Ocena wątku:
  • 1 głosów - średnia: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Maciejo sprząta w pudłach.
Kciuk w dół 
Maciejo sprząta w pudłach, albo nie. Myślę, że bardziej chęć/potrzeba posiadania czegoś nowego/zebranie kasy na podręczniki.
Także, nie ukrywam, że mega byłoby gdyby udało się wymienić na jakieś tama, elektroniczne zwierzątka jak najbardziej w opcji.
Z miejsca co już wygrzebałem:
Termos w kształcie obiektywu aparatu - rozpakowałem, odparzyłem, schowałem. Nie dla mnie niestety, ale ciepło przyjemnie trzyma, chociaż chodzić z tym po mieście, to tak nie wiem. Mało praktyczne.
Potter filmy - z edycji kolekcjonerskiej mam "Komnatę Tajemnic" i "Czarę Ognia", pierwszego filmu nigdy nie wyciągałem, drugi obejrzałem góra dwa razy, zatem stan jak najbardziej bdb+ Te które nie są "kolekcjonerskie" to "Zakon Feniksa" i "Książę Półkrwi", one raczej są w dobrym stanie, jak coś to podrzucę zdjęcia.
Troszku książek o fotografii - "Fotograf w podróży" (Boneckiego), "Tu i Teraz. Radość fotografowania", "Fotografia dla nastolatków" (XD) wszystkie w stanie dobrym+
Potter książki - "CO" i "KF" są podniszczone; rozdarcie grzbietu, czy brak strony tytułowej. Ale, ale (XD) mam nowiutkie "KF" i "WA" w miękkiej oprawie, "KT" w twardej. Jakiś czas temu dostałem na prezent, ale miałem już swoje egzemplarze, także... leżą.
Miasto Kości - brak tylko tej takiej strony z dedykacją, ale poza tym w świetnym stanie. D:
Bez opisu, bo nie mam pomysłu, ogólnie stan per-fect:
Film Igrzyska Śmierci, Lilo&Stich Nieziemskie przygody (graXDDDDD), podróba jakiegoś tama, ale hodować raczej się tego nie da - głównie na śrubki etc.
Szczerze nie wiem, czy kogoś coś zainteresuje, ale może się uda. : D
[Obrazek: zwgu3s.png]
[Obrazek: 2w7hnh0.png]
[Obrazek: usRtoXY.png]
Odpowiedz
^Coś takiego:
/można raczej ze spokojem sobie zamknąć. ^^ To szkiełko jest przeźroczyste jak cuś.
[Obrazek: f55zf4.jpg]
Odpowiedz
Maciejo a za ile sprzedajesz Pottera?
Odpowiedz
Czemu się nikt nie chce za tama wymienić.>:C XD
Arriane, ale którego Pottera? Troszku ich jest.Duży uśmiech
Michu, termos w ogóle był chyba drogi, ale zastanawiam się czemu, bo mało praktyczny, więc za 15 zł mogę się go pozbyć. XD
Odpowiedz
^ Oki, oki. Uśmiech Już Ci zaraz wszystko wysyłam.
Hahh, chyba że. XD
Odpowiedz
A za wszystkie Pottery?
Odpowiedz
Pottery, Pottery, ale które... filmy, czy książki?
Hajfajf blue. D:
Odpowiedz
^ Na P's i LPS pieniążków nie było?

Ralveyn, a powiedz mi, ile chcesz za tego podróbka tmgc? Duży uśmiech
Odpowiedz
Ach.. Pathss pewnie tak tylko orientacyjnie pytała, w planach nawet zakupu nie miała pewnie. D:

O, Carol a masz jakiś gotowy kubraczek na jakąś wersję pod v.? Mogłabyś mi to dopakować do tej paczuszki mojej, a ja bym opłacił wtedy wysyłkę tego do Ciebie. Język O ile to opłacalne. Oczko
Odpowiedz
Mogłabym coś dla Ciebie zrobić. ;>
Odpowiedz
^O, to super. XD Ten taki granatowy kubraczek, jak dla Daniela robiłaś byłby okej?
Odpowiedz
Maciejo chodzi mi o książki Oczko. Pierwsze trzy tomy.
Odpowiedz
^Te nowe trzy są w sumie za 103 zł, mogę sprzedać za 50 zł. Generalnie nawet ich nie otwierałem, więc są jak ze sklepu. Duży uśmiech
Odpowiedz
O super by było bo brakuje mi 4 tomów, tylko z funduszami gorzej , nie dlugo ślub siostry. Ale zapytam kogoś z rodziny to może mnie poratuje. Ale to jeszcze dam znać o ile będziesz je jeszcze miał oczywiście. Przepraszam za takie zamieszanie. X.X
Odpowiedz
Blue i Carleesi , Maciejo, moglibyscie przestać?Ciągle słyszę to samo.Zrozumiałam i nie musicie tego robić......
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości