![]() |
|
sprzedam tamagotchi id l 15 th fioletowe - Wersja do druku +- Forum Tama-World (http://forum.tamaworld.pl) +-- Dział: Społeczność Tamafanów (http://forum.tamaworld.pl/forumdisplay.php?fid=5) +--- Dział: Ogłoszenia (http://forum.tamaworld.pl/forumdisplay.php?fid=31) +--- Wątek: sprzedam tamagotchi id l 15 th fioletowe (/showthread.php?tid=2751) |
sprzedam tamagotchi id l 15 th fioletowe - thiefpapillon - 13-09-2014 Stan tamagotchi oceniam na dobry z plusem,gdyż ekran ma drobne ryski i po odklejeniu naklejki z ekranu został ślad,którego nie dało się uchwycić na zdjęciu i widać go jedynie pod dobrym światłem.Obudowa troszeczkę pożółka.Cena to 150 zł +8,50 zł za priorytet polecony.Sprzedaje bez pudełka,ale sprzedaję razem z oryginalną instrukcją.Przesyłka po zakupie zostanie wysłana z Warszawy. Tutaj zdjęcia: ![]() ![]() ![]() ![]() RE: sprzedam tamagotchi id l 15 th fioletowe - Ralveyn - 13-09-2014 Daniel, może spróbuj zrobić jeszcze jedno zdjęcie przy oknie? Bo balans nawalił i widać, jakby ta obudowa cała zżółkła.
RE: sprzedam tamagotchi id l 15 th fioletowe - thiefpapillon - 13-09-2014 Nie mam parapetu na oknie by je położyć,ale pożółka tylko ta górna cześć tama. RE: sprzedam tamagotchi id l 15 th fioletowe - thiefpapillon - 13-09-2014 (13-09-2014, 18:14)Michu napisał(a): Bardzo cię proszę o dokładnie przeczytanie regulaminu ogłoszeń i poprawienie swojego, w innym wypadku ogłoszenie zostanie usunięte.Dobrze,więc jakie mam zdjęcie zrobić co mam poprawić? RE: sprzedam tamagotchi id l 15 th fioletowe - Ralveyn - 13-09-2014 ^Chodziło mi o trzymanie tmgc w dłoni. Michu poprawiła regulamin, zerknij, tam masz wypisane co musisz zrobić.
RE: sprzedam tamagotchi id l 15 th fioletowe - thiefpapillon - 13-09-2014 (13-09-2014, 18:35)Ralveyn napisał(a): ^Chodziło mi o trzymanie tmgc w dłoni. Michu poprawiła regulamin, zerknij, tam masz wypisane co musisz zrobić.Już poprawione. RE: sprzedam tamagotchi id l 15 th fioletowe - Dogz - 13-09-2014 Kurcze kupiłabym, ale obiecałam Carol, że zapłacę za pokrowce do Tamków na początku października. RE: sprzedam tamagotchi id l 15 th fioletowe - Ralveyn - 13-09-2014 Daniel, cóż, chodziło mi o dzień raczej, ale ważne, że widać tam te lekkie odbarwienie. Przepraszam za off. D: RE: sprzedam tamagotchi id l 15 th fioletowe - thiefpapillon - 14-09-2014 (13-09-2014, 19:54)Ralveyn napisał(a): Daniel, cóż, chodziło mi o dzień raczej, ale ważne, że widać tam te lekkie odbarwienie. Przepraszam za off. D:Zrobiłem zdjęcie w dzień,postarałem się jak najbardziej pokazać to odbarwienie.Przyjrzyj się czwartemu zdjęciu a zobaczysz żółty ślad i że górna połowa tama ma inny odcień niż dolna połowa. RE: sprzedam tamagotchi id l 15 th fioletowe - Ralveyn - 14-09-2014 Tak, bo zmieniłeś zdjęcie. Na tamtym również było widoczne, co przyznałem w poprzednim poście. Przepraszam za off. -,-
RE: sprzedam tamagotchi id l 15 th fioletowe - thiefpapillon - 16-09-2014 Dobra kupuje ktoś,mogę zrobić holda.Mogę też podyskutować o cenie jeśli ktoś chce. RE: sprzedam tamagotchi id l 15 th fioletowe - thiefpapillon - 20-09-2014 Proszę o zamknięcie tematu,gdyż nikt nie kupuje. |