Ocena wątku:
  • 1 głosów - średnia: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tmgc iD L na sprzedaz!
Hej wszystkim. Mam na sprzedaz Tamagotchi iD L fioletowe. Nowe Tamagotchi kupilam w czerwcu, potem wyjechalam i do tej pory kilka razy uzywane, sporadycznie. Tamagotchi nie ma zadnych rysek na ekranie a na obudowie pod ekranikiem tylko jedna jak kazdy. Cena to 150zl plus wysylka. Moge sprzedac przez ebay lub wyslac przez pobranie. Zapraszam chetnych. Liv Uśmiech [Obrazek: 24yctp4.jpg]
Czemu przez eBay, a nie Allegro? Mało kto ma konto na eBay, a na Allegro chyba wszyscy.
(02-09-2014, 15:24)Carleesi napisał(a): Czemu przez eBay, a nie Allegro? Mało kto ma konto na eBay, a na Allegro chyba wszyscy.

Mam rachunki na Allegro, wiec nie moge. Sugeruje bardziej wysylke pobranie Uśmiech
Tylko, że wysyłka pobraniowa kosztuje ok. 20 zł. Smutny
(02-09-2014, 16:51)Carleesi napisał(a): Tylko, że wysyłka pobraniowa kosztuje ok. 20 zł. Smutny

Zalezy mi na sprzedazy wiec wysylke pobranie oferuje za free. Cena jest tylko za Tamagotchi iD L. Tamagotchi jest wraz z pudelkiem i akcesoriami. Dodaje do zestawu nowe baterie alkaiczne Uśmiech
Sprzedane Michu Uśmiech Chce zamknac temat.
Michu mogłabyś też dać kryterium żeby chociaż jedno zdjęcie Tamagotchi było pod światło tak jak Ty zrobiłaś, bo ja rok temu już nie będę mówiła od kogo tu na forum też kupiłam Tamagotchi z niewyraźnego zdjęcia, a jak przyszło do domu to okazało się obgryzione (tak jak czasem ołówki ludzie gryzą) i odbarwione.
☾~☾ ~☾ ~☾ ~☾ ~☾ ~☾~☾ ~☾ ~☾ ~☾ ~☾ ☾ ~☾ ~☾ ~☾ ~☾

http://www.rhaeenys.deviantart.com

[Obrazek: Hamster_Cupcake__by_XxSleepyKittenxX.gif][Obrazek: abbeb8d19bc0efd10c6ef0432f47e817-d3gq8zm.png][Obrazek: Beta_Fish_by_Enu.gif]
Młoda byłam, głupia.... Duży uśmiech
☾~☾ ~☾ ~☾ ~☾ ~☾ ~☾~☾ ~☾ ~☾ ~☾ ~☾ ☾ ~☾ ~☾ ~☾ ~☾

http://www.rhaeenys.deviantart.com

[Obrazek: Hamster_Cupcake__by_XxSleepyKittenxX.gif][Obrazek: abbeb8d19bc0efd10c6ef0432f47e817-d3gq8zm.png][Obrazek: Beta_Fish_by_Enu.gif]
Mi Liv kiedyś proponowała mi na PW sprzedaż do Tamagotchi P's tama deco pierce miracrise, ale odmówiłam bo miałam na inne wydatki.
[Obrazek: Cuo5aY7.png]
[Obrazek: e3jQr0d.png]
[Obrazek: TFUv9Im.png]
[Obrazek: WUj62ll.png]
Dogz, proszę, daruj sobie posty które nie wnoszą nic do tematu.
[Obrazek: TRjYe2a.png]
[Obrazek: e3i6psw.png]
[Obrazek: 2ExruxK.png]
[Obrazek: 1iKHfgA.png]
Nie wiem, czy to dobry pomysł, ale można wprowadzić obowiązek fotografowania tmgc tylko na białym tle; lepiej się dopatrzyć odbarwień. Dodatkowo zawsze z jakimś przedmiotem np. klucze, czy pudełko zapałek, bo wtedy większa szansa, że ostrość złapie jakieś ryski, czy coś takiego.. :/

Strasznie Ci współczuje Michu. :<
[Obrazek: usRtoXY.png]