![]() |
|
Maciejo sprząta w pudłach. - Wersja do druku +- Forum Tama-World (http://forum.tamaworld.pl) +-- Dział: Społeczność Tamafanów (http://forum.tamaworld.pl/forumdisplay.php?fid=5) +--- Dział: Ogłoszenia (http://forum.tamaworld.pl/forumdisplay.php?fid=31) +--- Wątek: Maciejo sprząta w pudłach. (/showthread.php?tid=2729) Strony:
1
2
|
Maciejo sprząta w pudłach. - Ralveyn - 09-08-2014 Maciejo sprząta w pudłach, albo nie. Myślę, że bardziej chęć/potrzeba posiadania czegoś nowego/ Także, nie ukrywam, że mega byłoby gdyby udało się wymienić na jakieś tama, elektroniczne zwierzątka jak najbardziej w opcji. Z miejsca co już wygrzebałem: Termos w kształcie obiektywu aparatu - rozpakowałem, odparzyłem, schowałem. Nie dla mnie niestety, ale ciepło przyjemnie trzyma, chociaż chodzić z tym po mieście, to tak nie wiem. Mało praktyczne. Potter filmy - z edycji kolekcjonerskiej mam "Komnatę Tajemnic" i "Czarę Ognia", pierwszego filmu nigdy nie wyciągałem, drugi obejrzałem góra dwa razy, zatem stan jak najbardziej bdb+ Te które nie są "kolekcjonerskie" to "Zakon Feniksa" i "Książę Półkrwi", one raczej są w dobrym stanie, jak coś to podrzucę zdjęcia. Troszku książek o fotografii - "Fotograf w podróży" (Boneckiego), "Tu i Teraz. Radość fotografowania", "Fotografia dla nastolatków" (XD) wszystkie w stanie dobrym+ Potter książki - "CO" i "KF" są podniszczone; rozdarcie grzbietu, czy brak strony tytułowej. Ale, ale (XD) mam nowiutkie "KF" i "WA" w miękkiej oprawie, "KT" w twardej. Jakiś czas temu dostałem na prezent, ale miałem już swoje egzemplarze, także... leżą. Miasto Kości - brak tylko tej takiej strony z dedykacją, ale poza tym w świetnym stanie. D: Bez opisu, bo Film Igrzyska Śmierci, Lilo&Stich Nieziemskie przygody (graXDDDDD), podróba jakiegoś tama, ale hodować raczej się tego nie da - głównie na śrubki etc. Szczerze nie wiem, czy kogoś coś zainteresuje, ale może się uda. : D ![]()
RE: Maciejo sprząta w pudłach. - Ralveyn - 09-08-2014 ^Coś takiego: /można raczej ze spokojem sobie zamknąć. ^^ To szkiełko jest przeźroczyste jak cuś.
RE: Maciejo sprząta w pudłach. - ArrianeAvenge - 09-08-2014 Maciejo a za ile sprzedajesz Pottera? RE: Maciejo sprząta w pudłach. - Ralveyn - 09-08-2014 Czemu się nikt nie chce za tama wymienić.>:C XD Arriane, ale którego Pottera? Troszku ich jest. ![]() Michu, termos w ogóle był chyba drogi, ale zastanawiam się czemu, bo mało praktyczny, więc za 15 zł mogę się go pozbyć. XD RE: Maciejo sprząta w pudłach. - Ralveyn - 09-08-2014 ^ Oki, oki. Już Ci zaraz wszystko wysyłam.Hahh, chyba że. XD RE: Maciejo sprząta w pudłach. - Pathss - 10-08-2014 A za wszystkie Pottery? RE: Maciejo sprząta w pudłach. - Ralveyn - 10-08-2014 Pottery, Pottery, ale które... filmy, czy książki? Hajfajf blue. D: RE: Maciejo sprząta w pudłach. - Carol - 10-08-2014 ^ Na P's i LPS pieniążków nie było? Ralveyn, a powiedz mi, ile chcesz za tego podróbka tmgc?
RE: Maciejo sprząta w pudłach. - Ralveyn - 10-08-2014 Ach.. Pathss pewnie tak tylko orientacyjnie pytała, w planach nawet zakupu nie miała pewnie. D: O, Carol a masz jakiś gotowy kubraczek na jakąś wersję pod v.? Mogłabyś mi to dopakować do tej paczuszki mojej, a ja bym opłacił wtedy wysyłkę tego do Ciebie. O ile to opłacalne.
RE: Maciejo sprząta w pudłach. - Carol - 10-08-2014 Mogłabym coś dla Ciebie zrobić. ;> RE: Maciejo sprząta w pudłach. - Ralveyn - 10-08-2014 ^O, to super. XD Ten taki granatowy kubraczek, jak dla Daniela robiłaś byłby okej? RE: Maciejo sprząta w pudłach. - ArrianeAvenge - 10-08-2014 Maciejo chodzi mi o książki . Pierwsze trzy tomy.
RE: Maciejo sprząta w pudłach. - Ralveyn - 10-08-2014 ^Te nowe trzy są w sumie za 103 zł, mogę sprzedać za 50 zł. Generalnie nawet ich nie otwierałem, więc są jak ze sklepu.
RE: Maciejo sprząta w pudłach. - ArrianeAvenge - 10-08-2014 O super by było bo brakuje mi 4 tomów, tylko z funduszami gorzej , nie dlugo ślub siostry. Ale zapytam kogoś z rodziny to może mnie poratuje. Ale to jeszcze dam znać o ile będziesz je jeszcze miał oczywiście. Przepraszam za takie zamieszanie. X.X RE: Maciejo sprząta w pudłach. - Pathss - 10-08-2014 Blue i Carleesi , Maciejo, moglibyscie przestać?Ciągle słyszę to samo.Zrozumiałam i nie musicie tego robić...... |