Ocena wątku:
  • 1 głosów - średnia: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
sprzedam tamagotchi id l 15 th fioletowe
Stan tamagotchi oceniam na dobry z plusem,gdyż ekran ma drobne ryski i po odklejeniu naklejki z ekranu został ślad,którego nie dało się uchwycić na zdjęciu i widać go jedynie pod dobrym światłem.Obudowa troszeczkę pożółka.Cena to 150 zł +8,50 zł za priorytet polecony.Sprzedaje bez pudełka,ale sprzedaję razem z oryginalną instrukcją.Przesyłka po zakupie zostanie wysłana z Warszawy.
Tutaj zdjęcia:
[Obrazek: cEFwfVj.jpg]
[Obrazek: KRMp6lS.jpg]
[Obrazek: wjX0V40.jpg]
[Obrazek: oLTQCm9.jpg]
[Obrazek: 2dkbrs5.jpg]
Daniel, może spróbuj zrobić jeszcze jedno zdjęcie przy oknie? Bo balans nawalił i widać, jakby ta obudowa cała zżółkła. Smutny
[Obrazek: usRtoXY.png]
Nie mam parapetu na oknie by je położyć,ale pożółka tylko ta górna cześć tama.
(13-09-2014, 18:14)Michu napisał(a): Bardzo cię proszę o dokładnie przeczytanie regulaminu ogłoszeń i poprawienie swojego, w innym wypadku ogłoszenie zostanie usunięte.
Dobrze,więc jakie mam zdjęcie zrobić co mam poprawić?
^Chodziło mi o trzymanie tmgc w dłoni. Michu poprawiła regulamin, zerknij, tam masz wypisane co musisz zrobić. Uśmiech
(13-09-2014, 18:35)Ralveyn napisał(a): ^Chodziło mi o trzymanie tmgc w dłoni. Michu poprawiła regulamin, zerknij, tam masz wypisane co musisz zrobić. Uśmiech
Już poprawione.
Kurcze kupiłabym, ale obiecałam Carol, że zapłacę za pokrowce do Tamków na początku października.
[Obrazek: Cuo5aY7.png]
[Obrazek: e3jQr0d.png]
[Obrazek: TFUv9Im.png]
[Obrazek: WUj62ll.png]
Daniel, cóż, chodziło mi o dzień raczej, ale ważne, że widać tam te lekkie odbarwienie. Przepraszam za off. D:
(13-09-2014, 19:54)Ralveyn napisał(a): Daniel, cóż, chodziło mi o dzień raczej, ale ważne, że widać tam te lekkie odbarwienie. Przepraszam za off. D:
Zrobiłem zdjęcie w dzień,postarałem się jak najbardziej pokazać to odbarwienie.Przyjrzyj się czwartemu zdjęciu a zobaczysz żółty ślad i że górna połowa tama ma inny odcień niż dolna połowa.
Tak, bo zmieniłeś zdjęcie. Uśmiech Na tamtym również było widoczne, co przyznałem w poprzednim poście. Przepraszam za off. -,-
Dobra kupuje ktoś,mogę zrobić holda.Mogę też podyskutować o cenie jeśli ktoś chce.
Proszę o zamknięcie tematu,gdyż nikt nie kupuje.