, jakie ludzie mają pomysły, to jestem w szoku! Jak już zaczniesz coś tworzyć, to pokażesz? Duży uśmiech
(30-11-2014, 20:47)blue napisał(a):
(30-11-2014, 18:35)Carleesi napisał(a): Moja mama mi już zapowiedziała, że jak zobaczę co mi kupiła pod choinkę - czyli dopiero 24 grudnia - to się posram popłaczę ze szczęścia. Także bardzo mnie to ciekawi...
Ajfon? Duży uśmiech

Byłeś blisko: iPad... <3 ;D
Do tego kubek, koszulka i długopis z Dr House'a, słodycze, 4 motki włóczek, książkę "Zaklinacz czasu", tusz do rzęs, emulsję micelarną do mycia twarzy, koraliki, srebrny kordonek, giga kubek z reniferami i świąteczne skarpety. ;D
A no i wczoraj w ramach prezentu od dziadków Maddie Hatter.
Od T. już wcześniej Cleo Creepateria dostałam. ^^

Michu, u nas dwie osoby dostały taki dziennik. ;D
Nowe spodnie polarowe do chodzenia w domu i 200 zł od babci i mamy. Uśmiech
[Obrazek: Cuo5aY7.png]
[Obrazek: e3jQr0d.png]
[Obrazek: TFUv9Im.png]
[Obrazek: WUj62ll.png]
Mój prezent z wigilijki klasowej:
[Obrazek: 25kk0ht.jpg]

Wczoraj dostałam branzoletkę Charms, wiedziałam, że ją dostanę z 3 zawieszkami, a moja ciocia dokupiła jeszcze jedną, więc miałam niespodziankę Duży uśmiech. Koszulkę Warszawska Lala z PLNY, szarą i taki kombinezon do spania, jakby śpiochy Duży uśmiech.
[Obrazek: 103d91j.jpg]

Edit. Dostałam jeszcze taki błyszczący cień do oczu od chrzestnej od mojego brata.

[Obrazek: 1tLhpRw.png]
Jakiej firmy masz kombinezon? :v Jezu, ja mam taki z lumpa za 70 zł, a nowy jest za 700 zł.XDD Ale ogólnie uwielbiam kombinezony do spania.
Z Cubusa i jest świetny Duży uśmiech. Wygodny, ciepły i fajnie mi się w nim spało Duży uśmiech.
[Obrazek: 1tLhpRw.png]
Michu, dwójka. Oczko
A to istotne? Nie znam się na tym. Duży uśmiech
Ale iOS ma tego najnowszego, bardzo mi się ten nowy wygląd podoba. ^_^
Pod choinką znalazłam Uśmiech Venus McFlytrap z pierwszej serii i Draculaurę 13 Wishes (boże cudowna jest Uśmiech), dużego pluszaka królika <-strasznie kawaii XD, cudowny sweterek i skarpetki pandy, perfumy(idealnie trafione w mój gust), mnóstwo czekolady i wielki zestaw kosmetyków XD. Szczerze mówiąc nie spodziewałam się aż tylu prezentów i jestem niesamowicie szczęśliwa Uśmiech.
W tym roku jakieś dzikie szaleństwo xD No więc:
Od mamy: telefon (bo z abonamentu, więc tanio wyszedł), dwie lalki EAH (bo z promocji xD): Apple i Dexter, książka EAH cz. 2, sweterek mięciutki (ale za to 100% poliester ;_; ), kredki akwarelowe + blok do nich, kalendarzyk (podobny dostałam rok temu <3 właściwie taki sam, tylko inny kolor), słodycze.
Od taty: dysk wewnętrzny 1 tera ;u; i dużą próbkę perfumu Britney Spears
Od brata: kiczowaty długopis z GangnamStajl xD wtf + drewniana skrzynka, którą wykleił ściereczką do okularów xD + 6 szydełek, nie ogarniam ich rozmiarów, chciałam po prostu takie do muliny xDDD
Od jednej babci: słodycze i pinionszki
Od wujostwa 1: "Zniszcz ten dziennik" <- najbardziej kontrowersyjny prezent, jaki dostałam D8 plus pinionszki
Od wujostwa2: kubek termiczny... kij, po prostu termos z "dziubkiem", bo co od razu kombinować z nazwą .3. Mejstrimowo, ale cóż. Pewnie się przyda xD
Od Martynki: własnoręcznie robiony pierniczek-serduszko (muszę jej spytać czy nic się nie stanie jak tego nie zjem xDD)
Jutro jeszcze do drugiej babci ;; Eh. Jak żyć.

A co dałam ja:
Mamie (brat się dokładał): odżywkę do paznokci, którą chciała; jakiś zestaw utwardzacz + baza pod lakier, który chciała i w tym jeszcze był krem do rąk; pieprz kolorowy, który uwielbia; Merci
Bratu: drewniany breloczek-świnkę, czekoladę bardzo dużą Milkę
Tacie i bratu: grę karcianą "Konflikt"
Tacie: cukierki Lindor
---słodycze z Mikołajków/Gwiazdorów internatowych, a cukierki za drugie miejsce w konkursie czystości xD---
Od dziadka i chrzestnej czekoladę i troszeczkę pieniędzy, a od rodziców sukienkę (w sumie poszłam sama ją sobie wybrałam, pod naszą choinką w tym roku nie było ani jednego prezentu).
☾~☾ ~☾ ~☾ ~☾ ~☾ ~☾~☾ ~☾ ~☾ ~☾ ~☾ ☾ ~☾ ~☾ ~☾ ~☾

http://www.rhaeenys.deviantart.com

[Obrazek: Hamster_Cupcake__by_XxSleepyKittenxX.gif][Obrazek: abbeb8d19bc0efd10c6ef0432f47e817-d3gq8zm.png][Obrazek: Beta_Fish_by_Enu.gif]

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 3 gości