Ocena wątku:
  • 1 głosów - średnia: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
PRZECENA Tamagotchi friends w smyku oraz konkurs!!!!!!!
A ja tak napisałam:

Ja lubię funkcję w Tamagotchi Friends opcję łączenia BUMP ponieważ Tamki mogą się razem bawić nawiązywać nowe więzi między sobą, szczególnie podoba mi się jak Tamki zakochują się w sobie, potem biorą ślub i mają małe dzieci. I podobają mi się animacje, które mają swój urok.
[Obrazek: Cuo5aY7.png]
[Obrazek: e3jQr0d.png]
[Obrazek: TFUv9Im.png]
[Obrazek: WUj62ll.png]
Moje:

Witam, chciałabym wziąć udział w konkursie. Uśmiech

Moją ulubioną opcją w Tamagotchi Friends jest bez dwóch zdań możliwość łączenia za pomocą NFC.
Dobrze jest widzieć, że nawet nasze stare, znane jeszcze z lat dziewięćdziesiątych Tamagotchi zostają ulepszone nowymi technologiami, które są bardziej praktyczne. Podczerwień już powoli zaczyna zanikać, nawet telefony komórkowe (smartfony) nie posiadają już portów IR. Sprawia to problem niektórym posiadaczom japońskich Tamagotchi z kolorowymi wyświetlaczami, bo żeby mogli sobie przesłać cokolwiek nowego, muszą najpierw zdobyć urządzenie posiadające podczerwień.
Co do łączenia dwóch Tamagotchi Friends ze sobą - ileż w tym frajdy! Zajmuje dosłownie sekundę, podczas gdy z portem IR trzeba było chwilkę poczekać, a animacje łączenia są przeurocze! Do tego dochodzi bonus w postaci zapełnienia wskaźnika BFF i odblokowania dwóch nowych gier! A to oznacza jeszcze więcej przyjemności w graniu i kolekcjonowaniu biżuterii.
Uwielbiam spotykać się ze swoimi przyjaciółkami, które również posiadają Tamagotchi Friends i łączyć nasze Tamagotchi ze sobą, wysyłać sobie krótkie wiadomości - bardzo zacieśnia to naszą przyjaźń, zupełnie jakby napełniać na żywo wskaźnik BFF!
Dzięki naszym Tamagotchi Friends mamy więcej radości z naszych spotkań, a nasze Tamagotchi również są dzięki temu szczęśliwsze - jak widać, opcja łączenia poprzez NFC jest bez dwóch zdań najlepsza. Duży uśmiech
Carol, jaki esej xD i to sugerowanie, żeNFC jest lepsze od podczerwieni xD

Moja magiczna twórczość:
W Tamagotchi Friends najbardziej lubię łączenie,
Do tego wystarczy dwóch jajek zbliżenie.
Z przyjaciółmi biżuterią się wymieniam
I miłe wiadomości od nich odbieram.
Bo to przyjaźń ma tutaj największe znaczenie,
Jest najlepszym lekarstwem na każde zmartwienie.
(29-10-2014, 19:05)Carleesi napisał(a): Uwielbiam spotykać się ze swoimi przyjaciółkami, które również posiadają Tamagotchi Friends i łączyć nasze Tamagotchi ze sobą, wysyłać sobie krótkie wiadomości - bardzo zacieśnia to naszą przyjaźń, zupełnie jakby napełniać na żywo wskaźnik BFF!

Forever alone, hahha. XD
Fajne macie te prace. Duży uśmiech

[Obrazek: usRtoXY.png]
Ja swojej nie podam, bo serio nie umiem już pisać po polsku i dziwnie słów używam... XD
[Obrazek: tFePIKi.png]
[Obrazek: YSekEjy.png]
[Obrazek: 3gJokPP.png]
[Obrazek: yHpLEFd.png]
[Obrazek: 6fALI4i.png]
(30-10-2014, 17:26)Ralveyn napisał(a):
(29-10-2014, 19:05)Carleesi napisał(a): Uwielbiam spotykać się ze swoimi przyjaciółkami, które również posiadają Tamagotchi Friends i łączyć nasze Tamagotchi ze sobą, wysyłać sobie krótkie wiadomości - bardzo zacieśnia to naszą przyjaźń, zupełnie jakby napełniać na żywo wskaźnik BFF!
Forever alone, hahha. XD
A bo Ty myślisz, że w tym choć ziarnko prawdy jest. XD
Ja napisałam o łączeniu się i nabijaniu serduszka i wysyłaniu wiadomości i jakie to świetne i wgl XD nie będę całego wklejać bo nic wyjątkowego tam nie bazgrałam xp. A jak myślicie, za ile można się spodziewać tych figurek? Jak długo czekaliście na nagrody z poprzedniego konkursu?
Oni to kurierem będą wysyłać, więc 1 dzień.
O to szybko O.o, spodziewałam się że z miesiąc to potrwa XD.

Edit. Do mnie dotarła dzisiaj moja figurka XD. Jeszcze jej nie wypakowałam zastanawiam się czy w ogóle tak robić ;p. A i na opakowaniu są napisy po polsku, więc wydaje mi się że wypuszcza u nas te figurki i akcesoria do nich. Ja mam Hoshigirltchi

[Obrazek: 15537738509_27d08fc676.jpg]

Słodka jest XD choć kompletnie jej nie kojarzę ( nie ogladałam jeszcze anime).
O, możemi też dojdzie dzisiaj (w szkole jestem).
Kurczę, ja się minęłam z kurierem, bo na uczelnię poszłam, a nawet się dziś tego nie spodziewałam, no i ma przyjechać pomiędzy 15:00 a 16:00.
Ja dostałam Himespetchi. Meh, bo tak sobie ją lubię, więc jak ktoś dostanie Yukinkotchi albo Yumecantchi i ich nie chce, to chętnie się wymienię.
Też dostałam Himespetchi i jej nie lubię... I też się chętnie w sumie za cokolwiek innego wymienię...
Ja też dostałam Himespetchi i jestem zadowolona to moja ulubiona postać z anime. Duży uśmiech
[Obrazek: Cuo5aY7.png]
[Obrazek: e3jQr0d.png]
[Obrazek: TFUv9Im.png]
[Obrazek: WUj62ll.png]
Na mojego pecha kurier nikogo w domu nie zastał, jutro ma po 14 być, szczęście, że mam lekcje do 11:30. .__. A otwieraliście? Coś tam w zestawie jest? Duży uśmiech Mam nadzieję, że dostanę coś innego.XD
[Obrazek: usRtoXY.png]