Forum Tama-World
tamagotchi 4u pytania i odpowiedzi - Wersja do druku

+- Forum Tama-World (http://forum.tamaworld.pl)
+-- Dział: Tamagotchi (http://forum.tamaworld.pl/forumdisplay.php?fid=4)
+--- Dział: Tamagotchi +C/Hexagontchi/iD/iD L/ P's/4U (http://forum.tamaworld.pl/forumdisplay.php?fid=15)
+--- Wątek: tamagotchi 4u pytania i odpowiedzi (/showthread.php?tid=2777)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8

tamagotchi 4u pytania i odpowiedzi - thiefpapillon - 09-10-2014

Mam pewien problem z 4u.Wysyłam swojego pupila do każdego nauczyciela,ten odsyła go do domu i tamek płacze.Co robić?

RE: tamagotci 4u pytania i odpowiedzi - Carol - 09-10-2014

Z tego, co wiem, to do szkoły są potrzebne itemki. Ale jakie - nie wiem. Podejrzewam, że jeden do nauki każdej umiejętności.
Popraw tytuł, napisałeś "tamagotci".

RE: tamagotci 4u pytania i odpowiedzi - thiefpapillon - 09-10-2014

(09-10-2014, 20:17)Carleesi napisał(a): Z tego, co wiem, to do szkoły są potrzebne itemki. Ale jakie - nie wiem. Podejrzewam, że jeden do nauki każdej umiejętności.
Popraw tytuł, napisałeś "tamagotci".
No właśnie w tym problem,że kupiłem taki zeszycik,który był wyświetlony w szkole,a poźniej go nie było i wyrzucali mojego tamka,a zamiast dyrektora dreamschool pojawiła się taka mumia przy wejściu do szkoły.

RE: tamagotchi 4u pytania i odpowiedzi - Carol - 09-10-2014

Przecież mówię, że różne itemki do różnych przedmiotów. Stawiam, że do nauki będzie ta fiolka z kwiatkiem, do sportu piłka, i tak dalej.

RE: tamagotchi 4u pytania i odpowiedzi - thiefpapillon - 10-10-2014

Mam jeszcze pytanko.Czemu appka tmgc 4u nie działa na wifi i internetu mobilnego na galaxy s3.Michu powiedziała,żeby wifi włączyć i nie działa.

RE: tamagotchi 4u pytania i odpowiedzi - Viktor - 10-10-2014

Jesteś pewny że masz NFC włączone?

RE: tamagotchi 4u pytania i odpowiedzi - Dogz - 10-10-2014

Słyszałam, że jak kupiliście Tamagotchi 4u raz była ta karta a raz nie od czego to zależy?

Carol, u którego sprzedawcy w eBayu kupiłaś 4u? Uśmiech

RE: tamagotchi 4u pytania i odpowiedzi - Ralveyn - 10-10-2014

Dogz:

(09-10-2014, 17:56)Michu napisał(a): Z tego co czytałam, to tylko określona liczba, tych tama, które zostały najwcześniej oddane do sprzedaży je mają.

RE: tamagotchi 4u pytania i odpowiedzi - Inka - 10-10-2014

Mam S3 i sama aplikacja mi perfekcyjnie działa, łączyć - łączy się, ale nie da się przesłać itemków.

To chyba coś takiego jak te foldery przy iDL/P's. Sklepy dostały określoną liczbę kart i je dodają do tama przy zakupie do wyczerpania zapasów.

RE: tamagotchi 4u pytania i odpowiedzi - Carol - 10-10-2014

Ja miałam tak jak Inka z telefonem T. przed aktualizacją - jak zaktualizowałam do 4.4 to już w ogóle nie łączy.

RE: tamagotchi 4u pytania i odpowiedzi - thiefpapillon - 10-10-2014

(10-10-2014, 17:08)Inka napisał(a): Mam S3 i sama aplikacja mi perfekcyjnie działa, łączyć - łączy się, ale nie da się przesłać itemków.
A mi właśnie nie działa nawet przy nfc włączonym,jest napisany tam jakiś komunikat w krzaczkach.

RE: tamagotchi 4u pytania i odpowiedzi - Dogz - 10-10-2014

Ja mam wersje systemu Android w Samsungu S4:
4.4.2

Poróbcie screeny tych komunikatów a ja kolegę japończyka zapytam co tam chcą.

RE: tamagotchi 4u pytania i odpowiedzi - thiefpapillon - 11-10-2014

Instalowałem cynogenmoda 11,wczoraj sensation s5 rom 7.0 i nadal to samo komunikat w krzaczkach.