Ocena wątku:
  • 1 głosów - średnia: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
tamagotchi 4u pytania i odpowiedzi
A co ma karta do apki?...
Apka jest do przesyłania rzeczy, fakt, ale mało komu działa, a nikt nie może zrozumieć, czy tobie to działa czy nie.
Pytasz się gdzie ogólnie itemki są czy co? Bo ja 4u nie mam jeszcze a podobno nie każdy wie gdzie skrzynka o przedmioty...
[Obrazek: tFePIKi.png]
[Obrazek: YSekEjy.png]
[Obrazek: 3gJokPP.png]
[Obrazek: yHpLEFd.png]
[Obrazek: 6fALI4i.png]
Odpowiedz
Skrzynka na przedmioty ma normalną ikonkę. To szafa jest ukryta pod ikonką łazienki. Język

(11-10-2014, 20:56)thiefpapillon napisał(a):
(11-10-2014, 20:37)Inka napisał(a): Rzeczy nie przesłałeś, bo się po prostu nie da. No i ich nie ma.
To po co ta apka wogóle jest.
TWÓJ. TELEFON. JEST. NIEKOMPATYBILNY. Z. TAMAGOTCHI 4 U.
Już rozumiesz?
Odpowiedz
(12-10-2014, 10:30)Carleesi napisał(a): Skrzynka na przedmioty ma normalną ikonkę. To szafa jest ukryta pod ikonką łazienki. Język

(11-10-2014, 20:56)thiefpapillon napisał(a):
(11-10-2014, 20:37)Inka napisał(a): Rzeczy nie przesłałeś, bo się po prostu nie da. No i ich nie ma.
To po co ta apka wogóle jest.
TWÓJ. TELEFON. JEST. NIEKOMPATYBILNY. Z. TAMAGOTCHI 4 U.
Już rozumiesz?
No to trzeba poczekać na stabilną wersję,która będzie działała na wszystkich telefonach z nfc.
[Obrazek: 2dkbrs5.jpg]
Odpowiedz
Przepraszam, ale Daniel. XDDDDDDDDDD To Ci wszyscy próbowali wytłumaczyć od początku, a Ty teraz dochodzisz do tej konkluzji?

A ja się zapytam, jak wygląda swatka w tej wersji? To też jak w iD/L/P's randki w takim 'show'? Bo chyba Hilla napisała kiedyś, że do swatki można iść jak się jest dzieckiem, ale czegoś się tam wtedy postać uczy, czy coś..
[Obrazek: usRtoXY.png]
Odpowiedz
(12-10-2014, 10:54)Ralveyn napisał(a): Przepraszam, ale Daniel. XDDDDDDDDDD To Ci wszyscy próbowali wytłumaczyć od początku, a Ty teraz dochodzisz do tej konkluzji?

A ja się zapytam, jak wygląda swatka w tej wersji? To też jak w iD/L/P's randki w takim 'show'? Bo chyba Hilla napisała kiedyś, że do swatki można iść jak się jest dzieckiem, ale czegoś się tam wtedy postać uczy, czy coś..
Dzieci mogą tam tylko piec torty,a jak są dorosłe(4 yr) to normalnie żenią się jak w id l,tyle,że wyświetla się inna animacja i zamiast rodzica opuszczającego dziecko jest turlające się jajko.
Odpowiedz
Może odwiedzić swatkę tylko wtedy się robi tam tort weselny - ot, taka słodka animacja. ^^
Chyba to pokazywałam na moim filmiku.
No a swatka to normalnie - jak swatka działa. xd
Ja jeszcze mojego Kuromametchiego nie posyłam, bo mam tylko jeden jego lucky item, poza tym zmienił mi się w formę specjalną i mu nie mogę zakładać ubrań no i ugh. xD
Odpowiedz
(12-10-2014, 10:58)Carleesi napisał(a): Może odwiedzić swatkę tylko wtedy się robi tam tort weselny - ot, taka słodka animacja. ^^
Chyba to pokazywałam na moim filmiku.
No a swatka to normalnie - jak swatka działa. xd
Ja jeszcze mojego Kuromametchiego nie posyłam, bo mam tylko jeden jego lucky item, poza tym zmienił mi się w formę specjalną i mu nie mogę zakładać ubrań no i ugh. xD
Mi się memetchio zmieniła w taką starszą panią przez zaniedbanie.Miałaś jakieś care missy,czy losowo masz kuromametchiego?
Odpowiedz
Nie pamiętam. Nie liczyłam. Ale to nie do końca tak działa z tego, co wiem.
Odpowiedz
Ja miałam Kuromamecza otaku. XDDDDDDDDDDDDDDDDD Zdobyłam wszystkie lucky itemy więc go zeswatałam. I teraz mam małą dziewczynkę. Duży uśmiechDDDDD
Ale nie ogarniam jak działa szkoła. I te wszystkie umiejętności czy cośtam. DDDDD:
[Obrazek: TRjYe2a.png]
[Obrazek: e3i6psw.png]
[Obrazek: 2ExruxK.png]
[Obrazek: 1iKHfgA.png]
Odpowiedz
Jest już gdzieś dostępna tabela wzrostu? ;u;
[Obrazek: usRtoXY.png]
Odpowiedz
Ralveyn, na chłopski rozum byłoby to jeszcze średnio możliwe.
Odpowiedz
Jakie są przedmioty do uczenia się umiejętności w 4u?
Odpowiedz
(17-10-2014, 18:57)Michu napisał(a): Z tego ci wiem, to plastelina, piłka i zestaw z ołówkiem i gumką, ale nie jestem pewna, czy to wszystkie.
A jak ta plastelina wygląda?Ja na razie mam zestaw do makijażu,piłkę,patelnię,zeszyt.
Odpowiedz
(17-10-2014, 19:00)Michu napisał(a): To masz dobrze, zeszyt z ołówkiem i gumką, to to.
A wie ktoś co trzeba zrobić żeby tamka do szkoły wysłać?
Mam kupione te wszystkie przedmioty, ale jak próbuje go do szkoły wysłać to go tam nie wpuszczają i wraca do domu.
A jaka postać wyświetla ci się przy wejściu do szkoły,o poźnych porach nie można wysłać tamka do szkoły.
Odpowiedz
(17-10-2014, 19:18)Michu napisał(a): Taki robaczek brązowy. Jak dżdżownica wygląda. XD
To znaczy, że za młody jest. Dopiero postać dorosła może iść do szkoły.
Odpowiedz